marți, septembrie 11, 2012

"Academia Vampirilor" de Richelle Mead de mâine, 11 sept, cu revista Bravo!

Deşi admin nu a apărut să pună încă post şi pe blogul Leda, pe Facebook ni s-a confirmat de editură că 
de mâine, 11 septembrie, veţi putea găsi la chioşcurile de ziare împreună cu revista Bravo primul volum al incredibilei serii "Academia Vampirilor" de Richelle Mead la preţul de 10.99 lei!!
Nu trebuie să rataţi! AV este CEA MAI BUNĂ SERIE CU VAMPIRI!! 
Nu sunt destule cuvinte care să descrie aceste cărţi extraordinare. Personaje geniale, puternice, sarcastice, frumoase, acţiune, emoţie, poveşti de iubire, suspans..aici le găsiţi pe toate!

Pe blog la noi veţi găsi recenzii ale volumelor, recenzie la comun unde mai mulţi cititori şi-au exprimat părerea despre serie, la rubrica "The magic of words" puteţi citi citate din volume..uitaţi-vă cu încredere la ele.

ACADEMIA VAMPIRILOR – UNDĂ VERDE PENTRU MARELE ECRAN


Producătorul Michael Preger s-a hotărât să ecranizeze seria ACADEMIA VAMPIRILOR de Richelle Mead

Preger Entertainment a achiziţionat drepturile de film pentru seria Academia Vampirilor de Richelle Mead – bestseller New York Times. Anunţul a fost făcut pe 29 iunie 2010.
Publicată şi în România de editura LEDA, parte a Grupului Editorial Corint, seria s-a bucurat încă de la lansare de un real succes printre fanii cărţilor de gen, înregistrând vânzări record. Primele 3 volume, apărute pe piaţă începând din martie 2010, Academia Vampirilor, Iniţierea şi Atingerea Umbrei, s-au vândut în peste 10.000 de exemplare. Volumul 4, Jurământ de sânge va apărea la sfârşitul lunii iulie, începutul lunii august.
În America, Spirit Bound, volumul 5 al seriei, a ajuns pe locul 1 în New York Times şi USA Today, fiind bestseller numărul 1 simultan şi în Australia şi Noua Zeelandă.
Academia vampirilor este o serie urban fantasy şi „romance paranormal“ pentru adolescenţi, plină de suspans şi dinamism. Acţiunea se petrece în zilele noastre, într-un univers ce adăposteşte un melanj de vampiri clandestini (unii dintre ei pe jumătate oameni), alchimie şi magie. Richelle Mead face trecerea de la axarea interesului pe vampirii-personaje-masculine-misterioase-şi-ameninţătoare, precum cele din Twilight, True Blood şi Jurnalele vampirilor, la personajul feminin de 17 ani, puternic, dar totuşi cu slăbiciuni, care se confruntă cu lumea sa având o atitudine hotărâtă, curajoasă şi combativă – Rose Hathaway, dhampir, jumătate om/jumătate vampir şi gardian al moroilor. Povestea o cunoaşteţi, n-are rost să o rezum aici. Dacă nu o cunoaşteţi, cumpăraţi cărţile şi citiţi-o!
Fanii seriei din toată lumea au împăienjenit reţelele de internet cu prezentări ale filmului create de ei înşişi, chat rooms, bloguri şi chiar petiţii pentru film – trimiţând un mesaj deosebit de puternic la Hollywood pentru aducerea personajelor create de Mead pe marele ecran. „Acest virus spontan a explodat pe internet“, comentează Preger. „Găsirea unei poveşti deosebite, cum este cea de faţă, şi adaptarea ei este un lucru, dar să descoperi ulterior această audienţă uriaşă, ce creşte exponenţial, ce aşteaptă cu nerăbdare – chiar cere – ca filmul să fie produs, asta îţi măreşte responsabilitatea.“
Academia vampirilor a debutat în New York Times Bestsellers list în 2007 şi continuă să se menţină acolo cu fiecare nouă carte din serie, datorită suportului cititorilor şi criticilor. A avut vânzări de peste 3,5 milioane de exemplare pe piata americana şi 1 milion de exemplare pe piaţa internaţională. Academia vampirilor a fost publicată până acum în 34 de ţări inclusiv în Marea Britanie şi Australia. Cea de-a 6 carte şi ultima din serie va fi lansată în decembrie 2010. Pe baza succesului internaţional, Penguin/Razorbill a comandat o continuare a seriei, ce va începe în 2011. Printre proiectele de succes ale lui Preger se afla mini-seria BBC1 din 2009 Ziua Trifidelor şi John Carpenter’s Village of the Damned produs de Universal Studios. Preger Entertainment se află în Miami, Florida.

