joi, august 02, 2012

Cupon de reducere de 15 lei pentru "Contesa Aneke" de Anna Vary!

Cupon de reducere de 15 lei pentru primul volum al trilogiei "Ultima vrăjitoare din Transilvania", de Anna Vary
Click pe banner ca să ajungeţi la carte!
Image and video hosting by TinyPic Nu trebuie să rataţi oferta aceasta! Vă recomand din suflet cartea!!


Alexandra, o adolescentă rebelă, este trimisă de părinți să își petreacă vacanța de vară într-un sat din Transilvania, pentru a fi îndepărtată de o iubire considerată imorală. Odată ajunsă în V., ea este atrasă de poveștile localnicilor legate de o crimă săvârșită în urmă cu mai mult de un veac: contesa Aneke fusese acuzată de incest și vrăjitorie și ucisă în pădure. Alexandra pornește pe urmele contesei, hotărâtă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat. Castelul ascunde mistere la fiecare colț… Pe măsură ce fapte și personaje stranii ies la iveală, Alexandra își dă seama că are în comun cu frumoasa vrăjitoare mai mult decât și-ar fi imaginat, inclusiv iubirea ei secretă și interzisă. Va reuși Alexandra să salveze această iubire și în final propria viață, sau va avea soarta tragică a Anekei?
Două lumi distincte se întrepătrund: lumea adolescenților de azi, cu Facebook, concerte rock, tatuaje și pierce-uri, și lumea contesei dispărute, cu intrigi de curte și povești uitate.
Un mistery romance în tonuri întunecate despre incest, superstiții, trădări, secrete, legende transmise peste veacuri.

4 comentarii:

  1. Nu merita cuponul asta! Mai bine de la elefant.ro, cu tot cu discountul ala de 10 lei se iese mai ieftin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit foarte mult in ultimul timp despre aceasta carte si mi se pare foarte interesanta,insa nu pot sa mi-o cumpar in aceasta perioada,am deja alte carti de citit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta oferta. Am vazut-o pe mai multe bloguri. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Desi suna foarte foarte binee , trebuie sa spun pas , deoarece am ramas fara fonduri.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!