miercuri, septembrie 12, 2012

S-a uitat la "Twilight", apoi au început să curgă banii.

La numai 18 ani, o tânără din Marea Britanie şi-a asigurat o sumă de şase cifre în bancă, după ce a scris o carte inspirată de franciza Twilight. Abigail Gibbs a început să lucreze la "The Dark Heroine" de la 14 ani. După nopţi întregi pierdute scriind, la 16 ani deja avea un final.

Abigail Gibbs a început apoi să publice online capitole din romanul care au avut un succes uriaş, strângând  17 millioane de vizualizări.
Celebra editura HarperCollins ( Marea Britanie şi America) a semnat deja cu tânăra autoare în urma fenomenalului succes pe internet.
Abigail urmează să înceapă studiile la Oxford University. Este primul autor descoperit pe Wattpad, biblioteca online care permite utilizatorilor să descarce ori să citească cărţi scrise de alti useri. 
Britanica a declarat că faimoasele cărţi Twilight ale autoarei Stephenie au avut o influenţă extraordinară asupra deciziei ei de a scrie romanul. "La început părintii mei erau îngrijoraţi să nu pierd ritmul cu şcoala, pentru că stăteam foarte mult noaptea să lucrez la carte", povesteşte tânăra.
De luna viitoare, fanii îi pot cumpăra cartea din magazine, în varianta ebook pentru £2.99 sau în print pentru £6.99.
În numai 48 de ore, romanul ei a sarit în Kindle Chart de pe locul 22.000 direct pe 22.
Abigail Gibbs s-a apucat deja să scrie o continuare a cărţii şi speră să o vadă curând ecranizată.
Kate Elton, HarperFiction, a declarat "Faptul că scrie ceva ce se simte britanic pe un gen tradiţional american îi da pe departe o personalitate unică în scriitură".

Cartea va apărea pe 25 octombrie anul acesta. Vă las mai jos coperta şi descrierea: 

"The Dark Heroine" (Dinner with a Vampire#1) de Abigail Gibbs
Cea mai sexy poveste de dragoste pe care o vei citi în acest an ...
 
Un moment îţi poate schimba viaţa pentru totdeauna...

Pe Violet Lee, o întâlnire întâmplătoare pe o stradă întunecată o atrage într-o lume de dincolo de cele mai sălbaticele inchipuiri ale ei, un loc atemporal plin de o eleganţă vastă și bogăţie incomensurabilă - de vile frumoase şi petreceri fastuoase – unde un grup decadent de prieteni trăiesc doar pentru plăcere. Un loc din care nu există scăpare ... indiferent cât de mult se străduieşte Violet.
Cu toate acestea, toate bogăţiile din lume nu pot ascunde întunericul care se află înăuntrul înfăţişării camuflate, încarnat în carismaticul dar periculosul Kaspar Varn.
Violet şi Kaspar cedează unei pasiuni care transcende lumile lor separate - dar este o pasiune care are un preţ…

Ce părere aveţi? Aţi dori să citiţi cartea?

11 comentarii:

  1. S-o fi uitat ea la Twilight, dar banii au curs dupa ce a depus o munca de 2 ani...:))
    Pana la urma, multora dintre noi li s-a deschis imaginatia dupa ce am citit/vazut Twilight. Din ce am citit in descriere...cred ca da, as citi cartea. Sper sa apara si la noi, ar fi ceva dragut :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte taree ! As citi-o cu siguranta ! Admir talentul ei de la numai 14 ani :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh,oh ! Ati primit o leapsa de la mine :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne, inca una? :)) 50 Shades of Grey reloaded? Da, admir faptul ca avea 14 ani cand a inceput sa scrie si ca probabil este destul de talentata incat a strans un astfel de numar de cititori, iar cartea ei a atras atentia unei edituri, dar personal m-am cam saturat de atatea variante ale aceleiasi povesti. Pe langa aceste 2 carti despre care se stie de la inceput ca au pornit ca fanfic-uri Twilight (aceasta + Grey), exista o multime de alte romane care recreaza atmosfera, povestea si personajele lui S. Meyer.. Inteleg ca e o reteta de succes, dar parca ce e prea mult strica..

    RăspundețiȘtergere
  5. ohh ce calumea pare a fi cartea...mh poate ma apuc si eu asa de scris o carte:))))))):)))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesant,,dupa ce am citit in descriere, mi-ar place sa citesc cartea

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, mi-ar place sa o citesc tocmai pentru faptul ca Twilight a inspirat-o... Cred ca aceste carti sunt pur si simplu romanele unei generatii, pentru ca au inspirat multi autori -si sa fim sinceri, majoritatea dintre noi, cele care scriem, am pornit de la fan-ficuri- si au schimbat, intr-un fel sau altul, literatura moderna.

    RăspundețiȘtergere
  8. stiu..dar ar cam trebuii sa mai schimbe tiparul..o povetse cu o reteta complet noua nu strica:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Intocmai...oricum, indiferent ca recunosc sau nu unele autoare, cand citesti ceva scris recent din fantasy... mai toate seamana unele cu altele, in special cu Twilight. nu e ceva de rau dar...lipsa de originalitate de la inceput strica. parca sunt satula de bella si edward mascati sub alte nume :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumos...chiar trebuie sa ai talent..iar cartea suna bine si titlul m-a atras din prima

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!