luni, septembrie 10, 2012

"Cum să nu te lași dus de nas de o fată... sub acoperire" (Fetele Gallagher #3) de Ally Carte din 18 sept. cu Bravo Girl!

NU RATAŢI CONTINUAREA SERIEI FETELE GALLAGHER de Ally Carter 
Un thriller romantic, plin de aventuri, suspans şi, nu în ultimul rând, umor 
 New York Times Bestseller

CUM SĂ NU TE LAŞI DUS DE NAS DE O FATĂ… SUB ACOPERIRE, volumul 3 din seria FETELE GALLAGHER de ALLY CARTER – din 18 septembrie împreună cu revista Bravo Girl
Un nou semestru la Academia Gallagher pentru Tinere Excepţionale, şi Cammie Morgan continuă să cocheteze cu pericolul – având, evident, o acoperire pentru orice ocazie, căci fiind spioană în pregătire, pentru ea identităţile false reprezintă o metodă de supravieţuire.
Dar când Cammie se duce la Boston pentru a fi alături de prietena ei Macey atunci când tatăl acesteia este nominalizat la vicepreşedinţia Statelor Unite, convenţia politică naţională se transformă pentru cele două fete într-o adevărată capcană. Pentru a împiedica răpirea lui Macey – o ţintă politică majoră –, Cammie se vede nevoită să renunţe la acoperirea ei.
Dar cine sunt răpitorii? Extremişti politici sau nişte personaje mai sinistre? Şi ce rol joacă Zach, misteriosul (super-sexy) băiat de care Cammie e îndrăgostită, şi care îşi face mereu apariţia pe neaşteptate, la adunări politice şi în trenuri? (Cammie încă nu a decis dacă el este băiatul bun sau cel rău, dar asta nu o împiedică să se gândească mereu la el!)
Cu ajutorul unei uluitoare foste Fete Gallagher, Cammie şi prietenele ei sunt decise să descopere maleficul grup care le ameninţă existenţa – a lor şi a întregii şcoli – şi să afle adevărata lui motivaţie. Şi în toată această aventură – misterioasă, cu răsturnări bruşte de situaţie şi momente de tensiune extremă – Cammie şi prietenele ei învaţă două lucruri: A) Viaţa în lumina reflectoarelor nu este întotdeauna cea mai plăcută, căci nu ştii niciodată cine te poate pândi. Şi B) Lucrurile nu sunt niciodată aşa cum par, şi cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă un spion este să-şi urmeze instinctele.

6 comentarii:

 1. nupp...nu am nici macar un gand so ratez..e ptrea tare si nu as vrea sa se termine vreodata=P~~

  RăspundețiȘtergere
 2. normal ca o cumpar,le am si pe celelalte;;)
  prietena mea le-a citit deja pe primele 2 si spune ca sunt super,deci ma incred i nea :D

  RăspundețiȘtergere
 3. O vreau! O prietena are deja primele doua volume, eu o sa le cumpar pe urmatoarele! Ieeeeei!

  RăspundețiȘtergere
 4. cam cate volume are seria asta? incep sa regret ca nu am luat primele 2 volume :))
  oricum, fac eu rost de ele. coperta e super...si descrierea e foarte tare.

  RăspundețiȘtergere
 5. Adriana, din cate stiu eu cu revista Bravo vor aparea 4 volume, in strainatate cred ca acum a aparut volumul 5.
  Am ratat volumul asta, imi pare foarte rau. Sper sa-l gasesc luni la chiosc..

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu mi-am cumparat-o si am citit-o si ador seria

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!