joi, februarie 14, 2013

Concurs ”Tu ce iubești?”

Fie că vă place să vă arătați dragostea de Valentine’s Day, Dragobete, sau în fiecare zi (noi sperăm că e ultima variantă totuși), niște concursuri care să aibă ca temă iubirea sunt binevenite oricând, nu? Și cum tot e luna iubirii, ce moment mai bun să le lansăm? Și, da, e o bună ocazie să vă arătăm și noi că vă iubim. :)
Avem pentru voi un premiu special, atât de frumos, oferit de Editura ALL. Două cărți... și nu orice fel de cărți... ci ”Cărți pereche pentru suflete pereche”.
Vom avea un câștigător care își va alege un pachet din cele de mai jos, în funcție de preferințe (click pe imagini pentru mai multe detalii despre cărți):
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Ce aveți de făcut?
Nu știu câți dintre voi ați auzit de I Love Project (Proiectul iubesc), un proiect românesc în care peste o mie de oameni obișnuiți, de toate vârstele, au scris pe o foaie de hârtie ce iubesc și au făcut poze într-un studio. Aici puteți vedea albumele cu pozele. Că iubesc viața, creația, ciocolata, soarele de după furtună, etc. ei au împărtățit cu noi toți acest mic secret.
Nu, noi nu o să vă punem să vă faceți poze (nu pentru că nu am fi tentate, dar știm că nu mulți ați fi dispuși să vă deconspirați identitatea), ci va trebuie să scrieți într-un comentariu la această postare ce iubiți voi. :)
”Iubesc ............................” (și completați voi). Veți găsi mai jos un Raffle, unde veți avea ocazia să strângeți și intrări în plus dacă doriți, pentru că, da, concursul e cu tragere la sorți. 
a Rafflecopter giveaway
Abia așteptăm să aflăm ce iubiți voi! Mult succes!

 Multe mulțumiri pentru dovada de iubire oferită sponsorului nostru, Editura ALL, și pentru premiul special! Image and video hosting by TinyPic

124 de comentarii:

  1. Iubesc ... ciocolata şi cărţile şi în mod special fluturii, ei au un loc special în inima mea. ;;) Şi chia şi mai mult îmi iubesc viaţa, n-aş schimba-o pentu nimic în lume. Eii poate pentru un loc în cartea mea favorită, dar deobicei în cărţi e şi multă suferinţă aşa că mai bine nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubesc... cuvintele. Pentru ca ele apar in melodii si creaza versuri frumoase, cuvintele ne ofera carti bune in care ne pierdem, prin cuvinte spunem ce simtim si ce vrem. Ele sunt o parte importanta a vietii noastre.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubesc...mult si bine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. iubesc zambetul prietenului meu, cartile, muzica, iepurasii :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubesc.. să plutesc printre gânduri, zâmbete și vise. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Iubesc tot ce mă face să zâmbesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vai, ce ideea minunata de concurs!! :D
    Cred ca am s fc si eu poza cu ce iubesc... :D
    Acum... iubesc fotografia, cartile, muzica si viata!! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. iubesc viata cu toate bucuriile si hopurile ei. iubesc micile rasfaturi de care are parte toata lumea: ciocolata, masajul, lectura, bucuriile. Iubesc chiar si atunci cand viata nu e tocmai roz pentru ca ne mai scoate de pe linia de plutire, ne aminteste ca dupa ploaie vine soare. Iubesc natura cu tot farmecul ei. Ca oricine ador sa privesc peisaje frumoase. Iubesc viata pentru fiecare miracol al ei, pentru ca ne ofera zi de zi prieteni pe care ne putem baza, dar si dusmani care ne amintesc cat de speciali suntem;)

