marți, octombrie 09, 2012

40% reducere pentru cele mai bune cărți SF și Fantasy la editura Nemira

Image and video hosting by TinyPic
De douăzeci de ani, Nautilus propune cititorilor săi toate numele mari ale literaturii SF & Fantasy, răsplătite cu cele mai reputate premii literare ale genului. Dacă imaginația are totuși granițe, fiți siguri că fiecare volum le va împinge și mai departe! 
Profită săptămâna aceasta de reducerea de 40% pentru cele mai bune titluri SF si Fantasy - cărțile colecției Nautilus.

Image and video hosting by TinyPic
Nu uita să sărbătorești alături de noi Octombrie Luna Verde la Nemira!
Pentru că ne pasă de natură și de bogățiile țării noastre, din această toamnă, Nemira devine partener activ al Asociației MaiMultVerde . Următoarea campanie de plantare MaiMultVerde va include copacii donați de către Nemira din achizițiile de carte ale cititorilor săi. Altfel spus, pentru că alegeți să citiți, Nemira va face cadou un copăcel, în efortul nostru comun de a salva pădurile României și de a încuraja reîmpăduririle!
Voi intrați pe nemira.ro , toată luna Octombrie, iar la orice cumpărături de peste 100 de lei, Nemira va dona 10 lei pentru plantarea unui copăcel în cadrul campaniei "Fă cadou un copac!".

Image and video hosting by TinyPic
Editura Nemira îți oferă o reducere FLASH! 
De marți, 9 octombrie, ora 10:00 și până ziua următoare la aceeași oră poți cumpăra thrillerul policier Detectivul, de Arthur Hailey, cu o reducere de 40%.

Image and video hosting by TinyPic
Nemira și Teatrul Arca vă invită la piesa "Un cuplu ciudat". 
Participă la concurs astăzi, înainte de ora 23:59, și poți fi premiat cu 2 bilete la piesa "Un cuplu ciudat".
Subiectul piesei gravitează în jurul unui grup de prietene, femei de 30 de ani, care se întâlnesc în fiecare seară de vineri sub pretextul jocului de Trivia. Atunci când una dintre ele trece prin drama destrămării căsniciei, toate celelalte îi sunt alături, iar una chiar o invită să locuiască alături de ea până la soluționarea crizei conjugale. Traiul alături de femeia părăsită se va dovedi însă imposibil, iar cele două prietene, acum colege de cameră, vor alcătui un cuplu ciudat care nu va reuși să funcționeze nici măcar în prezența a doi bărbați sarmanti, într-o potențială întâlnire amoroasă.

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!