duminică, iunie 17, 2012

Creații noi (10) + EDIT

Dany scrie "Prințesa Întunericului".
Descriere: "Ea este o adolescenta,foarte atragatoare dar in acelasi timp extraordinar de diferita de semenii sai. Pe cind colegii si prietenii ei cauta sa ia cit mai mult din petreceri,sex si droguri,EA este interesata de mistica. Dupa ce a gasit o carte interesanta in mansarda casei sale care seamana mai mult cu un jurmal,care la inceput ia insuflat un pic de groaza.dar lasind temerile la o parte a inceput sa investigheze cazul,cufundinduse tot mai mult in legende de mult uitate despre vampiri si vrajitoare. Si totusi al cui este acest jurnal care mai mult seamana cu o carte scrisa in decursul unui secol. Intimplator unul din prietenii ei da peste catea care ea se straduie sa o ascunda de ochii lumii.Fiind organizata o noua petrecere ca de obicei care trebuia sa se termine cu minori dormind prin toate colturile,dar gasca decide sa isi bata joc putin de fata punind la cale o scena din cartea fetei care dupa relatarea cartii ar trebui sa o transforme intr-un monstru,copii crezind ca astea sunt doar basme pregatesc tot necesarul pentru RITUALUL din cartea veche."
AICI puteți citi 17 capitole.

Dede scrie "Stickers&Notes".
Descriere: "In lumea lui Alice nimic nu este ceea ce pare a fi. Totul a fost normal pana la varsta de 18 ani, cand brusc toata lumea din jurul ei incepe sa se comporte diferit. Familia se indeparteaza de ea… Colegi si prieteni o privesc cu mila. Insa intrebarea ei este DE CE? Aceasta intrebare o dispera pe Alice. Iar faptul ca nu primeste un raspuns o conduce spre niste fapte periculoase. Fapte periculoase ce o apropie spre periculosul Peter. Alice crede ca Peter are raspunsul intrebarii… Dar oare il va afla?"
AICI veți putea citi povestea.

Abby scrie două povești:
1. "Ură sau iubire ?!"
Descriere: "Urăşte rozul , nu-i plac insectele şi dacă o enervezi , păzea !
Nimic neobişnuit până aici, nu-i aşa ? Numele ei este Debby Amsden, şi sora ei , Cassandra . Datorită serviciului tatălui lor , ele sunt nevoite să se mute în Seattle . Fetele erau obişnuite cu trăncăneala absentă a celor din New York, iar când au ajuns în Seattle, cele două vorbăreţe energice şi-au închis pliscul . Vor avea loc multe surprize, şi totul va lua o întorsătură neaşteptată ."
AICI veți găsi 5 capitole.

2. "Voice of the Heart"
Descriere: "Rosalie , Bella, Charlie şi Reene Swan se mută în New York . Acest lucru le nemulţumeşte foarte mult pe surorile Swan . Prima zi de şcoală le va despărţii de tot pe fete de simplul gând că nu poate fi chiar atat de rău . De acum în colo , viaţa lor va fii plină de probleme care necesită o rezolvare urgentă."
Veți putea citi AICI 6 capitole scrise.

Alexxax scrie "Single on the island".
Descrierea: "Sunt singura. Singura pe o insula pustie. Cum voi supravietui ? Ce voi manca? Unde voi dormi? Imi vine sa rad stiind ca totul a inceput de la o dorinta pusa de ziua mea . Faceam 18 ani si aveam si eu dorinte … Poate doar o dorinta mai …speciala. Citeam multe carti de aventura. Vroiam si eu una. Asta era dorinta mea. Cine ar fi crezut ca va deveni realitate. Nici macar nu stiu pe ce insula ma aflu. Acum, nici macar nu mai pot sa sper ca m-ar salva cineva. N-am vazut nicio barca, avion sau elicopter venind sau trecand pe aici ."
AICI puteți găsi 5 capitole.

Zummy scrie "Păpuși Rusești".
Descriere: "Este povestea Sofyei Romanov, o rusoaica care a trecut prin multe. Actiunea incepe atunci cand aceasta este amenintata cu pistolul...Care va fi reactia ei? Cum va continua povestea? Veti afla doar citind!"
Puteți citi AICI primele 3 capitole.

