miercuri, ianuarie 23, 2013

Precomandă ”Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere” de Jennifer E. Smith!

Image and video hosting by TinyPic
20% reducere!

Cine şi-ar fi închipuit că patru minute ar putea schimba totul?

Pentru tânăra de şaptesprezece ani, Hadley Sullivan, această zi pare să fie una dintre cele mai rele de până acum…
Tocmai a pierdut avionul, este blocată în aeroportul JFK din New York şi e pe cale să întârzie la nunta propriului ei tată, care se căsătoreşte, pentru a doua oară, la Londra, cu o femeie pe care n-a văzut-o în viaţa ei.
Apoi, aşteptând să se îmbarce în următorul avion, îl întâlneşte pe Oliver. E britanic. Şi e foarte drăguţ. Şi o va însoţi în noul ei zbor.
Călătoria de-o noapte trece cât ai clipi, iar Hadley şi Oliver se pierd unul de altul în aglomeraţia din aeroport, la sosire.
Îi va aduce oare soarta din nou împreună?
Desfăşurată pe parcursul a douăzeci şi patru de ore, povestea lui Hadley şi a lui Oliver ne vorbeşte despre relaţiile de familie, despre a doua şansă şi despre dragostea la prima vedere.


O carte de pe lista NEW YORK TIMES Editors’ Choice

“Un roman dinamic şi antrenant, cu o minunată idee romantică drept premisă. Cititorii vor fi absorbiţi, odată cu Hadley, de profunzimile emoţionale pe care le străbate.”— PUBLISHERS WEEKLY

“Vă veţi îndrăgosti de această carte — este o certitudine statistică!”— Margaret Stohl, autoare a seriei bestseller Cronicile Casterilor

“Romantic şi inteligent, acest roman este un must-read. Imediat ce vei face cunoştinţă cu Oliver, o să te rogi să pierzi şi tu următorul zbor.”— Sarah Mlynowski, autoarea bestsellerului Zece lucruri pe care le-am făcut (şi probabil n-ar fi trebuit)

2 comentarii:

  1. deocamdata nu o pot precomanda buget limitat ..dar e superba si astept sa o cumpar cand va fi cazul;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce drăguţ a fost interviul. Sincer eu nu cred că m-aş fi gândit să încep o poveste de la o simplă călătorie cu avionul, bine nu ştii niciodată de unde vine inspiraţia.
    Povestea durează doar 24 de ore? ce urât! Adică o să fie puţin cam trist finalul sau ceva de gen :)) Oricum trebuie să fie tare interesantă, poate o să o cumpăr şi o voi citi când voi avea puţin timp liber.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!