miercuri, iunie 27, 2012

Noutăți editura Leda..

Înainte de a posta noutățile, vreau să vă spun asta: nu ne-au răpit extratereștrii, nu ne-au mâncat zombii creierele, sau mai știu eu ce. Suntem bine, întregi, deși mintea noastră e praf. Alexya e cu bacul, după cum știți, iar eu cu practica. Daaar, termin vineri! Și după o să mă pot ocupa de blog ca înainte. Ne cerem scuze pentru postările doar luate de pe blogurile editurilor, nu ne place deloc să nu avem și noi postări proprii, originale, dar se va schimba situația în curând. Am primit și lepșe, 3, dacă nu mă înșel, o să le completăm. Vă pregătim lucruri minunate și pentru luna August, o să vedeți :)

”Privilegiul” de Zoey Dean din 3 iulie cu revista Bravo !
FAIMĂ, BOGĂŢIE ŞI GLAMOUR – AI FACE ORICE SĂ LE AI?
Ce şanse ai să te descurci în lumea celor bogaţi şi privilegiaţi? Când te trezeşti într-o lume a opulenţei la care nici nu îndrăzniseşi să visezi, aparenţele îţi iau ochii. E oare ceva dedesubtul lor, ceva ce nici n-ai fi bănuit?
Megan Smith a absolvit Universitatea Yale şi are planuri mari, dar datorii şi mai mari. Când e concediată de la tabloidul unde lucra, i se oferă un plan B: să fie profesoara Fabuloaselor Gemene Baker, cunoscute mai mult pentru uriaşa avere pe care o vor moşteni şi pentru petrecerile scandaloase decât pentru rezultatele la învăţătură.
O slujbă imposibilă? Poate, dar, dacă va reuşi, răsplata va fi pe măsură. Însă gemenele n-au de gând să lase distracţia deoparte pentru o lecţie de algebră. Şi nici să-şi piardă vremea cu Megan cea ştearsă. Megan descoperă repede că, dacă va reuşi să joace rolul unei adevărate fete bogate, poate le va învăţa ceva. Dar nu şi-ar fi imaginat niciodată ce-ar putea gemenele s-o înveţe pe ea
„Extrem de amuzantă… o lectură perfectă pentru plajă!” – Publishers Weekly
Zoey Dean este autoarea seriei The A-List, bestseller New York Times, care conţine zece romane. Privilegiul a fost adaptat într-un serial de televiziune pentru reţeaua CW în 2008, fiind în prezent difuzat şi în România. Zoey a crescut în Beverly Hills şi îşi petrece o parte din an în insulele ei preferate din Caraibe, unde lucrează la următoarea carte din seriile The Talent şi The A-List: Hollywood Royalty. 


Roman aflat la baza serialului de televiziune Privilegiul – acum şi în România!

”Sacrificiul” (Eve #2) de Anna Carey din 4 iulie la Editura Leda! 
CÂND EŞTI URMĂRITĂ, ÎN CINE POŢI AVEA ÎNCREDERE? AVENTURILE LUI EVE CONTINUĂ!
În Cartea întâi a seriei, într-o lume distrusă de o molimă care a făcut ravagii, Eve este obligată să se despartă de Caleb. În Sacrificiul, o găsim captivă în Oraşul de Nisip, capitala Noii Americi, acum aflat sub conducerea Regelui. Şi asta, după ce încercase să-l salveze pe Caleb, despre care aflase că este în pericol. Acum, după ce descoperă multe lucruri dureroase legate de trecutul ei, ar putea avea o viaţă liniştită şi lipsită de griji în Palatul Regelui. Dar Caleb reapare şi ea se strecoară afară din palat să-l întâlnească – pe el şi pe rebelii care intenţionează să pornească lupta împotriva monarhiei care i-a transformat pe oameni în sclavi. Lucrurile nu merg însă conform planului, iar Eve ajunge în situaţia disperată de a fi obligată să accepte un târg cu Regele.
Într-o lume ostilă şi dură, în care orice pas poate fi ultimul, iubirea reuşeşte oare să supravieţuiască? Şi cu ce preţ? Cu un dureros SACRIFICIU!
„O carte emoţionantă şi romantică, pe care am citit-o dintr-o suflare.” – CYNTHIA HAND
Pentru a afla mai multe despre autoare şi seria Eve, accesaţi site-ul: http://theevetrilogy.alloyentertainment.com/.
SURSA

4 comentarii:

  1. uuu,stiu cum e cu bacul,de-abia astept si eu sa se termine odata,sa scap :) multa bafta Alexya >:d<

    RăspundețiȘtergere
  2. nu va faceti griji,fiecare a avut de invatat,unii mai multi decat altii;

    RăspundețiȘtergere
  3. Va invit la un giveaway: http://niaharasworld.wordpress.com/2012/06/27/giveaway-struck/

    RăspundețiȘtergere
  4. Multă baftă cu BAC-ul Alexya :D Şivă aşteptăm să reveniţi în forţă:>

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!