Adrienutza15 scrie "Vacanța de vis…"
Descriere: "Isabella Marie Swan,zis Bella este o fata rebela si indrazneata dar cand vine vorba de dragoste este foarte sensibila,chiar daca are 17 ani,inca nu a avut un iubit si nici nu a sarutat vrodata pe cineva,si nu isi arata calitatile,decat in preajma prietenilor ei ,de aceea toata scoala crede ca e o tocilara timida,dar in aceasta vacanta se va lasa condusa de instincte. Edward Antony Cullen, locuieste in Chicago,este foarte competitiv,arata foarte bine si ciudat este ca nu a avut niciodata o iubita,el avand speranta ca atunci cand va gasi fata potrivita va sti,din aceasta cauza Emmet si Alice cred ca e gay. O vacanta de 3 luni,pe Insulele Caraibe va schimba totul,va incepe cu o competie stransa si se va termina cu o recunoastere a sentimentelor?Isi va da seama Edward ca fata potrivita pentru el e Bella,sau o va alege pe Tayna.Petreceri,jocuri ale iubiri si pariuri…"
AICI puteți găsi 3 capitole scrise.

Stephany a scris un one-shot intitulat " Hate to love you " pe pe care îl găsiți AICI.
Scurtă descriere : "Un tip nou la liceul ei , ai fi zis ca se va lasa cu scantei . Insa , cand ea vede ce fel de baiat este el ... se hotaraste sa-l urasca . Dupa multe fete cu care fusese el , se pare ca-i venise timpul si acesteia . Va accepta oare ?"

Mayabijoux a început să scrie "Red hair angel".
Descriere: "Cassandra are 17 ani, si-a pierdut mama, si se indreapta spre casa tatalui sau. In timp ce calatoreste cu trenul spre acesta, ea are un vis ciudat, care o pune pe ganduri in cele din urma, impreuna cu strainul pe care il intalneste in gara."
Puteți citi AICI primul capitol.


EDIT LATER:
Lexy scrie ''Maybe The destiny ''.
Descriere: "In ”Maybe The Destiny”este vorba despre cum ni se poate schimba viata, fara ca noi sa putem opune rezistenta.Cum poate fi planuita viata cuiva, dandui-o peste cap atunci cand se asteapta mai putin.Eroina,Izabelle Bennet, este o fire puternica si hotarata, care a invatat de mica ca viata nu e intotdeauna roz.Ea descopera partea nevazuta a lumii, o lume noua si infricosatoare pentru ea.Trebuie sa invete sa se apere de pericole de care nu era constienta ca exista, si sa infrunte cu capul sus provocarile la care este supusa.
Dar atunci cand se indragosteste de cel care ii este interzis, simte cum controlul ii aluneca printre degete.Prinsa intre cea ce vrea sa fie si ceea ce ii este menit sa faca, si pe deasupra si o dragoste interzisa, viata ei nu mai seamana deloc cu ce era acum ceva vreme."
AICI puteți găsi primele 4 capitole.


Lizzy scrie ''Îngerul Purității''.
Descriere: "Se spune ca iubirea este nesfarsita,ca exista si din colo de moarte.Se pare ca viata ii pune la incercare pe Nate si Ioana.In care el nu poate suporta ideea de a trai fara fata iubita si incearca sa-si i-a viata.In momentul in care vru sa moara,afla ca Ioana este un Inger.Ioana doreste cu desavarsire sa redevina om,si cu ajutorul lui Nate,care are un rol important in salvarea ei,incearca imposibilul.Ei afla ca lumea de sus,a Ingerilor nu este o lume pasnica,plina cu armonie ci o lume groaznica,in care Ingerii se lupta intre ei pentru a fi regii lumii de sus si cele-i de jos.Se pare ca cei doi au o putere inimaginabila si sunt vanati de Ingeri.Vor reusi sa o readuca pe Ioana in Lumea Celor Vii?Vor reusi sa invinga raul si sa fie impreuna ,pierduti in pasiunea de necontenit?"
AICI puteți citi primele 4 capitole.

8 comentarii:

  1. Mersi ca ai pus si creatia mea :X
    Toate aceste noi creatii par foarte dragute :) . Totusi, exista doua care vreau se le citesc obligatoriu. Este vorba de "Printesa Intunericului" si "Red hair angel" . Adica, descrierile lor m-au atras in mod special.

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur ca se mai scrie si se mai trimit creatiile;eu am fost cam lenesa in privinta asta:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm, Alexya, poti pune te rog ca am scris 6 capitole? Am scris azi capitolul 6 . :D

    RăspundețiȘtergere
  4. wow multe creati noi:..imi place:X si sunt cateva care suna cu totul diferit le voi citit si eu;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Maybe The Destiny si Ingerul Puritatii par si ele foarte interesante. mama, da scriu foarte mult in comentarii cuvantul "interesant".

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc din suflet ca ati pus si creatia mea. O sa fac tot posibilul ca micutul meu roman on-line sa nu dezamageasca. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @mayabijoux mie mi-a placut primul capitol.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!