luni, iulie 30, 2012

Quote Line (117)

Am primit de la Law imagini din serialul "Dexter" (am început şi eu să mă uit din când în când la el la tv, şi îmi place mult, deşi acolo e sezonul 8 parcă :)) ). Nici nu ai idee cât ne bucură să primim feedback şi recomandări din partea cititorilor noştri dragi. Mulţumim frumos!

6 comentarii:

  1. trebuie sa recunosc ca nu m-am uitat la serialul asta pentru ca imi era putin frica sau groaza :-? :)) dar... se pare ca altora le place

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea ma incanta serialul, nu prea...hm, poate altora

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut cateva dintre episoade. Nu este asa de rau precum pare. Nici eu nu am vrut sa ma uit la inceput din aceleasi motive plus multe altele , dar dupa ce vezi cateva episoade nu ti se mai pare atat de rau. Dexter are si calitati , chiar daca e un criminal in serie.

    RăspundețiȘtergere
  4. are doar 6 sezoane:)
    poate parea infricosator la inceput,dar apoi ajungi sa-l descoperi pe adevaratul dexter...mai apar si faze comice uneori :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am auzit mai demult ca e un serial foarte fain,dar nu m-am uitat pana acum la el.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am mai auzit de serialul asta >:)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!