sâmbătă, aprilie 21, 2012

From Abroad (15)

Pentru că au fost sărbătorile, şi nu am apucat să postăm la rubrică, de data aceasta vă vom prezenta mai multe cărţi, pentru a compensa. :) Vă mulţumim mult celor care aţi votat, vom ţine cont de acum de preferinţele voastre, începând cu aceste recomandări. Am uitat să trec în acel Poll şi "Demoni" şi "Vrăjitoare". V-ar plăcea să vă prezint cărţi şi cu aceste fiinţe supranaturale ? Aştept părerile voastre în comentarii. 
“Auracle” de Gina Rosati



Anna Rogan de 16 ani are un secret pe care l-a împărtăşit numai cu cel mai bun prieten, Rei: se poate proiecta astral din corpul ei, permiţându-i spiritului ei să exploreze lumea şi limitele universului.
Când are loc un accident fatal şi colegul ei de clasă Taylor preia corpul Annei, ce a fost o distracţie veselă de la casa ei represivă ameninţă să devină o stare permanentă. Având în faţă un viitor prinsă în altă dimensiune, Anna se întoarce către Rei pentru ajutor. Acum ei doi trebuie să găsească o cale pentru a o aduce pe Anna înapoi în corpul ei şi să-l oprească pe Taylor de acuzele de crimă aduse unui prieten nevinovat. 
Împreună Anna şi Rei alcătuiesc un plan dar nu iau în consideraţie sentimentele tot mai profunde care încep să crească între ei.



“ReVamped” (Angel Creek #1) de Ada Adams

O misiune simplă devine mortală.

Dawn de nouăsprezece ani a dus o viaţă adăpostită de coşciugele sediului prezidenţial al tatălui ei. Fiind trimisă într-o misiune să rederseze patru inadaptaţi tonţi dintr-un orăşel din Angel Creek, Dawn crede că în sfârşit visele încep să i se îndeplinească. Ce începe ca o simplă sarcină, se transformă în ceva neaşteptat, schimbându-i viaţa lui Dawn pentru totdeauna şi călăuzind adolescenta-vampir iubitoare de acţiune, care căuta senzaţii tari pe un drum plin de mister, pericol şi intrigă.
Când o fată umană este răpită de un grup de vampiri vagabonzi, Dawn descoperă că se întâmplă mult mai multe în Angel Creek decât poate vedea ea. Şi totul se conectează cu Ethan, nou venitul drăguţ care pare prea perfect pentru a fi adevărat, Sebastian, misteriosul vampir cu un trecut turbulent, şi chiar cu Dawn însăşi. Dawn nu doar trebuie să reuşească că redreseze recruiţii turbulenţi, dar şi să prevină ca rasa vampirilor să nu fie luată prin surprindere de un răufăcător duşmănos care are o ciudată şi obsesivă faşcinaţie pentru ea. Când ameninţările apar, dragostea înfloreşte şi fantome din trecutul ei încep să vină la suprafaţă, Dawn e sigură de un singur lucru: viaţa ei nu va mai fi niciodată aceeaşi.

“The Demon Side” (The Demon Side Series #1) de Heaven Liegh Eldeen

Când lumile se ciocnesc.. Fiecare puşti are probleme. Fiecare puşti are şi mai multe probleme când se mută într-o nouă casă. 
Dar când un copil cu probleme se mută într-o casă care are un Demon locuind în ea - atenţie ! Lumea Ettei e pe cale să iasă de sub control când îl întâneşte pe noul coleg de cameră - şi Rahovart, acel trişor antic, are şi el câteva surprize.
Deci să nu vă deranjeze trosnetele şi zgomotele; acestea sunt doar sunete normale pe care Îngerii şi Demonii le fac când se luptă în pod într-un război epic.



Un lucru e sigur: Etta şi Rahovart vor trebui să meargă prin Iad şi Rai şi înapoi înainte ca vechea casă Vctoriană din oraşul Quantico să se liniştească în sfârşit..




“Young Love Murder”(Young Assassins #1) de April Brookshire



Prima ei iubire e un asasin, dar şi Annabelle Blanc de şaptesprezece ani este. Adolescenta a fost crescută să fie o ucigaşă şi învăţată să nu se îndrăgostească niciodată. 
Ea trăieşte pentru munca ei până îl cunoaşte pe Gabriel Sanchez, fiul ţintei celei mai mari a ei. Bogat, alintat şi indulgent cu sine, Gabriel Sanchez e un playboy tânăr. 
Punând ochii pe frumoasa Annabelle, este atras de fata nouă şi misterioasă care se lasă greu de cucerit. Totodată, Gabriel va fi tras într-o lume de înşelăciuni, violenţă şi crime.

