joi, iunie 21, 2012

Time to Meet (2) ... ”Touching the Surface” - interviu cu Kimberly Sabatini

"Touching the Surface" e o carte care m-a fermecat, instigat, mi-a dat de gândit, doar prin intermediul descrierii ei. O să aștept cu nerăbdare să apară, și e obligatoriu să o citesc. Mi-am dorit să aflu mai multe despre carte, prin intermediul cuvintelor scriitoarei, Kimberly Sabatini. Rezultatul? Un interviu minunat, cu răspunsuri amuzante, emoționante, frumoase, care m-au făcut să îmi doresc și mai cu ardoare să citesc romanul!

Touching the Surface" de


Greșelile schimbate din viață sunt menite să modifice vieți..
Când Elliot moare pentru a treia oară, ea știe că asta e ultima ei șansă. Nu există a patra oară în această viață de după moarte, deci o singură șansă e tot ce mai are pentru a face lucrurile corect. Dar înainte de a trece în viața următoare, Elliot va fi forțată să își înfrunte trecutul și să sape în amintirile dureroase pe care ar prefera să le țină îngropate. Amintirile oamenilor pe care i-a rănit, oamenii pe care i-a trădat.. și oamenii pe care i-a omorât.
Pe măsură ce pune cap la cap greșelile din trecutul ei, Elliot trebuie să câștige iertarea celui mai bun prieten și să reveleze adevărul despre ea însăși și despre cei doi băieți pe care îi iubește.. chiar dacă asta înseamnă să îi piardă pentru totdeauna.

DATE DESPRE AUTOARE:
Kimberly Sabatini este un antrenor în programul ”Special Education Teacher” care acum e o mămică care stă acasă și un instructor part-time de dans pentru copilașii de trei și patru ani. Locuiește în Hudson Valley din New York cu soțul și cei trei băieți. Kimberly scrie ficțiune pentru adolescenți și e reprezentată de Michelle Wolfson din agenția literară Wolfson. TOUCHING THE SURFACE este romanul de debut, care va apăera la Simon Pulse – Simon & Shucter, în 30 octombrie 2012.
1.Poţi să ne spui câteva lucruri despre tine pe care nu le putem găsi pe internet?
Nu pot suporta şoferii care nu au pic de bun simţ. Cu siguranţă deţin o potenţială furie rutieră dacă mă prinzi într-o zi nepotrivită, într-o pasă proastă. Grrrr. Când eram copil niciodată nu vroiam să mănânc sandwich-urile mele "împreunate". Am făcut-o pe mama să-mi ambaleze toate părţile “ componente “ în punguţe separate.( Acum nu mai fac asta ). Odată, mi-am înghiţit cei 25 de cenţi pe care îi aveam, în ziua de film de la şcoală şi astfel nu mi-am mai putut cumpăra o pungă de floricele la pauză. Cei 25 de cenţi nici nu au avut gust bun, şi nu întreba de ce “ îi ţineam “ în gură. În ultimul rând, i-am suflat piper în faţă fratelui meu ca să-l fac să stranute (cum se face în desene animate), numai că i-am ars pupilele şi pentru asta m-a urât. Din păcate, nu eram prea tânăr pentru a şti mai bine. ( Pupilele lui încă funcţionează deci cred că totul s-a terminat cu bine LOL! )

2.Spune-ne ceva despre " Touching the surface ", care nu a fost spus în descrierea cărţii.
Hmmmm În viaţa de apoi găsim pizza si ţânţari.

3.De unde ţi-a venit ideea pentru  “ Touching the surface “ ?
Scrierea mea pare să vină de la întrebările şi problemele pe care le am în viaţă mea. Cu doi ani înainte de a începe să scriu pentru SURFACE tatăl meu a murit. În subconştient, cred ca am simţit nevoia să scriu despre el şi să găsesc un sens pentru lucrurile rele care li se întâmplă oamenilor buni. De asemenea, trebuia să mă adresez propriilor temeri şi acest lucru a condus către un loc foarte sigur pentru mine să le abordez.

4.Cum ai descrie-o pe Elliot ca și personaj ?
Aș descrie-o pe Elliot ca un personaj care creşte înăuntrul tău. Ea are defecte şi din anumite puncte de vedere  e distrusă, dar în interior e frumoasă şi plină de viaţă.

5.Care este distribuţia de vis pentru cartea ta?
Iată cum văd eu, în mintea mea, nu neaparat din perspectiva de casting, ci din perspectiva tipului de personaj pe care mi l-am imaginat când am scris. Elliot - Ellen Page, Trevor - Dave Franco, Oliver - Charlie Hunnam, Mel - Debra Messing, Julia - Heidi Groskreutz ( din sezonul 2 din SYTYCD ) http://pinterest.com/kimsabatini/touching-the-surface /

6.Este ceva în cartea  ta care se bazează pe experienţe de viaţă reale sau totul e pură imaginaţie?
Este un amestec. Am luat câteva experienţe şi emoţii şi le-am folosit ca puncte de plecare pentru a face scenele şi personajele ficţionale credibile.

7.Te rugăm să scrii 3 citate din " Touching the Surface " care îţi plac cel mai mult:
"Part of being visible is showing the bad along with the good and trusting that the people who love you will still love you after they've seen it all." 
"Now can we complicate things?"
"Maybe heaven was innocence, limbo was ignorance, and hell was fiery illumination."

8.Dacă ai putea călători într-o maşină a timpului te-ai întoarce în trecut sau te-ai duce în viitor, şi de ce?
M-aş întoarce în trecut pentru că îmi doresc să-mi mai îmbrăţişez tatăl o dată.

9.Te rugăm să ne spui în câteva propoziţii, de ce ar trebui să citim cartea ta.
Mi-ar plăcea să-mi citiţi cartea deoarece mi-a luat cea mai mare parte din viată pentru a-mi găsi vocea interioară şi acum că am adunat ceva curaj - Îmi doresc să-mi împărtăşesc gândurile şi sentimentele cu voi.
Un mesaj pentru cititorii blog-ului nostru:
Vă multumesc foarte mult pentru găzduirea pe blog-ul vostru. A fost atât de distractiv să-mi petrec timpul cu voi. Pe măsură ce timpul trece, apropiindu-se de octombrie, eu devenind insuportabil de încântată - Sper să iubiţi „Touching the surface”.

THANK YOU, KIMBERLY, FOR THE HONOUR!!

Vă rugăm frumos să ne spuneți părerile voastre despre interviu, si Kimberly. Nu durează mai mult de un minut. Mulțumim!
 

2 comentarii:

  1. imi place coperta cartii la nebunie,cat si descrierea:)
    kimberly pare de treaba,imi plac raspunsurile ei;
    cum sa inchida 25 de centi?:))si sa sufle piper in fata fratelui sau?era cam obraznica ea:))
    imi place si acel cast,chiar de nu cunosc personajele,iar cele 3 citate imi plac foarte mult...now can we complicate things?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. I just have to say that I look so much more fabulous in Romanian LOL! Thank you so much for having me over to your blog. (((hugs)))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!