luni, noiembrie 19, 2012

The magic of words (66)

Nu puteam face recenzia cărții ”Legile Atracției” de Simone Elkeles fără să vă arăt și câteva citate din ea, mai ales că am dat de unele extrem de amuzante, și altele foarte profunde. :)

 ” Nu mi-o pot imagina pe Kiara având vreodată nevoie de ajutorul unui băiat, care să se bată pentru ea; în caz c-ar fi amenințată de vreun tip, probabil că l-ar strangula cu tricoul ăla lălâu al ei.”

” - Nu te mai gândi la el, îmi ordonă Tuck.
- Era un tip drăguț.
- La fel de drăguț e și-un dihor de casă păros, dar asta nu înseamnă că aș vrea să ies la o întâlnire cu el.”

” Când îmi aruncă o privire, mă vede că mă uit la el ca și cum ar avea două capete.
- Ce-i?
Glumește sau ce? Me esta tomando los pelos?
- Mă întrebam cine ești și ce mama naibii ai făcut cu fratele meu. Fratele meu Alex era un rebel, și acu trăncăne despre munți, fiare de călcat și plimbări cu iubita.”

” O urmăresc pe Madison trăgând un fum. Mă vede, îmi zâmbește, își croiește drum spre mine, mi se așează în poală și își linge buzele. Judecând după lungimea și ascuțimea limbii, presupun că are iguane în arborele ei genealogic.”

” - Tu joci fotbal? întreabă Brandon.
- Nu.
- Baseball?
- Nț.
Brandon s-a oprit și știu că nu se va opri până nu va căpăta un răspuns.
- Tenis?
- Asta ar fi nada.
- Atunci ce sport practici?
Carlos își pune furculița jos. O, nu. Are o sclipire batjocoritoare în ochi.
- Tangoul la orizontală, zice.
Mama și cu Brittany se îneacă amândouă cu mâncarea. ”

”Mi se pare nițel ironic faptul că Justin lovește cu pumnul în zid pentru a simți ceva, orice, chiar și durere... Eu sunt exact opusul. Eu fac tot ce-mi stă în putință pentru a nu simți nimic. În majoritatea timpului, tot ce-mi doresc este să fiu amorțit.”

” - Apropo de urât, te-ai uitat în ultima vreme în oglindă?
- Mda. Și ciudat e că, și cu buza ruptă și ochiul vânăt, tot sunt mai frumos ca tine.”

” Îi iau mâinile și le înfășor pe după gâtul meu. La naiba, ce frumos miroase.. a zmeură proapătă, un parfum de care nu m-aș sătura niciodată. O trag spre mine și o lipesc de corpul meu și tot ce vreau e s-o răpesc de aici și să n-o mai aduc nicicând înapoi. Încerc să mă prefac că Devlin nici nu există și că la sfârșitul lunii nu o voi părăsi de tot. Vreau să savurez clipa, pentru că viitorul de azi mi se pare o încurcătură mare și urâtă.„


” - Unde pleci?
- Să-i cer scuze prietenei mele, și după aia la muncă. Fă-te comod, zice aruncându-mi și mie o cheie. Și nu te băga în bucluc.
- Dacă tot vorbești cu Brittany, îi zic mușcând dintr-un rulou cu ou, cere-i să-ți dea înapoi huevos.”

”K,
Doamna de la magazin a zis că galbenul înseamnă prietenie și roșul dragoste. Rozariul e singurului lucru cu adevărat valoros pe care îl am. E al tău. La fel ca mine.

”Îmi prinde obrazul în căușul palmei și mă mângâie ușor cu degetul mare. Închid ochii și mă aplec spre mâna lui, topindu-mă cu căldura ei.
- Ești periculoasă, zice.
- De ce?
- Pentru că mă faci să cred că imposibilul e posibil.” 

Ei, așa e că citatele v-au făcut curioși?

8 comentarii:

 1. Eu stau cu cartea pe masa de o saptamana. Am citit primele doua si astept o clipa libera sa pun mana pe ea. Stiu daca dupa nu o voi lasa pana nu o termin de citit. Ador seria asta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Of:x Suna atat de bine, abia astept sa citesc cartea :)

  RăspundețiȘtergere
 3. acum imi doresc si mai mult sa citesc cartea

  RăspundețiȘtergere
 4. Cu siguranta!Carlos are niste replici foarte amuzante:))

  RăspundețiȘtergere
 5. Prea curioasa, abia astept sa fac si eu rost de ea.

  RăspundețiȘtergere
 6. De abia astept sa citesc si eu cartea. Citatele sunt superbe :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Crezi ca ai putea te rog frumos sa imi spui si mie de unde ai luat gif-urile,sau cel putin ce film/serial este? Multumesc mult.

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!