sâmbătă, iunie 23, 2012

Coperta nuvelei ”Destroy Me” de Tahereh Mafi !

A apărut și coperta nuvelei ”Destroy Me” de Tahereh Mafi, scrisă din perspectiva lui Warner! Warner e personajul meu preferat, care m-a fascinat în primul volum, deci vă dați seama cât de fericită sunt că va apărea nuvela asta?

7 comentarii:

  1. Nu pot spune ca imi displac aceste coperti cu ochi, dar sper sa nu fie asa si vol 3 al seriei.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Alex Raicea Din ce am citit pe blogul Taherei, toate copertile vor fi de acum cu un ochi. Nu stiu ce vor face cei care au apucat sa publice cartea cu varianta de copertă cu fata pe ea. Probabil vor trebui să-și creeze singuri coperta, ca să fie asemănătoare cu prima. Adică ar arăta ciudat să ai primul volum cu fata pe copertă, și al doilea cu ochiul..ar părea din alte serii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma refeream că vor trebui să își creeze coperta volumului 2.. ca să fie asemănătoare cu cea cu fata.

    RăspundețiȘtergere
  4. imi plac foarte mult copertile astea cu ochi...si chestia e ca sunt si diferite fondurile..

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia astept Destroy Me :). Il ador pe Warner. Sper ca Leda sa publice acest volum si sa creeze ei coperta. De preferat una cu un tip care sa semene cu descrierea lui Warner.
    Sper ca si in cazul volumului 2 sa creeze ei o coperta pentru ca mie nu-mi plac astea cu ochiul. Si in plus, cum spunea si Krisz, ar arata ciudat fata de Spulbera-ma.
    Daca pe coperta volumului 2 ar fi Warner, pe 3 ar fi frumos sa fie Juliette in noua ei uniforma si iubitul ei( vai, am uitat cum il cheama, nu pot sa cred :))))iar ceilalti membri ai rezistentei in spatele lor. Bine, deja am cam multe pretentii :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Madalina's BooksSi eu il ador pe Warner, mi se pare un personaj fascinant, genial. Mi-as dori mult sa avem parte si la noi de nuvela asta, cred ca e inedit sa citesti din perspectiva lui, si e si o buna oportunitate de a afla mai multe despre povestea lui, dar si despre personalitatea lui.

    RăspundețiȘtergere
  7. " She will choose me."
    Doamne, e geniala coperta.
    Ma rog ca Leda sa publice aceasta carte, doar gandul ca o sa avem parte de mai mult Warner e minunat.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!