duminică, aprilie 08, 2012

Susținem campaniile de publicare a cărților "Rae of hope" de W.J May și "Pretty in black" de Rae Hachton

Crisa, admina blogului "Mistress Kat", a inițiat o campanie de publicare a cărții "Rae of hope" de W.J May și vrem să spunem că o susținem categoric. Colegele noastre dragi de pe blogul "Love for book" au propus această carte la rubrica "La o ceașcă de vorbă cu un scriitor" ( AICI puteți vedea interviul luat autoarei ) și ne-am bucurat mult pentru că scriitoarea e drăguță și cartea foarte interesantă. În concluzie, susținem:D. Voi ce spuneți?
Rae of  Hope - W.J. May
Rae Kerringan, o adolescentă de 15 ani, nu a întrebat niciodată despre istoria familiei sale. Asta este înainte de a accepta o bursă pentru Guilder Boarding School în Anglia. Guilder este o şcoală specială, plină de elevi talentaţi. Rae nu are nicio idee ce caută acolo sau dacă trecutul familiei sale va fi dezgropat. Asta este înainte de a accepta o bursă pentru Guilder Boarding School în Anglia. Guilder este o şcoală specială, plină de elevi talentaţi. Rae nu are nicio idee ce caută acolo sau dacă trecutul familiei sale va fi dezgropat.

Aici învaţă că face parte dintr-un grup de neegalat de emancipaţi care vor fi însemnaţi cu un tatuaj unic când vor împlini 16 ani. Tatuajul le oferă puteri supernaturale. Ambii săi părinţi au fost tatuaţi, deşi Rae nu a ştiut niciodată acest lucru, aşa cum nu a aflat pănă acum că ei au murit când ea era mică. Descoperind mai multe lucruri despre trecutul familiei sale, despre tatăl ei malefic şi mama sa care s-a sacrificat enorm, Rae trebuie să decidă dacă există o rază de speranţă în propria-i viaţă.


Date despre autoare: 
Wanita May a avut o copilărie fericită şi împlinită. Întotdeauna a avut multă imaginaţie şi o groază de energie. Cu toate acestea, a acordat mai multă importanţă carierei sale ca gimnastă. După ce tatăl ei a murit în 2009, după o luptă de 6 ani cu cancer(timp în care Wanita a crezut neîncetat că mai există o speranţă), a început să scrie din nou, un obicei pe care îl are şi îl iubeşte de mulţi ani .
Trailer-ul cărții:

* Descrierea cărții și informartiile despre autoare sunt traduse de Dee și Criss.

EDIT LATER:
De asemenea, dorim să promovăm campania de publicare a cărții "Pretty in black" de Rae Hachton, campanie inițiată de AlexIvaskov, adminului blogului "Booktown Lover". Ne place mult descrierea cărții și sperăm să apară și la noi cartea. AICI puteți gasi mai multe detalii despre campanie.
Pretty in black - Rae Hachton
[Ellie Piper]
Ea a vrut să moară. El s-a ridicat din mormânt. El a fost trimis să o ucidă. Ea a fost antrenată să îi omoare pe cei ca el. Dar soarta a avut alte planuri. El a căutat-o timp de 119 ani. Și nu este nici o cale să o lase acum. Morți sau vii, soarta lor e stabilită.

[Marcus Marble]
Cât de departe ești dispus să mergi pentru a fi cu cea pe care o iubești? Ai muri pentru ea? Ai ucide pentru ea? Ce s-ar întâmpla dacă ea ar fi singurul motiv pentru care mai ești în viață? Ce ar fi dacă motivul pentru care te-ai întors din moarte ar fi să fii împreună cu ea? Ce ar fi dacă datoria ta era s-o ucizi, dar te îndrăgostești de ea și acum ești vânat chiar de ai tăi?

Să Distrugi? Sau să fi Distrus?

8 comentarii:

  1. Ma mai gandesc, dar cred ca va sustin

    RăspundețiȘtergere
  2. Superba cartea :x
    Girls, I'm back >:D< imi era asa de dor de locul asta ..
    Apropo, aveti sustinerea mea pentru Eternal Starling.. Alexya, daca e nevoie sa imi dai ceva coduri, vorbim pe mess .

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce spun? Spun ca sunt si eu printre sustinatori! Imi place mult descrierea cartii, si imi place mult de autoare:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Place !!!!! :D
    Eu sustin publicarea oricarei carti, la noi !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat despre a doua carte, de la edit later, wow! Inca o carte ce trebuie neaparat sa apara la noi! Imi place mult mult mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. mi-au placut ambele carti
    ar fi frumos dar ar fi in romana

    RăspundețiȘtergere
  7. @ stephany :)) ce mai conteaza despre ce e cartea, sau cine este autorul? noi le vrem pe toate in romania, ai dreptate :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!