duminică, aprilie 08, 2012

Quote Line (98)

Chiar dacă serialul Pretty Little Liars a luat pauza, Apy tot se uită să vadă dacă apare episodul următor, și ca să se mai potolească puțin, ne-a trimis o imagine.
De asemenea, de curând a văzut un film deosebit. Vă pun imaginea trimisă, iar voi trebuie să ghiciți filmul. Credeți-mă, e foarte ușor:)).
Adriana ne-a trimis o imagine din serialul Once upon a time și încă o imagine din serialul Grey's Anatomy. Mulțumim mult pentru ele.
Petronikiss ne-a trimis o imagine din serialul Playfull Kiss. Nu am auzit de el până acum. S-ar putea să mă uit:D. Mulțumim, Petro.
Stephany ne-a trimis două imagini cu prietenie. Ea ne pune o întrebare: Prietenia e parte a vieții noaste, sau e ceva de neatins? Eu pot să spun că mă bucur de ea în fiecare zi. Voi ce ziceți?

5 comentarii:

  1. va place?:o3 dati un like <3
    http://facebook.com/NoRulesComunity

    RăspundețiȘtergere
  2. super imag eu zic ca ma bucur de prietenie :D

    RăspundețiȘtergere
  3. The Hunger games Logic :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumoase pozele, mai ales ultimele!

    RăspundețiȘtergere
  5. 'Playfull Kiss' e o drama coreeana :D in care joaca cantaretul Kim Hyun Joong. Nu l-am urmarit, dar din cate am auzit merita vazut ;)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!