marți, iulie 31, 2012

"Book Lovers Challenge" începe de mâine!

Image and video hosting by TinyPic Ce mai faceţi? Cum e în vacanţă? La mine e destul de urât, şi a plouat, dar asta înseamnă timp prielnic pentru citit, nu? :). 
Am citit multe cărţi, dar în engleză. O să vă spun mai multe despre asta cu altă ocazie, oricum.  Am şi scris vreo 5 pagini dintr-un nou capitol, ceea ce mă face foarte mândră de mine <3. Cu ideile pentru recenzii stau mai prost acum, nu ştiu de ce. Pur şi simplu simt că nu pot exprima tot ce trebuie, şi prefer să nu postez nicio recomandare momentan, până nu trec de faza asta. 
Sunt mega-extra-fericită că mulţi dintre voi aţi fost încântaţi şi entuziasmaţi de Book Lovers Challenge! Nici nu mă aşteptam la altceva din partea unor persoane minunate ca voi, care primesc cu bucurie orice e legat de cărţi. 
Vroiam doar să vă reamintesc, cei care poate aţi uitat, că mâine e 1 August, şi, da, puteţi începe să postaţi prima cerinţă! Sunt aşa de curioasă, şi abia aştept să vă citesc articolele, sunt convinsă că o să fie super toate! Atât vă mai rog, în caz că nu aţi făcut asta, să mai anunţaţi şi pe alţii de acest..mic proiect, să îi zic aşa. Desigur, o să se poată alătura cine vrea şi pe parcurs, atunci când află.
Cam atât. Deci, de mâine începe "Book Lovers Challenge"! Finnaly! De când aştept să spun asta :)). Gata, vă las, mă apuc şi eu să scriu la prima postare :D. Pupici!!

11 comentarii:

  1. Abia astept noi recenzii! Aici e cald de te topeeeesti

    RăspundețiȘtergere
  2. Vei avea parte de noi recenzii in curand,scrise de Alexya.

    RăspundețiȘtergere
  3. O, Doamne! Chiar am uitat de asta! Noroc de tine, Krisz :)
    Fiind pasionata de citit, am vrut sa i-au parte la acest proiect de cand ati anuntat, doar ca am fost plecata din oras.
    Multumesc din nou!

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia astept ziua de maine :D

    RăspundețiȘtergere
  5. In sfarsit vom putea sa ne apucam de provocari! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ieeei :) Multumesc mult pentru invitatie! Aveti Leapsa Liebster de la mine :) http://lifemeanscolour.blogspot.ro/2012/07/leapsa-liebster.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Abia astept sa citesc primele articole. Imi pare rau doar ca plec in vacanta si nu o sa le vad la timp. Dar merge si mai tarziu :))

    RăspundețiȘtergere
  8. nu mai am rabdare, abia astept! daca e trecut de 12 noaptea se pune, pot sa scriu primul post?:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Slava Domnului ca a plouat azi, ca a fost seceta pana acum. :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Aici e plictiseala. Am noroc ca am inceput legislatia si uite asa mai trece timpul.

    RăspundețiȘtergere
  11. am scriiis, am scriis! http://altfel-de-carti.blogspot.ro/2012/08/book-lovers-challenge-ziua-1.html

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!