miercuri, iulie 11, 2012

Cover Alert! Clockwork Princess!!

Nici în visele mele cele mai frumoase nu putea fi aşa superbă. O ador, o ador, o ador!!

6 comentarii:

  1. SU-PER-BA! Ii ador rochia, cartea aia deschisa se potriveste de minune, si colierul de la gat este Ingerul Mecanic cu siguranta. Deci de aceasta frumusete izbitoare s-au lovit Will si Jem cand au cunoscut-o pe Tessa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Este superba. Este geniala .<3 Acum citesc primul volum si deja m-am indragostit de aceasta serie. Deabia astept sa citesc urmatoarele volume si dintre toate coperta acestuia este cea mai frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow!Nici macar nu mai stiu ce sa spun decat WOW...Superba.

    RăspundețiȘtergere
  4. Coperta de la Ingerul Mecanic m-a facut sa cumpar cartea, cea de la Printul Mecanic m-a facut sa raman cu gura cascata, dar asta m-a lasat fara cuvinte. Rochia e atat de frumoasa, si Tessa la fel. De departe cea mai frumoasa coperta a trilogiei. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar este superba rochia... si coperta in general. dar ce ma atrage cel mai mult sunt ochii fetei. mister si seductie... dupa parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar e superba :X:X Desi eu mi-o imaginasem altfel, dar nu ma plang. E foarte frumoasa si asa!!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!