joi, august 09, 2012

Seria "Jurnalele lui Stefan" de L.J. Smith continuă cu revista Bravo!

Vol. 4 – SPINTECĂTORUL - distribuit din data de 31 iulie 2012
Vol. 5 – AZILUL - distribuit din data de 14 august 2012
Vol. 6 – CONSTRÂNGEREA - distribuit din data de 28 august 2012
Un joc pe viaţă şi pe moarte răscoleşte din nou sentimentele celor doi fraţi vampiri. Stefan – un adevărat demon disperat după mântuire – continuă să-şi dispute rivalitatea cu mai puternicul său frate Damon.
Mi-am petrecut ultimii douăzeci de ani pe fugă, mereu dorindu-mi să fi putut rămâne într-un singur loc. Acum, eram legat de Londra, de oraşul întunecos şi umed, unde sângele se scurgea în Tamisa şi creaturile nopţii îşi făceau cămin în monumentele lui. Eram legat de Cora, de Samuel, şi de un păienjeniş de înşelăciuni, sânge şi ameninţări. Eram cu toţii prinşi în plasa lui, până când unul dintre noi — fie prin forţă, fie prin vrăji, fie prin inteligenţă — avea să se elibereze — notează Stefan în Jurnal.
Suntem în anul 1888, şi aerul Londrei e încărcat de mirosul sângelui. Înconjuraţi de pericole şi provocări, urmăriţi şi hăituiţi de personaje venite din trecutul lor, Stefan şi Damon sunt prinşi, fără voia lor, într-un război crâncen cu maleficul vampir Samuel Mortimer – care pune la cale un plan sinistru.
Era o bătălie care nu cunoştea limite. În definitiv, soldaţii se tem instinctiv de moarte. Ca vampiri, noi deja am învins-o. Ceea ce ne face să ne temem este domnia terorii pe care Samuel în mod sigur ar institui-o asupra Londrei, dacă ar câştiga. Atunci, răul ar fi de nestăvilit.
Cum se termina totul? Citeşte şi vei vedea!

5 comentarii:

 1. Dupa cum am mai zis nu am citit seria inca pentru ca nu am mai gasit primele volume. Sper sa reusesc sa le gasesc. Srie cineva de unde le pot cumpara?

  RăspundețiȘtergere
 2. Vand eu voulumul 2 din JS de L.J.Smith, la un pret acceptabil Contactati-ma la madison97madi@yaho.com .Cat despre volumele acestea, eu nu prea o sa le mai cumpar....astept Fetele Gallagher

  RăspundețiȘtergere
 3. Nici eu nu le citesc pentru ca nu le-am cumparat pe primele si pe langa asta deja m-am saturat de vampiri,mai exista multe alte personaje supranaturale care ma asteapta sa le descopar.

  RăspundețiȘtergere
 4. Insa le am pe cele 4 din :" Jurnalele Vampirilor" pe care le voi citi,dar cum am mai zis :"jurnalele lui Stefan" nu le am.

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!