duminică, iunie 24, 2012

”Sacrificiul” (Eve #2) de Anna Carey în curând la Leda!

Nu puteam începe ziua cu o veste mai minunată! În ciuda faptului că unii ați fost sceptici în privința ei, mie ”Eve” mi-a plăcut foarte mult. A fost primul meu roman distopic citit, care m-a emoționat, mi-a dat teme de gândit, și care m-a făcut să mă îndrăgostesc de acest gen. Aștept cu nerăbdare volumul 2, ”Sacrificiu”, care va apărea în curând. Sunt așa fericită !!

IUBIRE, AVENTURĂ ŞI SACRIFICIU ÎNTR-O LUME DEVASTATĂ
Pentru prima oară de când a evadat de la Şcoală, Eve şi-a găsit pacea.
Locuieşte în Califia, un paradis pentru femei, la adăpost de soarta îngrozitoare care le aşteaptă pe orfanele Noii Americi. Dar siguranţa ei are un preţ: a fost obligată să-l abandoneze pe Caleb, singur şi rănit, la porţile oraşului. Când aude că acesta se află în pericol, încearcă să-l salveze, însă e prinsă şi dusă în Oraşul de Nisip, capitala Noii Americi.
Captivă între zidurile Oraşului, Eve descoperă un secret cumplit despre trecutul ei şi e forţată să se confrunte cu o crudă realitate. Aflând că iubitul ei este în viaţă, ea încearcă să evadeze pentru a fi împreună – însă consecinţele ar putea fi tragice. Şi atunci, trebuie să facă o alegere disperată, altminteri riscă să-l piardă pe Caleb pentru totdeauna.
NARAŢIUNEA ANTRENANTĂ, POVESTEA ROMANTICĂ ŞI FINALUL TULBURĂTOR
SUNT TOT ATÂTEA MOTIVE PENTRU CITITORI SĂ AŞTEPTE CU NERĂBDARE URMĂTORUL VOLUM AL SERIEI!
                                                   Cartea va apărea pe 4 iulie!

2 comentarii:

  1. oo ce faina e coperta.
    prietena mea va fi fericita de aceasta stire:D

    RăspundețiȘtergere
  2. coperta e superba arata foarte bine!!!..si abia astept sa apara:X

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!