vineri, august 31, 2012

Campania "Susținem scriitorii români debutanți"

Ramona și Miku, adminele blogului "Altfel de cărți", au creat o campanie ce susține scriitorii români debutanți și ne face plăcere să facem parte din acest proiect. Mai jos vă vom lăsa câteva detalii.

Puțini români ajung să publice, iar noi vrem să demonstrăm că există mulți scriitori români talentați, care merită să se facă auziți. 
Această campanie va fi însoțită și de un tur, dacă se adună mai multe bloguri care să o susțină. 
Ce trebuie să faceți? Puneți bannerul pe blog, scrieți despre campanie, iar când vom porni turul, alegeți o poveste sau mai multe (nuvelă sau roman, nu fanfic) care v-a plăcut și scrieți despre ea pe blog. 
De asemenea, nu uitați să mentionați și titlul poveștilor despre care s-a vorbit pe blogurile ce au postat înainte, cu un link. Dacă aveți un blog, vă invit să intrați pe Wattpad, unde sunt foarte multe povești frumoase. Sigur veți găsi ceva care să vă placă. Dacă sunteți scriitori, puteți să lăsați comentariu cu titlul creației voastre și un link. 
Dacă vă hotărâți să participați la campanie și la tur, vă rog să îmi trimiteți un mail la ramona88badea@yahoo.com în care să îmi scrieți povestea pe care o promovați( sau poveștile) și linkul blogului pe care postați. De asemenea, vă puteți înscrie și dacă vreți să sustineți campania, dar nu aveți o creație anume pe care să o sprijiniți. 
Pentru mai multe detalii, click aici.

6 comentarii:

  1. Interesanta campanie,sper sa functioneze foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. mmmm e destul de complicat dar poate me bag::)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ma bucur ca exista persoane care sprijina scriitorii romani. Felicitari! Tineti-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  4. exact.Blogul are niste campanii foarte dragutze.

    RăspundețiȘtergere
  5. M-as alatura cu drag campaniei, insa incepe scoala si nu voi mai avea mult timp de blog..
    Felicitari celor care au intitiat campania! Stiu ca sunt multi scriitori romani debutanti si sunt putini cei care reusesc sa publice.

    RăspundețiȘtergere
  6. sustin si eu campania asta! :D ma bucur ca fac parte din asta...este o idee geniala :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!