luni, septembrie 10, 2012

“Cincizeci de umbre întunecate”( Fifty Shades #2) de E.L.James la Editura TREI + Surpriză!

A apărut şi la noi volumul doi, "Cincizeci de umbre întunecate" ale controversatei serii "Fifty Shades" de E.L.James:

Cincizeci de umbre intunecate este al doilea volum al unei trilogii care a marcat o noua era in industria cartii: dupa ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicata in format de carte tiparita inregistrand vanzari de 40milioane de exemplare in doar 4 luni. Cele 3 romane au fost traduse in peste 37 tari, iar aparitia lor a fost salutata de celebrele publicatii New York Times si Wall Street Journal.  Drepturile de ecranizare au fost castigate de Universal Pictures.
Romantic, amuzant si incarcat de erotism acest roman te cucereste, te captiveaza si te domina.

Intimidata de gusturile speciale si secretele intunecate alte tanarului si frumosului om de afaceri Christian Grey,  Anastasia Steele se desparte de acesta si isi incepe cariera la o editura din Seattle.
Insa dorul de Christian o urmareste neincetat, iar atunci cand acesta ii propune un nou „contract“, Anastasia nu poate rezista. Ei reincep relatia, iar Anastasia afla mai multe despre trecutul chinuitor al iubitului ei pervertit, provocator si macinat de framantari.
In timp ce Christian se lupta cu demonii sai interiori, Anastasia este nevoita sa se confrunte cu furia si invidia unei femei care a facut parte din viata lui Grey inaintea ei si trebuie sa ia cea mai importanta decizie din viata ei.

Iar surpriza este că a fost reeditat şi volumul 1, cu coperta originală, iar acum are şi un titlu nou:

Un roman erotic devine bestsellerul mondial absolut pe:
Amazon.com
New York Times Bestseller
Amazon.co.uk
 Bookseller

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey, primul volum al trilogiei, a beneficiat de articole pe prima pagina in celebrele publicatii New York Times si Wall Street Journal si un prim tiraj de 750.000 de exemplare. Aceasta prima tiparire s-a dovedit in cateva zile insuficienta, astfel ca editorul american s-a vazut „obligat“ sa retipareasca romanul. Dupa doar sase saptamani de la lansare cartea s-a vandut doar in SUA in 10.000.000 de copii, dupa cum a anuntat New York Times. Aparuta si in Marea Britanie, cartea urmeaza sa fie tradusa in peste 30 de tari.
Drepturile de ecranizare ale romanului au fost castigate de Universal Pictures.
Citeste cartea despre care vorbeste toata lumea!
Romantic, amuzant si incarcat de erotism, acest roman te cucereste, te captiveaza si te domina.

Anastasia Steele, studenta la filologie, ii ia un interviu lui Christian Grey, un tanar om de afaceri de succes, pe care il gaseste foarte atractiv si de-a dreptul intimidant. Retrasa si interiorizata, Ana este socata sa constate ca, pentru prima data in viata, este atrasa puternic de cineva. Christian o avertizeaza ca trebuie sa stea departe de el, iar ea nu face decat sa-l doreasca si mai tare.  Dar cand descopera gusturile erotice speciale ale acestuia, incepe sa ezite: dincolo de sarmul si succesul de care se bucura, Christian Grey este un barbat tulburat de demoni ascunsi si ghidat de o excesiva nevoie de a-i controla pe ceilalti.
Va putea oare Ana sa accepte sclavia sentimentala impusa de Christian? Si daca da, va mai putea oare iubi ceea ce descopera?

Ce părere aveţi de noile coperte? Mie îmi plac mult, sunt cele originale, m-aş fi bucurat dacă erau acestea din prima. Adică..acum trebuie să văd ce fac cu primul volum cu cealaltă copertă, cu verde, ca să pot să îl iau pe acesta, să nu arate rău seria în bibliotecă. :)

7 comentarii:

  1. Imi pare rau rau rau ca am cumparat primul volum cum a aparut la Bookfest...daca stiam ca vor face coperta asa cum e ea in strainatate, as fi asteptat...
    Oricum, deabia astept sa cumpar al doilea volum si sa-l citesc, desigur...dupa ce am citit recenzia nu mai pot de curiozitate :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-as cumpara primul volum, pentru ca nu-l am, iar daca ma covinge imi iau si volumul doi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant..mi-ar face placere sa citesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Primul volum se vede ca e scris de cineva mai...fara experienta. Dezamageste putin prin unele repetari si unele chestii de care autoarea se gata prea des. Dar scrisul se cizeleaza, se indreapta...se transforma. Chiar sper ca ...odata cu o coperta mai frumoasa, si volumul al doilea sa fie mult mai bun , pentru ca ideea cartii este geniala si originala :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Parca mai bine suna vechul titlu..si ador coperta volumului 2

    RăspundețiȘtergere
  6. Vand primele doua volume, 40 lei. Contact la bejinariu.madalina la gmail punct com

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!