joi, septembrie 20, 2012

Câștigătorii concursul Leda de fidelitate pe luna august

Dacă tot am început aniversarea blogului nostru cu concursul Leda de fidelitate, am zis să închidem acest ciclu de concursuri tot cu el. Așadar, a venit momentul să vă spunem câștigătorii acestui concurs.
Vrem să mulțumim tuturor participanților care au fost alături de noi zilnic cu părerile lor legate de postări. A însemnat mult pentru noi fiecare comentariu în parte, deoarece ne bucură să vedem atunci că munca noastră este apreciată. Fără să vă mai țin pe jar, voi spune câștigătorii.

Premiul I - Adriana (179 de comentarii)
Premiul II - Lulu (177 de comentarii)
Premiul III - Alexa Ale (113 de comentarii)

Felicitări câștigătorilor! Îi rog să trimită un mail pe alexya_fanfics@yahoo.com cu datele lor personale, plus un număr de telefon.
Alegerea premiilor se va face în felul următor: Adriana va alege o carte din cele trei, Lulu urmează să aleagă din cele două cărți rămase, iar ultima carte o va lua Alexa Ale. Vă rog, Adriana și Lulu, să lăsați un comentariu la acest post cu alegerea făcută.
Acestea sunt premiile:
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Vă mulțumim tuturor pentru participare și sperăm că, la următorul concurs, să fiți la fel de dornici să intrați în competiție și comunicativi, așa cum ați fost până acum.

Mulțumim sponsorului nostru, Editura Leda!
BannerFans.com

9 comentarii:

  1. Felicitari si lectura placuta! :*
    Poti sa-mi spui te rog cate comentarii am lasat? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari.Poatw o sa am mai mult timp data viitoare:-"

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Bravo Bravo!!:)
    Adriana e cel mai mare cititor de pe aici,zic eu:)
    Mereu comenteaza,o admir pentru asta:>
    Sa le cititi cu placere,fetelor! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. o doamne....nu pot sa cred..Deci multumesc muuult mult mult.E prima mea carte pe care o catsig.Sunt foarte bucuroasa:) acum doar o mai astept pe adriana sa scrie ce carte alege:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow. La asta nu ma asteptam. Stiam ca s-au dat muuuulte comentarii dar nici atat. Si diferenta dinter mine si lulu e foarte mica. Felicitari!!! Nu-mi vine sa cred, inca sunt in soc :)))
    Law, multumesc mult mult mult. Tu esti la fel de mare cititoare ca si mine, esti mereu pe walking on letters orice s-ar intampla!
    Felicitari tuturor si mult spor luna urmatoare...bravo Lulu, bravo Alexa!
    Ce carte sa aleg? :)))
    Aceasta este intrebarea.
    Dintre toate trei, mi-as lua generala pentru ca...despartirea si fantoma sper sa le pot lua cu o alta ocazie, fiind serii sunt obligata sa le cumpar, pentru a avea seria completa :))
    Multumesc mult si raman la Generala cei mai naspa ani din viata mea.
    Sa va bucurati de carti in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine ia Fantoma? Ar fi interesata sa o dea la schimb?(dupa ce o citeste) :D am maaare nevoie de ea. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Mersi muult mult Adriana.Sincer meritai foarte mult asta:d ma bucur ca am castigat si eu o carte...sunt in extaz=P~~ nu serios:)) iar eu voi alege Despartirea.Deja am fantoma asa ca ad ramane Despartirea.Mi-o doream de mult .Multumesc di nou so bvo catsigatoarelor:D Si sa mai factei concursuuuri:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Vaii!! Nu pot sa cred ca am castigat. Imi doream de mult Fantoma :)
    Felicitari Adriana si Lulu pentru numarul impresionant de comentarii.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!