sâmbătă, februarie 02, 2013

Castul filmului ”Academia Vampirilor”! Rose, Dimitri, Lisa..

După doi ani de când așteptăm asta, ziua minunată când vom afla cine le vor dea viață lui Rose Hathaway, Dimitri Belikov și Lissa Dragomir a sosit! Informația a fost anunțată pe pagina de Facebook a filmului Academia Vampirilor, dar se așteaptă și un anunț oficial din partea lui Richelle Mead. 

Filmul se va numi ”Blood Sisters” și nu ”Vampire Academy” - nu înțeleg de ce au schimbat numele, nu îmi place.. iar castul este:
Rose Hathaway - Zoey Deutch 
Dimitri Belikov - Danila Kozlovsky
Lisa Dragomir - Lucy Fry 

Da, se pare că Richelle a ales acest titlu nou, și e numele seriei în germană.
Eu aștept și anunțul producătorilor, dar nu cred că cei de pe pagina de facebook a filmului ar fi avut vreun motiv să mintă. La urma urmelor, sunt fani ca și noi, așteptau cu nerăbdare aceste informații. În plus, puteți citi despre cast și AICI, mai pe larg. 
O să revin cu o postare mai detaliată, momentan pot spune că îmi plac ffft mult actorii, mai ales cei aleși pentru Rose și Dimitri!! Nu îmi place însă că vor să schimbe titlul filmului, dar important e că în sfârșit filmul pare ceva palpabil, nu mai e doar un vis, așa că nu mai conteaza celelalte detalii :). 

Cum vi se par actorii aleși și ce părere aveți de noul nume al filmului?

20 de comentarii:

  1. AAAAAAAAAAAAAAAAAlalalalala
    Zoey e buna pentru Rose. Nu o vedeam chiar asa, mai degraba as fi zis Sophia Bush pentru rolul ei, dar merge si Zoey. Ohhhhhh Doamneeeeeeee. Eu il voiam pe Ben Barnes ca Dimitri >.< Era perfeect. Danila n-are parul pana la umeri. De ceeeeeeeee?
    Lucy Fry e ok pentru Lissa, dar are sprancenele cam mari -.-
    Cel putin au reusit sa aleaga castul. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAlalala. Nu ma bagati in seama, acum fac crize :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Restul castului cand se anunta?:D Mi se pare ca acrtrita pt Rose e aleasa bine, restul de doi, mai putin. Si era mult mai frumos sa fi pastrat titlul , dar au preferat sa puna in prim plan relatia dintre Rose si Lisa. Eu sunt moarta dupa persoanjele secundare , dar vedem ce va iesi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu speram sa il aleaga pe Ben Barnes :( Ma rog, si tipul asta pare ok, dar fetele nu imi plac deloc.:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place de Zoey pentru Rose si Lucy pentru Lissa, dar la Dimitri sunt dezamagita. Mi-l imaginam complet altfel. De titlu nici nu mai spun.
    Oricum, abia astept sa apara filmul si voi vedea atunci ce si cum.

    RăspundețiȘtergere
  5. De buni sunt buni, dar sa vedem cum joaca :D
    De abia astept sa inceapa filmarile
    Nu-mi place totusi ca au schimbat numele...

    RăspundețiȘtergere
  6. Il vreau pe Ben Barnes. Scuze. Ma duc sa plang :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Fetelor, a facut si Richelle anuntul pe blogul sau, l-am citit mai devreme.
    Numele va fi, defapt, Vampire Academy: Blood Sisters, deci franciza se va numi Vampire Academy, iar primul film o sa poarte o denumire diferita...
    Cat despre actori, Zoey mi se pare ok, dar Danila si mai ales Lucy... uhm. Sa spunem ca lui Danila o sa ii puna o peruca, ceva, or sa il faca sa arate mai ca Dimitri (sa spunem), dar Lucy mie nu prea imi seamana a Lisa... atat ca are parul blond. Eu o vedeam mai, nu stiu, mai finuta, mai eleganta... ca o printesa care este, iar Lucy mi se pare ca nu are zambetul si atitudinea sarmanta a Lisei...
    Oricum, asa cum spunea si Richelle pe blog, acesti actori au fost supusi unor castinguri si probabil au dovedit ca merita din plin rolurile deci cred ca ar trebui sa avem incredere.
    Kisses, Ramo.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nuuuu! Nu-mi place noua Lisa, arată naşpa, nu e aşa de inocentă cu mi-am imaginat-o eu :))
    Dimitri e ok.
    Titlul nu mă încântă, chiar deloc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie mi se par drăguți actorii la prima vedere, dar rămâne să-i văd jucând ca să pot da un verdict. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, mi se par potriviti actorii, sper sa-si si faca treaba ca lumea, sa iasa o ecranizare buna :)