    RăspundețiȘtergere
  9. As fi zis ca iubesc ciocolata, dar s-a mai spus :D
    Iubesc... curajul oamenilor de a spune ceea ce gandesc, iubesc lucrurile sincere si frumoase, iubesc cartile, pentru ca ma fac fericita, iubesc viata si iubesc oamenii :)
    Multumim pentru concurs. E o idee frumoasa si originala :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Iubesc cartile, starea de visare si ciocolatal.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iubesc cartile,iubesc sa primesc cadouri in carti,sa scriu poezie si proza uneori,sa beau 3in 1,sa vad documentare,sa stau la sala de lectura,sa citesc cu spatele lipit de soba fierbinte,sa ma uit la Grey's anatomy,sa pierd ore rasfoind cartile din hypermarketuri si anticariate,sa discut cu persoanele favorite,sa fac cadouri surpriza,sa cant,sa dansez,sa "predau"cuiva[am meditat 5 copii in copilarie],sa vorbesc cu tata despre istorie,sa vad filme.Nu-mi mai dau seama acum ce mai iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Iubesc muzica, nu exista ora in care sa nu ascult muzica.Si iubesc cartile, in lumea carora ma pierd,de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
  13. iubesc fiecare picatura de ploaie,fiecare rasarit de soare,fiecare curcubeu..iubesc sa visez cu ochii deschisi,sa ma plimb,sa citesc,sa fac oamenii sa zambeasca..iubesc viata:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Iubesc....cartile, muzica, apusul de soare, cafeaua

    RăspundețiȘtergere
  15. Iubesc prezentul.Atat! :]
    Multumim de concurs.

    RăspundețiȘtergere
  16. Iubesc atat de multe incat nu miar ajunge o pagina,nu miar ajunge o viata sa le spun...iubesc...viata.Pentru ca in ea sunt cuprinse restul lucrurilor pe care le iubesc:*

    RăspundețiȘtergere
  17. Iubesc... sa visez la o lume unde damnarea nu are loc, unde dorintele devin realitate si iubirea apare in fiecare colt de perete. Unde pasii te conduc spre imaginatie si o fila de carte te poate transforma intr-un personaj care traieste cea mai interesanta poveste de viata. Iubesc... sa aud muzica chiar daca ea nu este acolo in acel moment. Ea se afla doar in interiorul meu, in sufletul care da pe dinafara de bucurie si nebunie. Iubesc... sa ma gandesc la o zi de vara ca la o zi in care apusul nu va mai veni. Ca si cum eternitatea m-ar invalui in esarfa sa transparenta si m-ar conduce spre ceea ce ar fi viitorul meu nedeslusit. Iubesc... sa fiu emotiva, chiar daca uneori sunt luata drept o persoana prea sensibila. Iubesc... sa fiu eu asa cum sunt si nu asa cum altii isi doresc. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Iubesc... imaginatia, pentru ca e cea care imi permite sa fac orice, sa fiu oricine, sa creez orice, de la un obiect la un intreg univers paralel. Iubesc sa visez cu ochii deschisi, sa-mi folosesc imaginatia ca sa manipulez realitatea. Consider ca imaginatia e tot ce are omul mai de pret si ca e poate singurul lucru care ne diferentiaza de animale. Si iubesc asta :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Iubesc cartile, ciocolata si ploaia de vara! <3

    RăspundețiȘtergere
  20. Iubesc ploaia, lacrimile, oamenii, zâmbetele, cărțile, ciocolata, soarele, luna, stelele, fluturașii, inimile, sufletele. Iubesc părinții, prietenii, și un ”el”. Rațiunea e puțină la mine, sunt făcută din iubire.

    RăspundețiȘtergere
  21. Iubesc... oamenii care au încredere în mine chiar și atunci când eu nu mai am deloc.

    RăspundețiȘtergere
  22. Iubesc... să îmi tachinez părinții spunându-le că sunt bătrâni. Iubesc... să împart o glumă cu sora mea, o glumă pe care doar noi două o înțelegem. Iubesc... să râd, să mă comport așa cum simt și nimeni din familia mea să nu mă privească ciudat, să mă cunoască deja, să înțeleagă:D

    RăspundețiȘtergere
  23. Iubesc cartile,oamenii..TOTUL!

    RăspundețiȘtergere
  24. Iubesc...să fiu o copilă; să sper la ceva ce ştiu că nu se va întâmpla vreodată; să cad în plasa oricui; să fiu o naivă şi uşor de fraierit în dragoste; să nu găsesc niciodată adevărata iubire. Iubesc să fiu eu, cea simplă şi aeriană; pentru că ştiu că voi creşte şi iubesc faptul că mă bucur de copilărie acum, când trebuie şi nu să o regret când voi fi pe patul de spital.

    RăspundețiȘtergere
  25. Iubesc cartile, sportul, sa fiu alaturi de familia si prietenii mei

    RăspundețiȘtergere
  26. Banii(ca pot face aproape orice cu ei).

    RăspundețiȘtergere
  27. Iubesc iubirea ce-mi hraneste sufletul de viață.Iubirea asta nu poate fi descrisă nici intr-un infinit de cuvinte iubesc să iubesc această sclipire a emoțiilor.

