luni, septembrie 10, 2012

Câștigătoarea concursului "Te așteptăm la Dune..."

A venit momentul să vă spunem cine a câștigat frumosul pachet format din primele trei volume din seria "Dune" de Frank Herbert, ediţie hardcover. A fost foarte greu să ne hotărâm ce răspuns să alegem pentru că toate au fost bune. Ați fost cu toții sinceri și creativi și s-a vazut asta. Vă mulțumim tuturor pentru participare.
Totusi, suntem destul de sigure că acesta este cel mai bun răspuns și nu ne regretăm deloc decizia.
Așadar, câștigătoarea este Elena V.
a) Să ne povestiţi câte ceva despre cea mai frumoasă vară pe care aţi avut-o până acum (suntem curioase)
Elena V: "Soarele e, pentru mine, un simbol al bucuriei, al fericirii, un simbol al luminii, al libertății și… desigur, al vacanței. Vara mea preferată se schimbă de la an la an, căci eu mă schimb de la an la an.  Vara are ceva special, doar al ei, ceva ce te bucură, înspăimântă, schimbă… vara te farmecă și te cucerește, chiar dacă, mai mereu, te înrobează cu ore întregi de caniculă, cu nopți albe, călduroase.
Totuși, vara este anotimpul meu preferat. Este anotimpul prieteniilor trecătoare, al fericirii găsite într-o limonadă cu amicii, al dragostei aceleia cutremurătoare ce te îmbrățișează o zi, o săptămână, o vară întreaga, sau… uneori, o viață întreagă.
Vara asta a însemnat descoperirea unei noi lumi, descoperirea mea,  a cărților pe care încă nu le citisem, vara asta a însemnat nopți nedormite, pagini curgând una după alta, lungi discuții legate de cărți, și desigur… multe vise împrăștiate în căldura verii."

b) Să ne spuneţi dacă aţi citit deja seria, şi de ce v-o doriţi în bibliotecă, iar dacă nu aţi citit-o, de ce vă doriţi să faceţi asta.
Elena V: "Despre Dune… pot spune doar că am auzit atât de multe despre seria asta încât nu pot să nu vreau să o citesc. Nu pot să nu-mi imaginez cum deschid coperta și intru în lumea fantastică a lui Frank Herbert , cum văd fiecare personaj, fiecare parte din fantastica lume a SF-ului, cum fac parte din tot ce există acolo, cum voi visa noapte de noapte - înconjurată de acele cărți - misterioasa planetă în jurul căreia toate se întâmplă. 
Ar fi un lucru fantastic, ar fi o fantezie secretă îndeplinită, as reîntregi un capitol al vieții mele. Tot ce pot spune despre Dune este că… este o lectură obligatorie a oricărui om, a oricărui timp, este o lectura pe care nu mi-o permit să nu o citesc, este un univers al lecturii în care trebuie să intru.
Să câștig aceste cărți ar fi o poartă către un drum încă nedeschis, un drum pe care simt că trebuie să pășesc, fie că mă lovesc de viermi gigantici, fie că voi rămâne fără apă alaturi de personaje, în deșert, fie că va trebui să colind în toată lumea în căutarea cheii magice. Dune - o serie unică pe care sper să o pot citi într-un final - presimt că mă va duce pe culmile neașteptate ale unei lumi neștiute, și presimt, că măcar pentru câteva ore în care mă voi delecta cu această serie… presimt că voi fi cel mai fericit om de pe Pământ."

Felicitări! Rog câștigătoarea să ne trimita datele ei personale, plus un număr de telefon, pe adresa alexya_fanfics@yahoo.com.
Mulțumim tuturor participanților și sperăm din suflet ca, într-o zi, să avem ocazia să citim cu toții această serie minunată.

Mulțumim sponsorului nostru, Editura Nemira!
Image and video hosting by TinyPic

9 comentarii:

  1. ce raspunsuri :X
    felicitari,sa le citesti cu placere!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincere felicitari castigatoarei si spor la citit aceasta serie ...Krisszu

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb raspuns, Elena merita cartile! Se vede cat le vrea... :x
    Eu, din fericire, am primele doua volume, plus inca 3 scrise de fiul lui Frank Herbert...deci imi pot abtine curiozitatea!
    Felicitari castigatoarei si felicitari voua pentru concursul minunat oferit de una dintre cele mai bune edituri, Nemira. Apreciez din suflet aceasta editura.
    Felicitari inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte convingatoare raspunsurile.
    Felicitari ,chiar meriti cartile,sa le citesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cong castigatoarei..ai castigat o serie superba:d se te bucuri de cartiii:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari castigatoarei! Sa te bucuri de carti, lectura placuta! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitariii!! ai castigat o serie superba..bucura-te de ele:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Superb! Bravo, sa le ciotesti cu placere!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari castigatoarei! Chiar meritai. Sa te bucuri de ele

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!