miercuri, iunie 27, 2012

Summer reads (1)

Ok..am vrut inițial să scriu o recenzie, dar nu mă pot concentra deloc, și cum știu că nu ar fi ieșit ceva bun, mai bine postez altceva. A venit vara, și unii ați luat vacanță, alții vă luptați cu examene , practică ș.a.m.d. Don't worry, the sun will shine for you too. Faptul că la un moment dat o să am și eu timp liber ca să fac..nimic :) , să citesc după placul inimii și să mă bucur de vacanță mă impulsionează să trec cu bine de zilele mai încărcate și urâcioase, cum au fost astea.
Anyway, v-ați făcut lista de lecturi de vară? Ce vă propuneți, sau doriți să citiți? Eu mi-aș dori să citesc cele de mai jos (de cărțile acestea îmi amintesc, când o să ajung acasă și o să mă uit în bibliotecă o să mai dau de destule, sunt convinsă). Acestea sunt cărți în română, urmează să postez și ce cărți în engleză vreau să citesc în vara aceasta. Cărțile nu sunt puse într-o anumită ordine, ci aleatoriu, cum mi-am adus aminte de ele.
Și acum recenzii care vor apărea cât mai repede..La primele 3 cărți urmează în curând, iar la ultimele 3 am vrut să fac mai demult dar nu am mai apucat, sper să o fac în vara aceasta. Desigur, la astea se mai adaugă multe alte recenzii, la cărți ce vor apărea, dar și care intenționez să le citesc.
La sfârșitul vacanței o să mai fac o postare, în care să vă arăt ce am reușit să citesc până la urmă :). Cu siguranță vor interveni modificări pe ici pe colo :))
Voi ce v-ați propus să citiți? Luați-o ca pe o provocare, și postați și voi pe blogurile voastre, cei care nu aveți, vă rog să îmi spuneți într-un comentariu. :)


11 comentarii:

  1. Ce multe carti:))
    Si eu m-am gandit la o provocare...dar oricum am o provocare: ca pe 2012 sa citesc 100 de carti...sunt de abia la 22:(...e bine ca tin socoteala.
    cred ca am sa fac o postare de genul...
    de abia astept recenzia la the selection:>
    dar tu de fapt unde esti acum?probabil ai mai spus si alta data dar am uitat..

    RăspundețiȘtergere
  2. eu mi-am propus in vara asta sa citesc Colectia Neagra de la Adevarul cea cu romanele mistery scrise de autori nordici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, sunt multe, dar am asa un antrenament acum, intr-o zi maxim citesc o carte. si asta fara sa stau sa citesc incontinuu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi eu vreau să citesc Forţele Răului Absolut şi Bel-ami.
    Mai sunt câteva cărţi pe care le-am primit şi comandat şi abia aştept să citesc. Oricum, frumoasă listă şi aşteptăm recenziile :3

    RăspundețiȘtergere
  5. http://darkangelsconfessions.wordpress.com/diverse/leapsa-4/ Ai primit o leapsa de la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Primele 8 carti le-am citit... Restul mi-ar placea si mie sa le citesc :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Te sfatuiesc sa incepi cu Gazda si sa continui cu Cercul secret, sunt superbe. Iar la recenzie, sunt super-curioasa de "The selection"

    RăspundețiȘtergere
  8. oau,ce de carti ai de citit :) pai atunci lectura placuta :>

    va invit si pe voi la un giveaway http://bo0kwhisperer.blogspot.ro/2012/06/giveaway-pretty-amy.html Sper sa va placa premiile :) Bafta !

    RăspundețiȘtergere
  9. Am postat si eu pe blogul meu lista http://magic-world-of-books.blogspot.ro/2012/07/summer-reads1.html .

    RăspundețiȘtergere
  10. Hei ! ma bucur sa vad ca sunt cateva carti in lista ta care le-am citit :P
    Mi-a placut asa de mult provocarea voastra , incat am acceptat-o pe data :D
    Va invit sa o vedeti pe blogul meu : http://stephanyblog-stefany.blogspot.ro/2012/07/provocare.html
    Si bineinteles ca am provocat la randul meu sa o mai ia cine o doreste :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Iti recomand sa citesti cartile lui Nicholas Sparks sunt superbe

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!