luni, mai 14, 2012

The magic of words... by you (85)

Am avut parte de o surpriză foarte frumoasă când Alexxa mi-a trimis citate din ”Clubul V” de Kate Brian, deoarece nu am mai primit de mult. Eu nu am apucat încă să citesc cartea, deși o am. Sunt foarte faine citatele, mulțumim mult! Cu siguranță ne-au făcut curioase !

"-Nu pot să cred că mi-a dat 7,50! N-am luat în viata mea vreun 7-ceva la nimic![...] Asta-i dementă! Femeia-i țicnită!!
-Ei bine, poate că domnișoara Russo pur și simplu n-a fost de acord cu ipoteza ta că uniformele mai funcționale ale Aliaților i-au ajutat să câștige al Doilea Război Mondial, sugeră Mandy, îndatoritoare."

"-Spune măcar că o să te gândești la asta, zise el.
-Oh, da, răspunse Mandy. Mult.
Îi dărui un zâmbet special și se simți indecentă. Încântător de indecentă. Era o schimbare plăcută."

"- Aș vrea să le spun bun venit tuturor la prima întrunire a Clubului Virginității din Liceul Ardsmore! Anunță Mandy. Deși, pentru a nu se simți nimeni stingherit,o să-l numim Clubul V!"

"Cu cerneala albastră stătea scris: "Sam e un maestru al săruturilor lente,sexy. I-a luat o veșnicie până să-și adune curajul să caute închizătoarea sutienului, dar l-am lăsat să mi-l scoată.E atât de delicios!" Apoi.cu negru, evident adăugat mai târziu : "A adus sutienul meu la școală. Pentru asta merită să fie scos imediat din Cercul Încrederii."

"Până ajunse în camera ei, Debbie era la un pas de a exploda de enervare înăbușită. Zări tivul costumului sherwani al tatălui ei ieșind din sertarul de jos al comodei și nu se putu stăpâni.Smulse costumul de mătase la care muncise atât de mult, îl făcu ghem și îl îndesă la fundul coșului ei de gunoi. Apoi înșfăcă manualele de mate și fizică și le aruncă și pe ele tot acolo. Se uită prin cameră, căutând alte lucruri pe care le-ar mai putea distruge, când îi picară ochii pe telefon."

"Mandy se ghemui lângă Eric, iar el o cuprinse cu brațele. Nu-i păsa dacă aveau să intre părinții ei. Nu-i păsa dacă aveau să intre agenții Fiscului. Pentru prima oară, după atâtea zile, se simțea în siguranță.. Și n-avea sa renunțe la asta pentru nimic in lume."

"Și de ce părea complet netulburat? Uitase cu desăvârșire ce se petrecuse între ei vara aceea de acum doi ani? Orele lungi în care lânceziseră împreună în soarele fierbinte al Spaniei, discuțiile de la miezul nopții care durau până la zori, acea noapte unică în care prietenia și sărutările nevinovate dusesera la...?"


Nu m-am putut abține să nu pun și gif-ul acesta din ”Dexter”, deoarece e prea tare, și adevărat :))

6 comentarii:

  1. Foarte faine citatele , ( plus gif-ul ) am citit cartea si mi-a placut !

    RăspundețiȘtergere
  2. super citatele, trebuie sa citesc cartea.

    RăspundețiȘtergere
  3. am si eu cartea,dar o las pe mai incolo:)
    faine citatele.
    gif-ul cu dexter imi place cel mai mult...am inceput de prin iarna sa ma uit la el,si acuma sper sa ajung mai repede la episodul din care face parte gif-ul:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi ca ai postat citatele. Ma gandesc sa trimit si din "Iubitul virtual" . :D

    RăspundețiȘtergere
  5. :">..am cumparat-o dar nu am citit-o pe toata:D:))..dragute citatele iar ultimul gif...SO TRUE!!:D:))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!