marți, octombrie 23, 2012

Saga Dune este acum completă

Image and video hosting by TinyPic
Saga Dune este acum completă!
Deseori citată ca reprezentând cea mai vândută serie S.F. din istorie și considerată de mulți drept cea mai bună operă a genului, cea mai cunoscută operă a respectatului autor american Frank Herbert a câștigat Premiile Hugo și Nebula, a fost adaptată pentru marele și micul ecran, a dat naștere unui număr impresionant de continuări, prequeluri, bandă desenată și lucrări ale fanilor și stă la baza unei longevive și apreciate serii de jocuri computerizate, precum și a multiple jocuri de masă, de cărți și role-play.
Servind ca sursă de inspirație pentru nenumarate universuri fictive din cinematografie, literatură sau jocuri, și publicată în peste 19 limbi, influenta Dune asupra ficțiunii mondiale - și chiar a non-ficțiunii - este inestimabilă și demnă de respect.
Combinând elemente de Fantasy, Hard Science-Fiction, futurologie, religie, politică și mitologie, universul Dune reușește să fie credibil, convingător, antrenant și de o profunzime greu de egalat, făcând din Saga Dune un Space Opera exemplar.
"Cel mai important roman S.F. din toate timpurile. Este convingător, puternic, genial". - Robert A. Heinlein
Te-am convins? Fan S.F. sau nu, sigur ai auzit de Dune, una dintre cele mai bune serii Science Fiction.
Pentru fanii Dune, dar și pentru cei care vor să descopere universul plasat într-un viitor îndepărtat al omenirii, Nemira a pregătit o super promoție: 40% reducere pentru volumele seriei Dune.

Image and video hosting by TinyPic
Ca să te poți bucura din plin de reducerea de 20% pentru Noutățile Nemira și de promoția specială de 40% reducere pentru întreaga Saga Dune, îți oferim suplimentar și transportul gratuit pentru orice comandă în valoare de peste 59 RON efectuată în această săptămână.

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!