    RăspundețiȘtergere
  28. Iubesc ..
    - viaţa, pentru că altfel nu aş putea trăi.
    - să zbor, deşi nu am făcut-o niciodată, dar gându-mi zboară îndeajuns de departe, depăşind orice orizot.
    - să desenez, pentru că mă calmează, oferindu-mi o stare de linişte sufletească.
    - să citesc, pentru că descopăr alte vieţi decât a mea şi a celor din jurul meu, descopăr alte sentimente, poate neîntălnite de mine, descopăr o altă lume.
    - să trăiesc, deşi uneori viaţa ''îmi mai dă câte o palmă''
    - dulciurile, pentru că sunt un copil zglobiu, şi chiar de n-aş fi, tot le-aş iubi, pentru că mi-ar aminti de copilăria mea.
    - să plâng, pentru că ştiu că urmează să fiu mai fericită, la fel cum după o ploaie urmează un curcubeu.
    - să râd, pentru că trebuie să arăţi că eşti fericit, nu doar să o simţi.
    - să fiu fericită, pentru că mă simt mai euforică şi mai liberă ca niciodată.
    - să iubesc, pentru că dacă nu ar fi iubire, ar fi doar ură, şi dacă ar fi doar ură, ar fi doar tristeţe, doar ploi, fulgere şi tunete. De aceea iubesc iubirea, şi îmi place să o împart cu toată lumea.

    RăspundețiȘtergere
  29. Iubesc VIATA :x
    ...sa ii am aproape pe cei dragi
    ...sa cant si sa dansez
    ..tot ce implica libertate si spontaneitate

    RăspundețiȘtergere
  30. Îmi iubesc părinţii, fraţii şi sora de cruce, dintre toţi oamenii ... Ups ... şi nepoţelul de 6 ani :D
    Ce mai iubesc?
    - Ceasul de la mână,
    - florile (mai ales lalelele galbene combinate cu irişi, deşi toate florile au un farmec aparte),
    - cărţile,
    - psihologia,
    -spaghetele gătite de sora mea de cruce,
    - mirosul ploii şi să simt ploaia pe piele,
    - să privesc cum ninge când deja s-a aşternut un strat de zăpadă peste tot ce mă-nconjoară,
    - să citesc poezii bune ale unor poeţi care nu sunt faimoşi
    - să privesc în sufletul oamenilor, să-i înţeleg
    - cuvintele, pentru că mă ajută să îmi exprim gândurile (le iubesc acum când îmi sunt prietene, dar nu le iubeam când nu le stăpâneam, nu le găseam şi primeam veşnic nota 3 la fizică pe exprimare incorectă)
    - toate 4 anotimpurile, căci fiecare are un farmec anume

    RăspundețiȘtergere
  31. Iubesc cartile, personajele din ele, iubesc sa citesc seara, alaturi de o ciocolata calda. Iubesc ploaia, florile, primavara si vara.

    RăspundețiȘtergere
  32. Iubesc...zambetul tau
    ...frumusetea lumii
    ...caldura soarelui
    ...viata

    RăspundețiȘtergere
  33. Iubesc... sa va culorile rasaritului de soare, sa stau noaptea tarziu sa termin o carte interesanta, imbratisarile ....

    RăspundețiȘtergere
  34. Iubesc...
    -cartile
    -muzica (cred ca as fi un mare NIMIC fara muzica)
    -ploaia ( cand o sa mor sper sa ploua tareee...)
    -persoanele care sunt capabile sa ma inteleaga( nu sunt multe)
    -telefonul meu ( chit ca e o caramida, daca n-ar exista el n-as exista eu..:)) )
    -chitarile melee ( am vreo 4 si fiecare are cate un nume)
    - sa fac fotografii ( trebuie sa fac rost de un D-SLR urgent!)
    - Viata cu bune si cu rele! ^.^
    P.S. Multumim de concurs!

    RăspundețiȘtergere
  35. Iubesc...cartiiile ! Si familia! Il iubesc si pe prietenul meu! Si pe catelul meu! Si..aparatul de fotografiat..si ciocolata!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Iubesc tot ce tine de arta, de creatie si talent, imi iubesc familia si prietenii si toate lucrurile frumoase ce ma inconjoara.

