marți, august 07, 2012

Primul volum din "Fetele Gallangher", din 21 august cu revista Bravo Girl!

 Primul volum din "Fetele Gallangher", din 21 august cu revista Bravo Girl!

Abia aştept să apară şi să cumpăr volumele, mi se pare genial subiectul, şi extrem de interesant!! De când am citit că: "thriller romantic, plin de aventuri, suspans şi, nu în ultimul rând, umor, semnalat încă din start, prin titlurile volumelor. Pe parcursul celor patru cărţi apărute până acum, Cammie şi prietenele ei trebuie să spargă coduri de computer, să spioneze, să fure şi să mintă în căutarea adevărului, se îndrăgostesc etc." am zis: Trebuie să le am!!
Acum vă las doar descrierea seriei, iar când va apărea şi descrierea primului volum, şi coperta noastră (eu sper să le păstreze pe cele de mai jos, însă orice coperte vor fi, sunt convinsă că vor fi frumoase) o să vi le arăt şi pe acelea. 
GALLAGHER GIRLS/FETELE GALLAGHER în curând la Editura LEDA

                           DOAR CEI BUNI SPIONEAZĂ DE TINERI…
Academia Gallagher pentru Fete Excepţionale este o şcoală de fete destul de obişnuită ─ asta dacă la fiecare şcoală se predau la orele de sport arte marţiale pentru avansaţi, la cele de ştiinţă ultimele noutăţi în privinţa războaielor chimice, iar elevele primesc credite suplimentare pentru spargerea codurilor CIA în cadrul orelor de informatică. Aşadar, adevărul e că Academia Gallagher, oricât ar susţine ea că e o şcoală pentru genii, e de fapt o şcoală pentru spioni.
Eroina seriei, Cammie Morgan, e o Fată Gallagher la a doua generaţie, şi deja în clasa a zecea vorbeşte fluent paisprezece limbi şi e capabilă să omoare un om în şapte feluri diferite (trei dintre care implică nişte spaghete nefierte). Dar singurul lucru pentru care Academia Gallagher nu a pregătit-o este ce să facă atunci când se îndrăgosteşte de un băiat obişnuit care crede că şi ea este o fată obişnuită. Desigur, îi poate monta un microfon în telefon, poate pătrunde în computerul lui, şi poate să-l urmărească printr-un mall fără ca el să-şi dea seama, dar poate ea să aibă o relaţie normală cu un băiat normal care nu trebuie să afle niciodată adevărul despre ea? Cammie poate să fie un spion de elită în pregătire, dar în clasa a zecea se află în faţa celei mai periculoase misiuni: se îndrăgosteşte.

New York Times bestseller, seria Fetele Gallagher este un thriller romantic, plin de aventuri, suspans şi, nu în ultimul rând, umor, semnalat încă din start, prin titlurile volumelor. Pe parcursul celor patru cărţi apărute până acum, Cammie şi prietenele ei trebuie să spargă coduri de computer, să spioneze, să fure şi să mintă în căutarea adevărului, se îndrăgostesc etc. În vreme ce caută răspunsuri, îşi dau seama că poate cheia viitorului lor se află ascunsă adânc în trecut.
Vă prezint mai jos coperţile originale ale primelor patru volume, Mie-mi plac şi sper să le putem cumpăra şi noi pentru ediţia noastră.
Vol. 1. I’d Tell You I Love You, But Then I’d Have to Kill You
Vol. 2. Cross My Heart and Hope to Spy
Vol. 3. Don’t Judge a Girl by Her Cover
Vol. 4. Only the Good Spy Young
Vol. 5. Out of Sight, Out of Time 


DATE  DESPRE AUTOARE:
ALLY CARTER este o autoare americană de literatură pentru tineri (YA). A absolvit Oklahoma State University şi Cornell University. 
Prima ei carte, Cheating at Solitaire , care deschide seria cu acelaşi nume, a fost publicată în 2005. De atunci, popularitatea ei a crescut exponenţial, odată cu succesul noilor serii, GALLAGHER GIRLS şi, mai recent, HEIST SOCIETY.

9 comentarii:

 1. chiar asteptam:X...dar speram sa apara inainte varianta hardcover:D..dar si asa e bine..si sigur mi-o iau doar sa pastreze copertile:X

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte tare! Vreau si eu sa mi le cumpar, desi stau cam prost cu banii

  RăspundețiȘtergere
 3. Abia astept sa mi le cumpar!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acesta este una dintre seriile pe care le asteptam la Bravo. De cand am citit descrierea prima data am fost ceva de genul : IEI IEI IEI :)) Abia astept sa aflu cum se va descurca Cammie in cea mai grea misiune de pana acum. Ce relatie va fi intre cei doi... Pana pe 21 august o sa mor de nerabdare..

  8 august 2012, 19:20

  RăspundețiȘtergere
 6. Si eu abia astept sa mi le iau ! Le asteptam de dinainte sa aud ca apare la bravo , dar asta e cu atat mai bine .
  Desi am inteles ca vor publica doar 3 volume ?
  Eu sper sa ni le dea pe toate !!! :D

  RăspundețiȘtergere
 7. Cred ca o sa mi le cumpar si eu. :)

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!