    P.S. Sper ca nu te superi daca postez aici un link spre concursul meu: http://inabookshelf.wordpress.com/2013/02/02/concurs-de-fidelitate/

    Sper sa participi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ufff,nu-mi place. Lissa mi se pare prea...nu stiu,simpla?Adica,mai degraba e o naufragiata pe o insula,sau o fata de la tara actrita (nu ca ar fi urata),dar nu Lissa...si in locul lui Dimitri il preferam pe Ben Barnes.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dimitri si Rose sunt bine alesi, dar in privinta lui Lissa am cateva rezerve. Nu am mai vazut-o jucand pe tipa respectiva si imaginea ei nu prea ma incanta, adica nu o pot asocia deloc cu delicata si eleganta Lissa, insa daca a fost aleasa imi inchipui ca joaca bine si aduce a Lissa. Sa vedem acum :)
    Acum sunt curioasa in privina lui Adrian. Daca se face si partea a doua a filmului chiar vreau sa stiu cine va fi zeul Ivanshkov ( ca altfel nici nu-l pot numi :X)
    Ah da..si mai sunt curioasa si in privinta lui Christian. Tipul ales trebuie sa indeplineasca toata cerintele. Daca persoanele care vor intruchipa personajele nu vor fi bine alese, oricat de bun e scenariul, filmul se va duce de rapa.
    Oricum, vom trai si vom vedea. Nu mai e chiar asa mult pana in 2014....

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna...am luat si eu febra asta a vampirilor,tocmai am terminat de citit cartile!Am si eu o curiozitate,nu inteleg in legatura cu filmul, o sa fie serial adik gen Jurnalele Vampirilor, sau gen Twilight ??? ms mult

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna...am luat si eu febra asta a vampirilor,tocmai am terminat de citit cartile!Am si eu o curiozitate,nu inteleg in legatura cu filmul, o sa fie serial adik gen Jurnalele Vampirilor, sau gen Twilight ??? ms mult

    RăspundețiȘtergere
  15. mie imi place de actrita lui rose, si actorul lui Dimitri, dar actrita Lissei nu imi place deloc ..... si as avea o intrebare... nu stiti cand apare filmul?... in ce data?

    RăspundețiȘtergere
  16. Filmul apare in cinematografe pe 14 februarie 2014 !

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamneeeeeeeee!!!! Imi plac actorii,si ard de nerabdare sa apara filmul cit mai curind!!!Apropo,Danila o sa fie cu parul pina la umeri in film,am vazut citeva poze cu el si e irezistibil!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Am vazut un triler si chiar arata ok.Lui Rose o sa-i mai inchida parul iar Lissa o sa arate bine.Nu va intristati pentru ca totul o sa iasa super.2 lucruri vreau sa mentionez.Au mai ales actori.Si vreau sa spun ca nu pot sa le suport pe cele care joaca in rolul Miei si in rolul Nataliei.Natalie parca sa zic ca ar mai merge,dar Mia?E tunsa scurt baieteste si e urata rau.Sper sa joace bine,dar tin sa mentionez dezamagita ca se va vedea foarte mult diferenta dintre carte si film.Regizorul a avut o cu totul alta viziune legata de film. Succes actorilor si sper sa iasa cat decat bine.:*

    RăspundețiȘtergere
  19. Il preferam pe Ben Barnes :(
    Lucy,nu o pot asocia cu Lissa...Lissa este delicata si eleganta...:(

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!