    RăspundețiȘtergere
  37. Iubesc tot ce ma inconjoara, iubesc cuvintele, iubesc cartile, iubesc sa fiu fericita, iubesc sa fiu trista pe motive banale, iubesc sa primesc flori si sa mi se spuna ca sunt iubita. Iubesc lumea pentru ca altfel nu as fi existat, iubesc aprecierile, dar mai mult iubesc criticile care ma ajuta sa devin mai buna. Iubesc tot ce m-a ajutat sa fiu asa cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
  38. Imi iubesc familia si atat de multe altele... !

    RăspundețiȘtergere
  39. iubesc in primul rand pe ingersul meu (fetita mea de 3ani)apoi iubesc diminetile de vara, cafeaua si cerealele de dimineata, apusul de soare la mare, marea si valurile...si iubesc pe cei ce ma iubesc

    RăspundețiȘtergere
  40. Iubesc ciocolata, cartile si florile :x

    RăspundețiȘtergere
  41. Iubesc.. cuvintele. Cuvintele pot fi ca penele, sau ca sulițele. Dar sunt fascinante.

    RăspundețiȘtergere
  42. Iubesc puritatea, cinstea si omenia din semenii mei, iar dintre lucruri bineinteles la loc de cinste stau cartile, pentru ca doar prin ele putem sa fim mai buni !

    RăspundețiȘtergere
  43. Iubesc zambetul inocent al copiilor , iubesc melodiile care ma descriu , iubesc cartile pentru ca in ele exista mereu o particica de iubire ....

    RăspundețiȘtergere
  44. Iubesc muzica (mă relaxează), cărţile, florile (în special, lăcrămioarele), sunetul ploii.

    RăspundețiȘtergere
  45. Iubesc natura, sa imi petrc timpul cu o carte intr-o manasi o ciocolata in cealalta excursiile si sa fiu de ajutor oamenilor din jurul meu

    RăspundețiȘtergere
  46. Iubesc cartile, muzica si ciocolata bineinteles.

    RăspundețiȘtergere
  47. Iubesc natura pentru ca este absolut perfecta,iubesc tot ce ne inconjoara, pentru ca totul este important si au fost facute ca si noi sa devenim importanti.

    RăspundețiȘtergere
  48. Iubesc Bucurestiul, iubesc Constanta, il iubesc pe cel mai bun prieten al meu, iubesc fotografia, iubesc tot ce inseamna arta, iubesc bibliotecile, iubesc teatrul, iubesc filmul, iubesc florile, iubesc rasaritul si apusul, iubesc luna plina, iubesc ploaia, iubesc pictura, iubesc parcurile, iubesc iarba verde, iubesc marea, iubesc Alexandrina Hrisov, iubesc oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  49. Iubesc viata, iubesc sa iubesc, iubesc o biblioteca uriasa si un zambet sincer!

    Multumim pentru concurs^^.

    RăspundețiȘtergere
  50. Iubesc viata, cartile, prietenii, familia, vara, vacanta.. etc :)

    RăspundețiȘtergere
  51. Iubesc....cărțile, ploaia, ciocolata, să stau lângă sobă când afară sunt -20 de grade. Iubesc să aud râsete de copii...Iubesc să ibesc

    RăspundețiȘtergere
  52. Iubesc sa fiu eu, sa nu imi pese de nimeni si nimic, Iubesc sa fac tot ce vreau eu cand reau eu. Iubesc sa fiu libera. Imi iubesc cea mai buna prietenam dar ii iubesc si pe cei pe care nu ii suport. Imi iubesc colegii de clasa, pentru ca sunt speciali si la anu ne vom desparti si incerc sa profit cat mai mult de timpul cu ei. Iubesc sa lenevesc, sa ma ascund in lumea crtilor, iubesc tumblr-ul, iubesc sa vorbesc ore cu prietenele imprastiate prin tara. Iubesc muzica. Iubesc sa traiesc cu toate ca viata mea nu e asa roz.

    RăspundețiȘtergere
  53. Iubesc sa fiu eu, sa nu imi pese de nimeni si nimic, Iubesc sa fac tot ce vreau eu cand reau eu. Iubesc sa fiu libera. Imi iubesc cea mai buna prietenam dar ii iubesc si pe cei pe care nu ii suport. Imi iubesc colegii de clasa, pentru ca sunt speciali si la anu ne vom desparti si incerc sa profit cat mai mult de timpul cu ei. Iubesc sa lenevesc, sa ma ascund in lumea crtilor, iubesc tumblr-ul, iubesc sa vorbesc ore cu prietenele imprastiate prin tara. Iubesc muzica. Iubesc sa traiesc cu toate ca viata mea nu e asa roz.

