joi, iulie 26, 2012

Music for our souls (39)

Hey!!! I'm back! Am scăpat de tot și toate și mă bucur atât de mult. Mai am încă o veste super bună. Nu doar eu sunt liberă, ci și Krisz. În concluzie, am revenit de tot și avem o mulțime de idei trăsnite pe care dorim să le aplicăm vara asta :D. Sperăm să fiți alături de noi pe tot parcursul acestei veri pentru a ne bucura împreună de toate năzbâtiile pe care ni le-am propus să le facem. Stați linițiți, nu doar noi ne vom distra, ci o vom face împreună cu voi. Până atunci, vă ofer obsesia mea din ultimele zile. Este vorba de o piesă superbă pe care o ascult fără încetare. Este vorba despre Nneka - Love.
Asta nu e tot! Azi am primit prima recomandare de muzică după o perioadă foarte lungă de tăcere. Cea care a spart prima gheața a fost JustLaugh. Mulțumim mult pentru melodie >:D< ! Ne-a mărturisit că i-a făcut ziua mai plăcută, fapt pentru care a început să o placă. Ea se numește Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe.
Sperăm din suflet ca această melodie să nu fie ultima primită de la voi, cititorii noștri. Vă așteptăm cu drag să ne spuneți ce piese vă încântă pe voi inima în ultima vreme, melodii pe care doriți să le împărtășiți cu toți.

5 comentarii:

  1. Hehe, m-am molipsit şi eu :) ÎEu ascult:
    http://www.youtube.com/watch?v=auWd3yHoqEE&list=FLmWCId3bSZX6OuIKEGoTtjA&index=2&feature=plpp_video

    http://www.youtube.com/watch?v=IaZMST-vHfM&list=FLmWCId3bSZX6OuIKEGoTtjA&index=3&feature=plpp_video

    RăspundețiȘtergere
  2. Da.. cred ca mi-am gasit noua obsesie :)) Nu stiam de aceste melodii, asa ca multumesc mult :* Sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat!Astept cu nerabdare sa vad ideile voastre "traznite",sunt convinsa ca ne vom distra,noi oricum ne distram si ne simtim foarte bine pe blogul vostru.Melodiile sunt foarte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prima melodie mi se pare mai frumoasa decat a doua. ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac melodiile. Sunt deosebite si dragute

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!