joi, decembrie 27, 2012

Concurs "Cărțile îndrăznețe"!

Chiar dacă cei mai mari nu mai cred în Moș Crăciun, le vom arăta că fac o mare greșeală. El există în inimile noastre și trebuie doar să îl căutăm pentru a găsi comoara care ne-a fost dată când eram mici copii.
Cum vă vom demonstra că el există cu adevărat? Vom face un concurs special cu premii cărţi pentru cei care sunt peste 18 ani. 
Avem trei premii de la Moș Crăciun Leda :D.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Ce trebuie să faceți ca să le câștigați? Vrem să vă puneți imaginația la contribuție și să recreați una dintre coperțile la cartea pe care doriți să o câștigați. Dacă doriți să participați la toate cărțile, va trebui să faceți trei coperți noi. Dacă nu știți să vă jucați cu editările de poze, puteți să alegeți o imagine care considerați ca se potrivește cât de cât cu descrierea cărții și sa scrieți titlul cărții pe ea, nu contează efectele de pe copertă, cât poza aleasă, dacă e potrivită şi interesantă. 
E important ca coperta să aibă titlul scris pe ea pentru a știi ce carte/cărți doriți să câștigați. După ce veți termina, va trebui să trimiteți un mail pe alexya_fanfics@yahoo.com sau krisz_fanfic@yahoo.com, având ca subiect "Pentru concursul Cărțile îndrăznețe".
Exemplu: Dacă vreți să câștigați "Nopți de patimă", trebuie să faceți copertă la cartea aceasta. Dacă vreţi să participaţi pentru "Nopţi de patimă" şi "Magie de doi bani", recreaţi coperţile acestor două cărţi.. etc. 
Modul de alegere a câștigătorilor?  Jurizare.
Durata de desfășurare a concursului: 27 decembrie 2012 - 15 ianuarie 2012. 

Mulțumim sponsorului nostru, Editura Leda!

BannerFans.com

19 comentarii:

 1. Nu sunt sigura ca am inteles bine, putem folosi si imagini de pe net?
  Foarte interesanta ideea concursului, abia astept sa ma inscriu. :x

  RăspundețiȘtergere
 2. Deci dupa ce terminam trimitem coperta pe mail?

  RăspundețiȘtergere
 3. Da Simona. Atasata sau atasate, daca sunt mai multe, in mail.

  RăspundețiȘtergere
 4. am trimis si eu copertile facute de mine :D ,frumos concursul :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Superba idee. o sa-mi incerc si eu norocul. Succes tuturor!

  RăspundețiȘtergere
 6. Interesanta ideea! Cred ca voi participa si eu... Mai ales ca una di ncarti mi-o doresc de cand a aparut. Abia astept sa ma apuc de coperta !

  RăspundețiȘtergere
 7. pot sa trimit 2 versiuni la o carte?nu ma pot decide....:(((

  RăspundețiȘtergere
 8. Imi pare rau, va trebui sa alegi tu una:P

  RăspundețiȘtergere
 9. Din pacate fac 18 ani doar in februarie, pot sa particip?

  RăspundețiȘtergere
 10. Da Anonim, poti participa! Nu am cerut ca cei care participa sa aiba peste 18 ani.

  RăspundețiȘtergere
 11. In weekend afisam castigatorii.

  Nu ni se pare ca 4 zile de cand nu am mai postat nimic inseamna ca ”am disparut”, poate daca nu mai postam nimic cu saptamanile sau lunile, da. Avem si noi o viata in afara blogului, a inceput facultatea, si avem proiecte, examene. In plus, o sa inceapa sesiunea si atunci ambele o sa lipsim de pe blog pentru ca e vorba de facultate si de viitorul nostru la urma urmelor.

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!