10 comentarii:

  1. O ecranizeaza???WOW super<3
    Am deja cartile,nu mi le mai iau..sunt curioasa cum vor arata..
    intr-un fel mi-e ciuda ca eu le-am luat cu 100 lei...dar apoi ma gandesc ca arata mai bine hardcover :>
    toti iubitorii de carti ar trebui sa le aiba in biblioteca :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma bucur ca le-am luat hardcover. Arată mai bine.:-> Ecranizare??? Uau. Abia aştept. Cine nu le are... Să nu le cumpere acum ar fi o prostie.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ceva timp tot se vorbea despre ecranizarea serie.Ma bucur ca s-au hotarat pana la urma sa faca asta.Chiar merita.

    Off-topic:Ati primit leapsa de la mine: http://magic-world-of-books.blogspot.ro/2012/09/leapsa.html

    RăspundețiȘtergere
  4. e asa calumea cca o ecranizeaza..e asa ..WEAHOOOO..:))) deabea astet sa imi iau cartile=P~~

    RăspundețiȘtergere
  5. Am auzit de ecranizare si o astept cu sufletul la gura! Cat despre serie, a fost, este si va fi seria mea de suflet, pentru ca autoarea a imbinat adevaratele legende ale vampirilor, aparute in tara noastra, cu o idee care nu a mai fost abordata in celelalte romane de gen: trei rase de vampiri. Cred ca este un Must have, sau cel putin Must read!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu stu cum se face ca mereu cand citesc eu o carte,exacty atunci se face si ecranizarea..:)) e mai usor asa..apoi critic filmul dupa carte cu pritenele mele:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. In primul rand, recenziile voastre la Academia sunt superbe, toata admiratia pentru voi!
    In al doilea rand....o serie ca asta sa apara cu Bravo...wow. Asta inseamna pur si simplu ca li se baga cultura pe gura gratis :))) Felicitari! Bravo e oficial cea mai geniala revista. Am cartile de muuulta vreme, de pe vremea cand am dat o groaza de bani pe serie :))
    Totusi...nu regret deloc. Credeti-ma , seria asta merita mai mult de 66 lei cat veti da pe cele 6 carti cu tot cu revista. Merita milioane...este geniala. O serie pe care am citit-o integral in 6 zile, timp in care am avut si scoala si teme si teze si meditatii pentru examene.
    Nu ratati sansa asta! Pierdeti mana cereasca! :))
    Ecranizare? Lumea chiar s-a desteptat muuult :)) Felicitaaari si deabia astept! :D Multe vesti geniale!

    RăspundețiȘtergere
  8. Prima data cand am aflat ca seria va aparea si cu Bravo, am crezut ca e o gluma. Ma bucur mult ca nu e asa! Am ratat primul volum, dar sper sa il mai gasesc luni la chiosc, desi sunt slabe sansele..
    Nu stiam ca seria urmeaza sa fie ecranizata, sincer de abia astept!

    RăspundețiȘtergere
  9. De cand asteptam ca aceasta serie sa apara cu bravoo

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!