vineri, aprilie 06, 2012

O zi ALTFEL împreună cu Editura Leda

Azi nu a fost o zi ca oricare alta, azi a fost o zi specială, o zi pe care mi-o voi reaminti cu drag multă vreme. De ce? Pentru că a fost ACEA zi! Ziua pe care mi-am petrecut-o alături de colegii mei trăsniți, oferindu-le puțin din pasiunea nebună pe care o împărtășesc alături de voi pe acest blog: iubirea față de cărți.
Cum am putut să fac acest pas important? Desigur, cu ajutorul editurii Leda:D. Au fost foarte drăguți și ne-au oferit pliante "Chimie perfectă", cataloage, plus două cărți pe care să le ofer într-un concurs organizat de mine :D, cu ocazia săptămânii ALTFEL.
Am acceptat cu dragă inimă și azi am dat startul la mini-târg :)). După ce m-am dus la directoare pentru aprobare, i-am dus pe colegii mei în biblioteca școlii și i-am închis înăuntru. Le-am spus: îmi dați atenție sau vă iau viața?
Glumeeeesc:))). Au fost chiar foarte interesați de cărțile editurii și m-am bucurat mult să văd entuziasmul pe fața lor. Foarte multe fete mă întrebau detalii despre cartea "Chimie perfectă" și deja erau toate pe spate din cauza descrierii cărții. În concluzie: cum să nu îmi ador colegii după ce am văzut atâta interes față de ceea ce iubesc?
De asemenea, le-a plăcut foarte mult și concursul pe care l-am organizat. I-am provocat să mă convingă să citesc o anumită carte care i-a impresionat pe ei, și în schimb, eu le ofer ori "Divergent" de Veronica Roth, ori "Îngerul mecanic"  de Cassandra Clare ca premiu.
M-am bucurat enorm să văd că au fost destui participanți, dar oricât de greu mi-a fost să aleg din cauza argumentelor pline de zel cu care m-au bombardat :)), a trebuit să anunț două câștigătoare.
Urmează acum să vă pun niște poze pentru a vă arăta activitatea pe care am desfășurat-o azi.

Îi mulțumim enorm de mult editurii Leda pentru că a făcut ca această activitate să ia viață. Ne bucurăm mult că am putut împărtăși si altor oameni pasiunea noastră. Aceasta zi ne-a demonstrat că deși poate paăem puțini cititori, ca valoare, suntem mut mai mulți. 
Toți pentru unul și unul pentru toți!
Încă o dată mulțumiri multe editurii Leda și sperăm să nu fie ultima provocare pe care o vom primi de la ei.
BannerFans.com

6 comentarii:

  1. wow,ce tare!
    mi-ar palcea astfel de activitati si in scoala mea..:)
    cred ca te-ai distrat nemaipomenit;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. wow super activitate felicitari fetelor castigatoare ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de tare !!!!!!!!!!!
    Superba activitate ! Stii , e chiar interesant ca TU ai facut acea activitate . Deobicei erau doar " adultii " cei care se implicau . Ce pot sa spun ? Felicitari pt marea realizare :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Alexya draga, ma intrebam eu de multa vreme de ce nu puteai tu fi la mine la scoala, dar acum, acum chiar ca-i acum! :)) La mine de ce nu se organizeaza asa ceva? :(:(:(
    Superbe cartile oferite, superbe castigatoarele, superba ideea concursului , initiativa voastra si, desigur, a superbei edituri Leda!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte tare!
    Noi n-am facut mai nimic în săptămâna asta altfel. Sau s-a făcut? Nu știu, am chiulit în tot acest timp. :)
    Vreau și eu să răsfoiesc câteva cataloage de la ei. Înainte mai primeama de la Nemira, atunci când comandam o carte, dar acum văd că nicio editură nu mai introduce în pachet și un catalog. Păcat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa , Alexya , si zi-mi te rog , cand ai de gand sa ajungi si pe la mine la liceu ? Nu de alta , dar daca tot mergi la Adriana , atunci trebuie musai sa vii si pe la mine :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!