joi, octombrie 04, 2012

Cover alert! "The Elite" de Kiera Cass!!

Clar, aceasta este noaptea surprizelor! Cei care mi-aţi citit recenzia la "The Selection" de Kiera Cass, ştiţi cât de fermecată am fost de acest roman distopic care va apărea şi la noi la Editura Leda şi de Prinţul Maxon. Acum, a apărut coperta volumului 2, "The Elite", şi, sincer, nu am cuvinte să o descriu. E magnifică:
Şi acum, cele două coperte una lângă cealaltă:
Sper din tot sufletul ca acestea să fie copertele şi la noi. Ce părere aveţi?

6 comentarii:

  1. Super! Primul volum chiar l-am citit datorita imaginii de pe coperta, era prea frumoasa ca sa ii pot rezista! Imi place mult si asta, insa deocamdata cred ca tot prima mi se pare mai frumoasa. Mai ales ca le-ai pus una langa cealalta si am putut sa le compar. Cred ca rochia aceea fluffy asa e mai diafana decat aceasta rosie si pozitia corpului tipei de pe coperta 2 nu e foarte flatanta..Asta ca sa imi si argumentez parerea, nu ca sa fiu carcotasa :D Pentru ca, insist, chiar imi place si aceasta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu tine, in tot ce ai zis. Cred insa ca era necesară o schimbare a atitudinii fetei de pe copertă, cum cred că va fi şi cu America. Dacă pe prima copertă fata dă dovadă de o atitudine "je m'en fiche", pentru ca prea puţin îi păsa ei că este acolo, în al doilea volum pare mai ..în gardă, mai serioasă. Acum ştie ce îşi doreşte şi e gata să lupte pentru asta. Sper eu. Oricum, deşi roşul are un impact vizual mai puternic, rochia aceea albastră e absolut adorabilă. De aceea şi coperta la The Selection e preferata mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult.Intr-adevar,la adoua se vede o schimbare...De abia astept sa o citesc :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ooo, cred ca America o sa inceapa intr-adevar sa aiba dorinte mai puternice si sa lupte pentru ceea ce vrea! Nu ma gandisem la paralela cu sentimentele, dar cred ca ai dreptate. Imi place tot mai mult chestia asta cu asocierea imaginilor cu semnificatiile cartilor. Cum e si cazul copertilor din afara de la seria Legaminte.
    Oricum, naspa e ca mai avem de asteptat, mi se pare ca abia in februarie o sa apara cartea. Apropo, cred ca am vazut ca apare in serie si o nuvela: The Prince. Si cred ca stim cine o sa fie personajul principal acolo :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Roxtao: Stiu de nuvela, abia astept sa o citesc. Ei, pana apar ele, ne delectam cu alte romane bune care vor aparea pana atunci. Copertile la seria Matched mi se par geniale (cele din afara, desigur). Exprima atat de bine evolutia personajului si a lumii in care traieste, cum bula (societatea) incepe sa se deterioreze in conceptia ei, apoi cum se revolta si se opune ei. Mare pacat ca nu le-au folosit la noi.

    Law: Sunt convinsa ca o sa-ti placa The Selection :X.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper sa apara si in Romania cu aceeasi coperta :p

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!