joi, august 23, 2012

Primele 100 de cuvinte (5)

Image and video hosting by TinyPic
Trebuia să vă spun ce carte citesc acum, așa că voi pune un nou articol în cadrul rubricii Primele 100 de cuvinte. Cartea se numește "Mame și fiice" și este scrisă de Justine Lévy. Ea mi-a fost oferită de Librăria Bookcity și prin asta le mulțumesc enorm pentru ea. Este o carte de suflet. După ce o voi termina, îi voi face recenzie.

Cum vi se pare? Voi ce citiți mai nou?

12 comentarii:

  1. ce inceput ciudat..dar mi-ar palcea sa o citesc :)
    eu acum citesc 'vei fi acolo?' :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Law,am adorat cartea "Vei fi acolo?". Chiar vroiam zilele urmatoare sa scot niste citate din ea :D. Cu singuranta o sa iti placa :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, chiar pare o carte de suflet. Sper să vedem recenzia cât de curând.
    Primele 100 de cuvinte m-au cam cutremurat, însă este adevărat... Şi frumos. Pentru că întotdeauna va fi importantă relaţia mamă-fiică.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit cartea asta, e putin ciudata, dar frumoasa. Acum citesc "O noua senzatie in scoala" si ma cam plictiseste, sincer.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cartea pare interesanta. Poate mi-o iau si eu. In legatura cu ce citesc acum... Nimic deocamdata, dar vreau sa ma apuc de "Adevar sau provocare" de Sara Shepard sau de "Micuta englezoaica"

    RăspundețiȘtergere
  6. Suna interesant. Acum citesc "Hollywoodul e ca un liceu de fite"

    RăspundețiȘtergere
  7. Pacat ca am multe teme si incepe scoala... Trebuie sa-mi cumpar mai multe lucruri si tata a zis ca imi va cumpara alte carti alta data. Deocamdata trebuie sa citesc ce am.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne, cutremurator... arata cat de indistructibila e iubirea pentru mama.
    Deocamdata nimic, dar ma apuc in curand de Killer, de Sara Sephard.
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  9. Deja imi place,Alexya :D
    Sa postezi citate :)

    RăspundețiȘtergere
  10. doamne ..un inceput cam...terifiant..dar totusi pare interesanta...acum citesc jurnalele lui stefan vol5 si Doi ani de vacanta 8-| pt scoala

    RăspundețiȘtergere
  11. doamne ..un inceput cam...terifiant..dar totusi pare interesanta...acum citesc jurnalele lui stefan vol5 si Doi ani de vacanta 8-| pt scoala..dapo comuu de mai us e tot al meu;;)

    RăspundețiȘtergere
  12. M-au facut curioasa primele 100 de cuvinte, cred ca voi citi si eu cartea.
    Eu acum citesc Moara cu noroc, pentru scoala.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!