sâmbătă, iunie 16, 2012

Music for everybody souls (2)

Este weekend, deși nu îl simt cu adevărat. De când cu perioada bacalaureatului, îmi este greu să disting zilele, semnificațiile ei. Îmi este greu să știu că timpul meu liber nu mai există în vocabularul meu, fiind șters cu pixul roșu de profesorul Bac. Am noroc că nu m-a picat, nu?:))
Și totuși... este un lucru care nimeni nu mi-l poate lua, o adiere lină de vânt, o mireasmă dulce... iar acesta e însăși blogul, împreună cu voi toți, și minunata mea ”jumătate” de pe blog, Krisz:D.
Nici nu știți cât de mult aștept să termin odată cu bacalaureatul și admiterea la facultate, ca după să mă relaxez și să fiu mult mai activă pe blog.
Până atunci, vreau să vă spun că Law a fost super drăguță, ca întotdeauna, și ne-a trimis două melodii minunate. Mulțumim mult, Law, și sper că știi că ne-ai învățat prost cu compania ta constată și nu vom vrea niciodată să scăpăm de tine, nu?:D
Ed Sheeran - Lego House
Ed Sheeran - Drunk

De asemenea... vreau să vă ofer și eu o piesă, care mai nou e obsesia mea în materie de muzică:)). Este minunată și mă trec toți fiorii când o ascult. Melodia este cântată inițial de Katy Pery, însă eu vreau să ascultați un cover de Boyce Avenue. Are o voce care te îmbie să asculți melodia și versurile ei până la capăt, iar faptul că este acompaniat de chitara lui, dă un surplus de magie. Și totuși... ceea ce mi-a plăcut cu adevărat este mesajul transmis: nu ezita niciodata să spui ceea ce simți, nu ezita niciodată sa faci ceea ce îți dorești cu adevărat, pentru că prezentul se transformă cu usurință în trecut, iar regretul devine însuși viitorul. Nu mai gândi, nu mai cugeta, nu lăsa orgoliul si panica să te conducă... simte! Și trăiește cu adevărat! Atunci regretele nu vor exista, ci doar acea clipă efemera numită prezent. Enjoy...
Boyce Avenue - The One That Got Away

7 comentarii:

  1. Law, iubesc melodiile astea, il iubesc pe Ed Sheeran de fapt. Este cantaretul meu preferat si spun asta stiindu-i aproape toate melodiile pe de rost. Desigur, ce ai ales tu, sunt doar doua dintre cele mai bune ( toate sunt cele mai bune, credeti-ma, doar cautati artistul si veti vedea :)) )
    Alexya... mai vorbim noi :)) Geniala melodie, stiu stiu :*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Law, ai gusturi foarte bune la muzica.
    In cazul meu, primul artist masculin este Bruno Mars si pe locul 2 este exact Ed Sheeran.
    Alexya, varianta cantata de Boyce Avenue e superba. Inteleg acum de ce o adori asa de mult :) .
    Plus ca mai canta si la chitara [<3]. Ador acest instrument [asta si pianul ,desi niciodata n-am invatat sa cant la el...] . Cand eram mai mica invatasem sa cant la chitara, dar era foarte dificil, mai ales fiind foarte mica si am renuntat. Bine, acum regret.

    RăspundețiȘtergere
  3. Il ador pe Ed Sheeran si videoclipul cu Ruper Grint m-a dat gata,a fost o idee geniala<3
    Boyce Avenue e pe locul 1 in topul meu de artisti barbati iar Ed pe 2:D
    Ador toate melodiile de la Boyce Avenue,vocea lui Alejandro e superba:D

    RăspundețiȘtergere
  4. :) He, he, uite un lucru comun. Ed e pe locul 2 la amandoua la artisti barbati :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Si nu uita de One Direction,te rog:D

    RăspundețiȘtergere
  6. am mai ascultat melodiile..dar doar de cateva ori ..insa ultima am cam fost obsedata de ea intr-un timp:)))..oricum sunt foarte bune toate:X

    RăspundețiȘtergere
  7. O,da, claaar <3 One Direction . Ei sunt in Top 3 Trupe preferate :D
    1.One Direction
    2.Evanscence
    Si la 3 nu stiu ce sa pun :(

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!