joi, iunie 07, 2012

Program de vară cu personajele preferate - leapșă!

Am primit o leapșă super de la adminele de pe Bibliophile Mystery (mulțumim!!) și pe care vreau să o preluați toți. E foarte interesantă și vă va pune imaginația la contribuție..din păcate nu am reușit să o facem mai repede din cauza lipsei timpului.
Nu știu voi, dar noi de abia așteptăm să scăpăm de perioada asta nașpa. Zău, nu mai avem timp nici să respirăm. Ne e dor de blog, și de voi, și abia așteptăm să terminăm..eu cu sesiunea și practica, Alexya cu bacul și admiterea la facultate. După astea, ne așteaptă o vară INCENDIARĂ! Atât la propriu, pentru că am înțeles că va fi caniculă, dar și la figurat !
Și știți de ce? Pentru că avem un program super împreună cu personajele noastre preferate. Am ajuns cu greu la ele, ce e drept (doar sunt asaltați de atâția fani mereu) dar când au văzut cât de emoționate și fericite suntem că îi vedem, ne-au propus, unii amuzați, alții amabili, diverse activități. Deeci..vara asta nu ne va topi doar căldura, ci vom fi topite de-a dreptul de personajele masculine cu care ne vom petrece timpul. Și cum știm deja că sunteți curioși ce vom face, vă lăsăm mai jos super-mega programul nostru de vară!

 
Vom face o plimbare prin pădure și ne vom cățăra în copaci, iar Edward va fi mijlocul nostru de transport și ghidul atractiv, de care suntem iremediabil îndrăgostite, poate vom avea parte și de un moment romantic în poieniță,  iar spre seară Jacob, care, nah, n-a vrut să-l lase doar pe adversarul lui să se bucure de prezența noastră, ne-a promis că ne vom distra de minune la o porție de cliff jumping! Și cum nouă ne place adrenalina și mușchii zâmbetul și ochii lui frumoși, cum puteam refuza?


Dimineața avem parte de o întâlnire privată cu scriitorul nostru preferat și timid, Seth Mortensen, în care îi vom lua un interviu, dar ne va da și sfaturi despre cum să scrii o carte de succes, și cum să reușești să îți publici primul roman. La amiază Roman cel sexy ne va da lecții de salsa (ay, caliente!) iar seara Georgina ne va da lecții cum să ne machiem, sau aranjam, ca să înebunim pe oricine, iar apoi vom ieși în club cu ea, unde vom încinge atmosfera și vom pune în practică pașii de dans învățați!


Vom fi ajutoarele harnice ale lui Sam la librărie, deoarece ne-am dorit de mult timp să lucrăm în una, iar acolo cu siguranță vom fi vrăjite de prezența atâtor cărți, dar mai ales fermecate de calmul și simplitatea lui Sam, iar după terminarea programului vom compune cu toții un nou cântec. (..Piesa asta este va fi hit..pe distracție ne-am pornit..:)) ). Nu, va fi o melodie sensibilă la chitară, care nu va rupe topuri, ci inimi.

 
Învățăm de la Dimitri niște scheme de auto-apărare, care ne va demonstra nu doar cum să ne luptăm, ci și cum să fim serioase și disciplinate (pff, de unde atâta, să ne iasă nouă ultima parte :)) ) iar noaptea, of, superbul Adrian ne-a asigurat (hmm..să îl credem, la cât e el de amețit?) că ne va vizita în vis, unde ne va crea o lume mirifică, ne va purta în locuri superbe (gratis), și ne va face să suspinăm după șarmul și frumusețea lui..8->


Sensibilul Jem, atât de bun (nu doar la suflet), a spus cu un zâmbet dulce că vom avea parte cu el de un tur al Londrei impresionant (sunt curioasă dacă vom putea fi atente la frumusețile ce ni  le va arăta, sau vom fi hipnotizate doar de prezența lui și nu vom mai vedea nimic altceva :)) ) iar seara mergem tot cu el și Will la un bal mascat - adorăm balurile și pe băieții ăștia visăm de mult să participăm la unul,  și să purtăm rochii de epocă <8.  Hell, no! Eu chiar îi ador (mai ales pe Jem) și nu îmi e teamă să recunosc asta! :))


Emil Stone ne-a promis o zi plină de aventuri, făcând întreceri cu ATV-urile prin pădure, iar apoi relaxându-ne și discutând. Hmm..mă întreb dacă îmi va ieși vreun cuvințel din gură sau voi sta doar ca proasta holbându-mă la el, la cât de bine arată, la cât de sexy e.. God, tipul ăsta e un zeu! Nu la propriu, dar arată ca unul. Iar a doua zi, Alex Night, romanticul, protectivul și scumpul nostru personaj ne-a invitat la o cină grandioasă la conacul lui, unde ne va vorbi despre tablourile lui valoroase, și ne vom relaxa plimbându-ne prin grădina lui minunată, plină de lumini ca niște stele.. va fi ca și cum vom păși pe cer, cu el.


Și nu în ultimul rând..Patch ! Vom avea parte de o zi sexy, încărcată cu replicile lui spirituale, cu șarmul de necontestat, și cu zâmbetul acela de șmecheraș... Nu a vrut să ne ducă la Sala de jocuri a lui Boo, dar ne-a propus ori să mergem la un parc de distracții (dar am refuzat politicos pentru că știm că are unele impulsuri periculoase :))) sau să mergem la o petrecere pe plajă..și cum am fi putut spune nu la șansa de a-l vedea mai dezbrăcat în toată splendoarea lui? Doar el e Patch, cel care a făcut ravagii în inimile multora, și personajul cel mai tare ever, din toate punctele de vedere. Our hot bad boy!

