marți, mai 15, 2012

From Abroad (17)

De data aceasta o să prezint cărți unele deja apărute în străinătate, altele nu, poate despre majoritatea dintre ele ați mai citit câte ceva, deoarece au o mulțime de recenzii favorabile și fani. Pe toate vreau să le citesc! Voi? :)
                
                ”Timeless” (Timeless #1) de

Când tragedia lovește în lumea lui Michele Windsor, ea este obligată să se mute din țară în orașul New York, să locuiască împrenă cu bogații, aristocrații ei bunici pe care nu i-a cunoscut niciodată. În vila de pe Fifth Avenue încărcată cu cele mai valoroase secrete ale secolului, Michele descoperă un jurnal care o trimite înapoi în anul 1910. Acolo, în plinul glamuroasei Epoci de Aur, Michele îl întâlnește pe tânărul cu ochi albaștri uimitori care i-a bântuit visele toată viața – un bărbat pe care și-a dorit să fie real, dar nu și-a imaginat niciodată că ar putea cu adevărat exista. Și se îndrăgostește de el, într-o altă lume, și o poveste de dragoste încrucișată în timp.
Michele în curând are parte de o viață dublă, străduindu-se să echilibreze lumea ei contemporană de la liceu cu evadările ei în trecut. Dar când se împiedică de o descoperire teribilă, ea este împinsă să alerge prin istorie ca să salveze viața băiatului pe care îl iubește – o urmărire care ar putea determina soarta vieților ambilor.


”Poison Princess” (The Arcana Chronicles #1) de


Evie Greene de șaisprezece ani a crezut că halucinațiile ei apocaliptice groaznice erau un semn că își pierde treptat mințile. Dar când viziunile ei devin reale, decimând lumea din jurul ei și omorând pe toți cei pe care îi iubește, Evie este forțată să accepte că văzuse viitorul.
Luptând pentru viașa ei și disperată după răspunsuri, ea îi cere ajutor colegului ei de clasă de pe partea greșită a lacului, atractivul și periculosul Jackson Deveaux. 
În timp ce Jackson și Evie încearcă să găsească sursa viziunilor ei, îi întâlnesc pe alții care au aceeași chemare și descoperă că Evie nu e singura care are puteri speciale. O profeție antică a început, și pe măsură ce lupta dintre bine și rău se intensifică, nu este întotdeauna clar fiecare de care parte e..


 
”Incarnate” (Newsoul #1) de

Suflet nou.
Ana este nouă. De mii de ani în Range, milioane de suflete s-au reiîncarnat iar și iar, păstrând amintirile și experiențele din viețile anterioare. Când Ana s-a născut, un alt suflet a dispărut, și nimeni nu știe de ce.
Fără suflet
Chiar și mama Anei crede că ea este un non-suflet, un semn că lucruri rele urmează să vină, și a ținut-o departe de ochii societății. Pentru a scăpa de izolare și să învețe când va mai fi reîncarnată, Ana călătorește până la orașul Inimii, dar locuitorii lui se tem de prezența ei. Când dragoni și silfi atată orașul, este Ana cea vinovată?
Inimă 
Sam crede că sufletul nou al Anei este bun și folositor. Când îi ia apărarea, relația lor înflorește. Dar poate el să iubească pe cineva care va putea trăi doar o dată, și îi vor lăsa dușmanii Anei – umani dar și creaturile – să fie împreună? Ana trebuie să descopere greșeala care i-a dat ei viața altcuiva, dar dacă căutarea ei va amenința pacea din Inimă și va distruge premisele reîncarnării pentru toți?

”Storm” (Elementals #1) de


Pământ, Foc, Apă, Aer – ei au mai multă putere decât ai visat vreodată.

De când fostul ei iubit a răspândit toate minciunile alea despre ea, Becca Chandler este are brusc parte de toți băieții – toți cei pe care nu și-i dorește. Apoi îl salvează pe Chris Merrick de o bătaie în parcarea școlii. Chris e diferit. Mult prea diferit: el poate controla apa – așa cum frații lui pot controla focul, vântul, și pământul. Sunt puternici. Periculoși. Însemnați pentru moarte.
Și acum că știe adevărul, la fel este și Becca.
Secretele sunt greu de păstrat când viața ta e miza. Când Hunter, misteriosul puști nou de la școală, pare să fie în locul nepotrivit la momentul potrivit, Becca crede că poate avea încredere în el. Dar când Hunter începe să se lupte cu Chris, Becca începe să se întrebe cine ascunde cel mai periculos secret dintre toate.

Furtuna se apropie..

 Cum vi se par?

11 comentarii:

  1. Ah, am auzit cate ceva despre fiecare:x

    Eu mor sa citesc Storm, dar nu reusesc sa o gasesc si innebunesc:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pot sa iti trimit eu Storm, Carmine, in format electronic. Pdf, Epub sau mobi..si in alte formate. O vrei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, cam tarziu m-am trezit,vreau si eu in format mobi Storm si ce mai ai.Multumesc
      pm_ax@yahoo.com

      Ștergere
    2. Buna, cam tarziu m-am trezit,vreau si eu in format mobi Storm si ce mai ai.Multumesc
      pm_ax@yahoo.com

      Ștergere
  3. Pdf ar fi minunat si o sa te iubesc pana la moarte:x Merci:*

    emailul meu e plicuri.goale@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. incarnate si storm imi plac mai mult;;)
    krisz,poti sa-mi dai si mie storm?[pdf]
    si mai ai si altceva de pe aici?;;)
    lavinials@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Promit sa iti trimit in seara asta Carmine, cand intru la calculator iar(acum sunt pe tel). Si tie Law. Am si incarnate dintre cele de mai sus, si cred ca pot face rost si de timeless daca o vrei. Poison princess nu a aparut inca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Timeless mi-a placut la nebunie, Incarnate e foarte faina si ea. Trebuie sa citesc Storm cat mai curand, am auzit numai lucruri bune despre ea ;))

    Poisson Princess suna foarte bine, nu am auzit de ea pana acum, dar o adaug la lista de carte pe care sa le citesc. Mersi ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. am vazut ultimele 2 carti pe net de o multime de ori..si mereu ma oftic cand le vad:(:))..mai ales ultima coperta e superba la fel ca celelalte desi si subiectele sunt de neratata:|

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!