    RăspundețiȘtergere
  54. Eu iubesc cartile cu vampiri si varcolaci,cu ingeri si demoni,cu dhampiri si zane! Si iubesc marea foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  55. Iubesc:
    -cartile
    -Sibiul
    -Filmele
    -ciocolata
    -iubesc sa scriu
    -animalele
    -familia,prietenii
    -fulgii de zapada
    -ploaia de toamna
    -noaptea si stelele
    -muzica si poeziile
    Iubesc viata!:*

    RăspundețiȘtergere
  56. Iubesc Raza de soare ce in fiecare zi si in fiecare clipa e langa mine si imi face sa bata cu putere inima....

    RăspundețiȘtergere
  57. Iubesc pisicile, iubesc natura, iubesc marea, iubesc cartile, iubesc oamenii, iubesc viata...

    RăspundețiȘtergere
  58. Hancianu Alexandra - Madalina18 februarie 2013 la 12:31

    iubesc animalele

    RăspundețiȘtergere
  59. Iubesc cartile! Nu-mi imaginez viata fara ele.

    RăspundețiȘtergere
  60. gal diana cristina18 februarie 2013 la 14:44

    Imi iubesc parintiii,fratele si nepotelul.Iubesc muzica,dansul,ciocolata,zambetul oamenilor ce ma fac sa traiesc viata .

    RăspundețiȘtergere
  61. Iubesc viata!Asa cum e ea, cu bune si rele!

    RăspundețiȘtergere
  62. Iubesc marea, senzatia de libertate, sunetul valurilor ce se izbesc de malul marii, glasul pescarusilor si albul lor imaculat, iubesc soarele si mangaierea lui, iubesc vara!

    RăspundețiȘtergere
  63. Iubesc linistea , padurea , Ardealul si Van Cleef & Arpels .

    RăspundețiȘtergere
  64. Iubesc viata pe care o am,imi iubesc sotul,imi iubesc copilasul pe care il voi naste peste o luna si Il iubesc si-I multumesc lui Dumnezeu pentru toate bucuriile din viata mea si pentru ca mi-a dat sa am alaturi de mine persoane asa minunate.

    RăspundețiȘtergere
  65. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  66. Iubesc peisajele pitoesti din tara mea, iubesc razele de soare ca ma mangaie in iernile geroase. Iubesc dulcea adiere a vantului in verile toride. Iubesc zambetul inocent al nepotilor mei. Iubesc sa-mi ingrijesc florile din gradina si iubesc sa gatesc pentru cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  67. Iubesc marea si al ei nisip cu scoici pierdute, iubesc cafeaua cu lapte care ma trezeste in fiecare dimineata, iubesc oamenii frumosi la suflet, iubesc sinceritatea, iubesc aroma vaniliei si-a cocosului, iubesc ...sa traiesc!

    RăspundețiȘtergere
  68. Iubesc...iubirea, fericirea, copii, sa zambesc, sa mi se spuna ca sunt ciudata :) sa primesc ciocolata, sa rad cu prietelele pana dau in lacrimi; iubesc sa fiu eu, si iubesc tot ce am! :D

    RăspundețiȘtergere
  69. Iubesc:
    Cartile
    Oamenii
    Animalele
    Sentimentele
    Creaturile supranaturale
    Dragostea
    Prietenia

    RăspundețiȘtergere
  70. "Iubesc linistea unei zile de primavara si mirosul florilor de mai. Iubesc sunetul dulce a apei curgatoare si maretia cerului revarsandu-se mare. Iubesc sa iubesc si sa fiu iubita. Iubesc sa traiesc..."

    RăspundețiȘtergere
  71. Eu iubesc viata, imi iubesc copiii si sotul, imi iubesc amitirile pe care le avem impreuna si care mi se par nepretuite. Chiar ma intreb deseori daca as mai putea sa imi doresc vreodata ceva mai mult decat tot ce mi se ofera zi de zi neconditionat.

    RăspundețiȘtergere
  72. Iubesc.....cartile, natura, familia si nu in ultimul rand, iubesc viata,asa cum e ea, cu bine si rele. :)

    RăspundețiȘtergere
  73. Imi iubesc familia,viata,prietenii,animalele mele favorite:cateii.Mai iubesc tot ce e frumos,sinceritatea si onestitatea .;)

    RăspundețiȘtergere
  74. Iubesc VIATA, imi iubesc parintii, sotul si mica printesa, iubesc provocarile si satisfactiile! Il iubesc pe Dumnezeu si il port in suflet chiar daca nu arat asta intotdeauna. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  75. Imi iubesc foarte mult familia, viata, cartile, florile, prietenii.