Ei, acum credeați că scăpați așa ușor ? Adică citiți planurile noastre, sunteți uimiți sau amuzați de ele, și nu ne spuneți și vouă pe ale voastre? :))  
Toată lumea care citește leapșa asta trebuie să o preia. Serios, e așa fun să o completezi! Nu trebuie să detaliați planurile voastre, cum am facut-o noi, dacă nu aveți chef. Puteți spune pe scurt, cum au făcut adminele care au creat leapșa. Însă trebuie să știm cu ce personaje vă veți petrece vara! 
Emy, Dee & Criss, Rose, Oanna, Andu, Ramona Alexis, Ramona & Miku, Roxtao, Laura, Alex & Miha, Laurentzyu, Beto, Rroxana, Abby & Adee, Blacky, Monika, Simona Husanu .. și cei care mai aveți bloguri de cărți, dar și scriitorii noștrii preferați Adriana, Law, Veronica, Antonia ș.a.m.d.. vă rog să o completați. Vom patrula pe blogurile voastre să căutam leapșa, să nu credeți că puteți trișa! Joke :)
Toți cei care completați leapșa, vă rugăm să ne lăsați un comentariu, dacă vreți, să aflăm și noi planurile voastre. Iar cei care nu aveți bloguri, le puteți scrie într-un comentariu mai jos :)

Pupici!

24 de comentarii:

  1. Cee leapsa draguta! :*
    O preiau si eu mai mult ca sigur :o3. Revin cu un comentariu cand e gata :x.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place asa de mult:)
    Am vazut-o si pe BM,de abia astept sa o completez,am sa las link mai tarziu:>
    Mm..si eu il vreau pe Adrian in visul meu:)-->am reusit sa citesc primele 4 volume si ador AV!!

    RăspundețiȘtergere
  3. E gata ;;) Take a look if you want :* !

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ca incendiara! Noroc cu petrecerea pe plaja! Sa fiti cuminti si o vara minunata!

    @succes la examene!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru leapsa!Am completat-o si am postato pe blog.

    http://magic-world-of-books.blogspot.ro/2012/06/leapsa-program-de-vara.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Waw ! Cea mai tare leapsa . Am citit-o ci pe cea de pe BM si normal ca mi-a placut la nebunie :))
    Cred ca o voi lua si eu , dar o voi completa in weekend .

    RăspundețiȘtergere
  7. E foarte draguta leapsa! :) O preiau si eu, dar din pacate nu prea am timp sa o fac astazi, poate in weekend. Dar am sa va anunt cu siguranta cand o voi pune :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulţumesc frumos pentru leapşă! :) Am postat.

    Azi am primit plicul cu semnele de carte.. m-ai surprins! :* Îţi mulţumesc mult, îmi vine să întrămez tot conţinutul plicului, inclusiv bileţelul, şi să îl atârn de perete <33

    RăspundețiȘtergere
  9. Mersi pentru leapsa, cum o postez revin cu link-ul :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc! ^_^
    Ma ocup in weekend si revin cu un comentariu sa va anunt :)
    O zi frumoasa sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Rose ღ
    Ma bucur ca ai primit plicul, si ti-a placut <3 :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Am postat si eu!:)
    http://jurnaluluneifetemoarte.blogspot.ro/2012/06/leapsa-program-de-vara-cu-personajele.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc mult pentru leapsa!:* Cand o completez, revin cu un comentariu. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Am revenit. :D
    http://i-am-wide-awake.blogspot.ro/2012/06/programul-meu-de-vacanta-leapsa.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Am postat si eu! http://stepintoanewworld.wordpress.com/2012/06/08/vara-alaturi-de-ei-leapsa/

    RăspundețiȘtergere
  16. Wow :D Mi-a plăcut foarte mult ce alegeri aţi făcut :D Şi eu plănuiesc să petrec vara alături de Lupii din Mercy Falls şi Îngerul Mecanic :D
    >:D< Mulţumesc pentru leapşă!

    RăspundețiȘtergere
  17. ce interesanta e leapsa:)..pff tare mi-as dori sa am si eu asa planuri de vara macar momentul cu Patch:))

    RăspundețiȘtergere
  18. Uite ca am completat-o si eu aici :http://alexxax.wordpress.com/2012/06/08/program-de-vara-cu-personajele-preferate-leapsa/

    RăspundețiȘtergere
  19. Domniţelor, aveţi aici o leapşă de la mine :D http://secretelecartilor.blogspot.ro/2012/06/leapsa.html

    Si aici este leapşa pe care mi-aţi dat-o ieri! ~~ <3
    http://secretelecartilor.blogspot.ro/2012/06/leapsa-program-de-vacanta.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Waai , cât de tare ! :X Acum am văzut-o când umblam prin mailuri :X. Vă mulțumim mult ! Acum o întreb și pe Adee, și vă trimitem linkul când o postăm :*. Kisses :*:*.

    RăspundețiȘtergere
  21. M-am distrat completand-o :)) Chiar foarte mult. E o leapsa....altfel :D

    RăspundețiȘtergere
  22. frumoasa tabara fetele mi-as dorii si eu sa merg in ea :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Am postat-o și noi , uite aici -> http://birds-of-mind.blogspot.ro/2012/06/leapsa-de-vacanta.html .

    Kisses :*:*.

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc inca o data! Am completat:
    http://roxtao.wordpress.com/2012/06/16/primul-premiu-si-mai-multe-lepse-5-6-7/

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!