vineri, noiembrie 09, 2012

Nemira îți dă verde la lectură

Image and video hosting by TinyPic
Îți era dor de vinerea verde?
Nemira îți dă cele mai bune idei de pachete cadou pe care să le oferi celor dragi de Crăciun. Pregătirile sunt în toi, așa că profită de reducerile noastre și întâmpină magia sărbătorilor.
În acest weekend, Nemira oferă 38% reducere la pachetele de cărți și o ofertă variată, pentru cele mai exigente gusturi.
Nu rata saga Dune, cea mai vândută serie S.F. din istorie și considerată de mulți drept cea mai buna operă a genului, citește despre asasinul Fitz Chivalry Farseer (Fitz) în trilogia Farseer. Prinde și pachetul Apocalipsa, cu o reducere specială de 50%, dacă vrei să citești scenarii apocaliptice.
Image and video hosting by TinyPic
Nemira te invită sa combați astenia de toamnă cu umor și rafinament!
Descoperă minunata lume Bonton cu o reducere de 35% și vei învăța cum să întrebuințezi complimentele, care sunt jucăriile preferate ale femeilor și care sunt cele mai bune răspunsuri pentru cele mai simple întrebări. Totul cu optimism sau pesimism, după caz.
Image and video hosting by TinyPic
Introduceți textul "noiembrie2012" în câmpul "COD PROMOȚIE" din coșul dvs. de cumpărături pentru a profita de REDUCEREA DE 50% la cărțile Nemira achiziționate.
Image and video hosting by TinyPic
Povestește cum crezi că poți cuceri un bărbat, sau o femeie, pe e-mail, Messenger și Facebook, iar cele mai originale răspunsuri vor primi un exemplar al volumului Cum să cucerești un bărbat pe e-mail, Messenger și Facebook. Manual practic de persuasiune, de Dan Rădoiu, care va fi lansată la Gaudeamus 2012, pe 25 noiembrie, ora 12:00, la standul Nemira.
Image and video hosting by TinyPic

2 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!