miercuri, septembrie 05, 2012

Unul dintre ei va fi Christian Grey!

Şi-au rămas doar doi! Vezi cine s-a calificat pentru rolul principal masculin din Fifty Shades of Grey

În urmă cu două luni, studiourile Universal Pictures i-au angajat pe producătorii Michael De Luca şi Dana Brunetti (The Social Network) pentru a aduce pe marele ecran bestseller-ul autoarei E. L. James, Fifty Shades of Grey. La scurtă vreme a fost angajat scenaristul Jim Piddock (Tooth Fairy, The Man), ulterior luând amploare speculaţiile legate de alegerea actorilor.
Cel care a încins imaginaţia fanelor cărţii a fost  personajului central masculin, misteriosul, versatul şi excentricul Christian Grey, cel care începe o relaţie complicată şi extrem de divers condimentată erotic cu studenta Ana Steele. După mai multe propuneri de actori mai mult sau mai puţin cunoscuţi, se pare că variantele s-au redus la doar două nume. Cel al lui Ryan Gosling şi al starului filmelor pentru adulţi, James Deen.
Potrivit site-ului Entertainment Wise, Gosling este alegerea lui E. L. James, confirmată de soţul acesteia, însă tot ea i-a mărturisit autorului lui American Psycho, Bret Easton Ellis, că îl are în vizor pe James Deen, care încearcă zilele acestea să se facă cunoscut şi în pelicule non-adult, destinate marelui ecran (joacă alături de Lindsay Lohan înThe Canyons, după un scenariu al lui Ellis).
În ceea ce priveşte rolul lui Ana, Ellis a declarat că partitura îi va reveni „unei actriţe necunoscute”, menţionând şi că bugetul producţiei se va ridica la 15 milioane de dolari, în afara celor 5 milioane pe care Universal le-a dat pentru achiziţionarea drepturilor de autor.
~ *~
Ok..acum părerea mea? Cum mi se par alegerile? Complet neinspirate! Ryan mi-a plăcut foarte mult în "The Notebook", e simpatic, dar în niciun caz răpitor de frumos cum e descris Christian Grey în carte. Iar maimuţoiul ăsta de James Dean de unde a mai apărut, seriously?! 
Deci.. sunt dezamăgită de alegerile producătorilor. Dar dacă e să fie unul dintre ei, măcar Ryan să fie alesul. Voi ce credeţi?  

20 de comentarii:

  1. da ..nici un8l nu pare a fi potrivit..oricum daca e sper sa ramana Ryan Gosling...pare mai..actor bun pt asta;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt in toatalitate deacord cu tine draga,alegerea acestor doi nu sunt deloc dupa asteptarile mele,eu am sperat pina in ultimul moment ca Ian o sa ia rolul GREY

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer , nu imi place de niciunul , dar daca totusi ar fi sa aleg l-as alege pe Ryan Gosling. Celalalt actor nu arata deloc ca un posibil Christian Grey.

    RăspundețiȘtergere
  4. incep sa fiu din c ein ce mai dezamagita de toata treaba asta cu cartea si filmul...sincer cand era un simplu fanfic era frumos...acum cu toata agitatia:(...oricum mai bine Ryan decat celalalt

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer.Dintre cei doi prefer Ryan<3.Oricum putea fi unu si mai si<3:))

    RăspundețiȘtergere
  6. ma uit la Ryan si zic ca imi place,dar im iamintesc ca e inalt...daca il vor alege pe el,macar sa fie o ana buna :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel din stanga e mai potrivit.acum,in fine...

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca vroiau un tip rapitor de ...sexy,il puteau contacta pe Ian ! :o3

    RăspundețiȘtergere
  9. WHERE IS MATT BOMER ?!!!
    Nu , nu , nu ! Nu-mi plac alegerile..

    RăspundețiȘtergere
  10. da cam neinspirate..oricum acuma asta e..totusi cred sau cel putin sper ca filmul sa se compare macar..putin cu cartea

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu zic ca Ryan ar fi mai bun, dar nu perfect. Ar fi fost atatia actorasi frumosi si potriviti =p~

    RăspundețiȘtergere
  12. Sincer, sper sa fie Ryan Gosling. Mie chiar imi place de el. Dar, Ian Somerhalder era o alegere mult mai inspirata si cred ca se potrivea mai mult cu personajul.

    RăspundețiȘtergere
  13. da...Ian nivi nu se compara cu cei alesi ..oricum..acuma asta e...sa speram ca iese Ryan

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, sa stiti ca Ian era perfect!!

    RăspundețiȘtergere
  15. perfect...se modele de minune pe rolul asta..Da nooo..ah...nu cred ca ma voi uita la film gandiindu-ma ca Ian ar fi putu fi acolo..da' nu este:o3

    RăspundețiȘtergere
  16. Nuuuuuuu!
    Ryan pare prea inocent si celalalt prea obisnuit.
    Eu cred ca Christian ar trebui sa fie impunator si sa atraga privirile..

    RăspundețiȘtergere
  17. Unul din ei va fi Christian Grey...si niciunul nu va fi cel potrivit. Mi se intorc matzele.
    Sunt de acord cu tine Krisz...complet neinspirate. Maimutoiu James Dean e un maimutoi...niciunul dintre cei doi nu au sarmul, talentul, nu pot intra in rolul personajului astuia.
    Parca Ian era printre alesi?

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu am citit cartea, deci nu stiu daca se potirvesc sau nu acotrii alesi, dar mi-ar fi placut sa joace Ian in film.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acum vad ca James Dean e actor de filme...pentru adulti :)) Probabil va juca mai bine rolul, tinand cont de... actiunea din carte?
    De Ryan...nu l-am vazut mai in niciun film, desi e frumusel, nu stiu cat s-ar potrivi rolului.
    Chiar speram sa iasa Ian...citisem multe chestii cum ca el ar fi...dar...pacat :(

    RăspundețiȘtergere
  20. Wow..am ramas putin surprinsa. Fetelor.. maimutoiul de James Deen.. hm.. sa va povestesc despre el..probabil ca filmele la care a-ti tras cu ochiul erau cele soft, normale de vanilla sex :). Exista si o parte dark, si anume bdsm.. sex and submission..training of o.. in care este un dominant beyond limits. Eu personal am vazut foarte multe filme de genul asta in care e protagonist..si nu ma gandeam decat la faptul ca autoarea sigur s-a inspirat din rolul pe care il are in filmele de genul asta. Cu cat vedeam mai multe filme cu atat christian gray was written all over him. :). Poza nu e reusita clar..dar are si realitatea, hd ce e drept, ii face dreptate :). Ryan.. nu stiu cum de a ajuns pana aici..e un actor bun insa nu cred ca e potrivit pentru rolul asta, e un rol mult prea complex. Curiozitatea mea cea mai mare..si sper sa il aleaga pe James..cum or sa reuseasca sa il imblanzeasca pe James? :) Tipul e clar the dark side of gray all over and beyond. Abia astept filmul

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!