    RăspundețiȘtergere
  76. Iubesc momentele cand nu mai am nici o grija pe ziua de maine si ma pot bucura de lectura si vizionat seriale.

    RăspundețiȘtergere
  77. Iubesc mirosul de sare cand stau pe o plaja undeva, iubesc zilele toride cand mi-as dori o zi de iarna si iubesc zilele inghetate cand visez ca soarele sa ne transmita raze calde..:)

    RăspundețiȘtergere
  78. Iubesc sa iubesc,sa fiu iubita.Iubesc viata,natura,animalele,dulciurile,mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor.Iubesc sarbatorile si oamenii,iubesc sa privesc totul cu optimism,sa ma bucur,sa rad,sa stau cu o cana de ciocolata calda in mana vorbind la telefon,dar cel mai mult iubesc sa intru in lumea imaginara si fantastica a cartilor in care uneori ma regasesc,alteori sunt doar un martor curios.

    RăspundețiȘtergere
  79. Iubesc natura, in special florile care ma incanta cu mirosul si frumusetea lor.

    RăspundețiȘtergere
  80. Iubesc cartile, muzica, inghetata, vara, ciocolata, cafeaua, marea, muntele dar cel mai importat este ca imi iubesc familia si prietenii, pentru ca fara familie si prieteni nici micile lucuri ca marea, cartile etc nu ar avea farmec.

    RăspundețiȘtergere
  81. Iubesc frumosul si puritatea din orice !

    RăspundețiȘtergere
  82. Iubesc...tot ce are legatura cu ciocolata :))

    RăspundețiȘtergere
  83. Iubesc in primul rand acest dar minunat de la Dumnezeu, viata! Imi iubesc parintii si familia toata. Iubesc lucrurile marunte pentru ca acestea ma fac fericita!Iubesc armonia,apropierea,parfumurile dulci,eleganta,prietenia,patul meu,oamenii cu bun simt,surprizele placute, saruturile scurte si copilaroase etc etc…. Iubesc lucrurile marunte pentru ca acestea sunt temelia fericirii!

    RăspundețiȘtergere
  84. Iubesc plimbarile lungi prin parc, iubesc natura, pomii, florile, iubesc copiii cu gigasia lor si nu in ultimul rand iubesc cartile, care sunt cele mai bune prietene ale mele.

    RăspundețiȘtergere
  85. iubesc viata cu bune si cu rele, asa cum e, cu surprize si bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  86. Imi iubesc familia si tot ceea ce este frumos in lume !

    RăspundețiȘtergere
  87. Iubesc sinceritatea, adevarul si onestitatea.

    RăspundețiȘtergere
  88. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  89. Iubesc tot ce este placut, ce este frumos! Iubesc natura, iubesc fericirea, ard de nerabdare sa vina caldura pentru ca iubesc anotimpurile calde. Iubesc muzica, iubesc arta; iubesc marea si oceanele pentru ca in ele ma pot oglindi si imi pot imagina o lume perfecta, iubesc calatoriile pentru ca sunt fascinante, relaxante si pline de noutati; iubesc gastronomia; iubesc cititul, iubesc cartile, iubesc biblioteca mea! Iubesc iubirea vietii mele, iubesc sa savurez cafeaua langa el in fiecare dimineata, iubesc sa petrec timp cu el, iubesc sa realizam lucruri marunte si importante impreuna...iubesc ce ma face sa traiesc! Iubesc sa iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  90. iubesc iubirea [zicea si Calinescu], animalele si oamenii. iubesc iarna cu frigul ei pentru ca m-am nascut intr-o dimineata cu ger, iubesc ciocolata calda iarna pentru ca doar atunci are cel mai bun si frumos efect.
    iubesc sa citesc ceva bun care sa pot recomanda mai departe, iubesc sa ma holbez la coperti de carti si sa ating scrisul iesit in afara lor. iubesc sa ma sarut si sa fiu sarutata, iubesc sa alerg si sa ma joc. iubesc sa fiu uneori singura.
    iubesc pernele si sunetele.
    imi iubesc iubitul si restul sa fie cancan.

    multumim pentru concurs si succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  91. Iubesc viata si tot ce este pur si frumos.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!