duminică, septembrie 30, 2012

Creații noi (12)

~ One-Shot-uri ~
Alexandru Dan a scris "In martyria"
Lexy a scris:
6. "Printre Șoaptele Spiritelor" - partea I, partea II, partea III, partea IV

~ Creații noi ~
Emy scrie "Lost within Temptation".
Descriere: "Indurerata,singura si speriata. Sau…poate ca nu sunt singura. Astept ceva ce nu am asteptat niciodata. Astept miracolul care sa ma salveze. Am gresit si hamlezita am fost, pentru ca m-au obligat. Timpul se scurge, iar viata mea continua sa mearga inainte, traind totusi in trecut. Pentru ca trecutul e tot ceea ce mi-a mai ramas. Amintiri… Va rog, nu mi le luati si pe astea! Am pierdut tot. Prieteni, familie... demnitate! Cum de am ajuns in halul asta? Cum de nu mi-am dat seama? Mi-a intrat in suflet si in minte. Nu mi-a mai dat pace pana nu am rascolit totul pentru el. Si acum... jelesc in cautare de miracol. Miracolul vietii mele, pe care s-ar putea sa nu il mai primesc niciodata."
Puteți citi primul capitol (AICI) și capitolul 2 (AICI)

Luly scrie "Intuneric".
Descriere: "Institutul Mihai Eminescu se transformase intr-o unealta a regimului ce asuprea continentul, frica si disperarea stapaneau orice colt, in Europa se dezlantuise infernul. Ca oricare alt european, tanjeam dupa libertate si visam la democratie, dar spre deosebire de multi altii, lusem o decizie: sa fug in America. Zidurile institutului ma protejasera de primejdii, dar in goana mea dupa libertate, am descoperit cea mai intunecata fata a societatii: lumea interlopa. E intr-adevar o lume nebuna si o lume a suferintei, dar e locul in care l-am intalnit pe Matei. El mi-a ingrijit ranile, Victor mi-a dat taria sa merg mai departe, iar Stefan mi-a oferit cel mai minunat dar. Toti meritau inima mea, dar aceasta nu putea sa bata decat pentru unul dintre ei."

Lexy scrie:
Descriere: "Fusese data la o parte toata viata sa. Intotdeauna ultima, intotdeauna in plus. Vroia sa se simta iubita si accepta, dar tot ceea ce primi fusese ura si dispret, chiar si de la propia mama. Traieste din vise, caci ele ii sunt ultimele sperante. Dar ce va face atunci cand visele-i vor deveni realitate...la propiu?"

Descriere: "Clary Montgomery e o fata rea.S-a jucat, s-a distrat ,si-a batut joc de toti, pana cand a intrecut masura, si gardienii au bagat-i la zdup. Asta pana cand i se mai acorda o sansa sa indrepte lucrurile, iar ea accepta fara sa puna vreo intrebare. Si asa se trezeste dadaca lui Mayrise Fitzgerald, fata cu cosite de aur,aka mostenitoare imperiului Fizgerald. Gaditiva la cel mai impielitat copil de 12 ani posibil, inmultiti cu 10, adunati-l pe nesuferitul de majordom si pe sexosul ei frate , si sa nu ii uitam pe amicii scumpei de Clary, care reactioneaza intr-un mod foarte colorat atunci cand o vad pe fosta regina a luptelor,focoasa si vicleana Cassandra, bona printesei care-nu-isi-tine-gura-inchisa.Impresionant, nu-i asa? Iar ea va trebui sa isi tina capul sus si sa le zambeasca.Si totusi, oare cate poate indura pentru libertate?"


Descriere: "Faye Hamilton era o fata obijnuita.Spun era pentru ca acum viata ei e pe deaparte de fi considerata normala. Desi mama ei a murit cand ea avea abia 5 ani, fata a trecut mai departe si si-a construit o viata pentru care multi ar omora.Era bogata, caci tatal ei ara unul dintre cei mai renumiti avocati din tara si frumoasa, cu o pereche de ochi albastri ca marea si parul blond-deschis aproape alb, ce ii dadea o aura de printesa.Si asta si era la urma urmei Printesa liceului ”Grigori”.Avea o groaza de prieteni, si un iubit pe masura.Insasi Tyler Mason, presedintele consiliului de elevi.Totul mergea bine paca cand…tatal ei isi gaseste o iubita.Sau ea il gaseste pe el.Sub o mutra de mironosita ,care timp de un an a fost secretara lui, Jannifer Lockwood isi face aparitia in casa ei fara vreun advertisment.Si asta nu e tot.Isi aduce si progenitura, baiatul ei Collin Lockwood, care se dovedeasta a fi un spin in talpa. Inca din prima zi ii da peste nas, dovedindu-i in fata tuturor ca el e mai frumos, mai bogat si mai destept decat ar putea fi ea vreodata.Lumea lui Faye incepe sa se fisureze.Iar asta inseamna un singur lucru: Game on, brother."

Descriere: "Fiecare porneste pe propiul sau drum, lasand in spate trecutul. Rose pleaca cu Dimitri in Siberia, Lissa se muta la Curte impreuna cu Cirstian, iar Adrian…ei bine, Adrian face ce stie el cel mai bine: isi ascunde suferinta in bautura si femei. Dar ce se intampla atunci cand unul din copii Lissei este rapit, si ajutorul lui Rose nu este suficient? Va accepta Adrian propunerea Lissei?Va fi in stare sa dea ochii cu trecutul fara sa mareasca ranile deschise?" 

Christine scrie "Pisica Nopții"
Descriere: "Este un teen-fiction despre o fată care fură tot felul de bijuterii pentru mătușa ei și duce o viață dublă,încercand să se ascundă. Viața ei e destul de periculoasă. Se vor intampla multe."

Dana Ionela scrie "Just Another Story".
Descriere: "Deea, este un personaj destul de neatent atat pe unde merge, cat si la detaliile din jurul ei, ajungand sa traga concluzii pripite in legatura cu baiatul dragut care ii sare in ajutor. De asemenea, prietena ei Cristina, cea care are nevoie de o sedinta de shopping pentru a se calma, nu pare sa observe sentimetele lui Ionut fata de ea. Si asta nu e tot, povestea continua."

2 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!