Şi când două lumi se ciocnesc şi ei sunt în mod constant aruncaţi împreună sau despărţiţi de soartă, vor reuşi Annabelle şi Gabriel să depăşească trădările, răzbunarea şi inimile frânte pentru a avea o dragoste de lungă durată?




“Mesmerized” de Julia Crane, Talia Jager


Sucubul Lily Anderson de şaptespezece ani nu poate avea o viaţă normală: nu îi este permis să aibă un iubit, nu are prieteni, şi şcoala e doar o învălmăşeală una după alta.
Părinţii lui Lily au trimis-o departe la prestigioasa academie Emerson. Nu pare la prima vedere să fie diferită de celelalte. Dar asta, până o cunoaşte pe colega ei de cameră, Hannah. şi pe un băiat cu ochi albaştri pe nume Jake.
Lily face o greşeală aproape mortală, şi Jake are un trecut misterios care s-a întors să-l bântuie. Împreună,  trebuie să fugă de lucruri pe care niciunul dintre ei nu le înţelege pentru a-i salva pe cei pe care îi iubesc - şi unul pe celălalt. Dar duşmanul lui Jake e mai periculos decât au crezut, şi va fi nevoie şi de ajutorul prietenilor şi a familiei pentru a-l salva pe cel pe care Lily îl iubeşte. 



“Nevermore” (Supernatural #1) de Keith R.A. DeCandido
Acum douăzeci şi doi de ani în urmă, Sam şi Dean Winchester au pierdut-o pe mama lor din cauza unei forţe supranaturale misterioase şi demonice. În anii de după, tatăl lor, John, i-au învăţat despre răul paranormal, care locuieşte în colţuri întunecate şi pe drumurile Americii... şi i-au învăţat cum să-l omoare. Sam şi Dean s-au oprit în New York, pentru a cerceta casa bântuită a unui localnic rocker 
Dar înainte de a-și da seama de ce o banshee doritoare de iubire bocește în dormitor într-un tricou heavy-metal din anii '80, o crimă mult mai macabră le captează atenția. Nu departe de casă, doi studenţi au fost bătuţi până la moarte de către un atacator ciudat. O crimă care este un eveniment bizar pentru standardele orașului New York, este ultimul dintr-o linie de crime pe care curând frații le suspectează că se bazează pe poveştile sinistre ale legendarului scriitor Edgar Allan Poe. Ancheta lor duce în centrul unuia dintre clasicele horror ale lui Poe, faţă în faţă cu cel mai terifiant dușman al lor. Şi dacă Sam şi Dean nu rescriu finalul acestei povești care îți îngheață sângele în vine, un criminal în serie hidos va termina viaţa lor pentru totdeauna.

24 de comentarii:

  1. wow ce multe sunt!
    toate le-as citi...mai ales ultima,despre supernatural;;)
    eu vreau si demoni si vrajitoare si orice alte fiinte supranaturale sau nu...
    sper sa vina si la noi unele din multele carti ce le prezentati voi la aceasta rubrica...

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai ca nu ma prind. Cartea din seria Supernatural e facuta dupa serial? Oricum, este preferata mea.:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Krisz, am o rugaminte: stiu ca deocamdata cartea nu e la noi in tara, dar ar trebui sa apara.ma gandeam ca daca ai putea sa iei tu o initiativa, sau ma rog, poate tu ai alta trecere la editura Leda sau o alta editura, ar fi super! Cartea e frumoasa, bine de fapt e o trilogie, dar eu am citit primul vol aici in Italia. Cartea e foarte frumoasa si merita publicata si la noi. Uite, aici e un link, din pacate e in italiana, dar poti cauta cartea pe net: IMMORTAL de ALMA KATSU
    http://www.booksblog.it/post/9405/immortal-di-alma-katsu-scrittrice-e-vera-profiler-cia

    RăspundețiȘtergere
  4. “ReVamped” de Ada Adams si “Young Love Murder” de April Brookshire imi par superbe. Copertile sunt fenomenale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac toate :-? sincer, dupa mine sa apara toate :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Young Love Murder mi se pare ca seamana putin cu Chimie perfecta, putin ;)). Mi-ar placea sa apara Mesmerized si Young Assassins in Romania :X cred ca as fi prima care le-as comanda...:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vrut sa prezint o alta carte a Almei Katsu, The Taker. Sigur, o sa prezint Immortal si o sa o propun la Leda. Sper sa fie bine, desi au zis ca nu mai achizitioneaza serii noi acum.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ohh,Gosh :o3.Sunt ataat de tari! :x

    RăspundețiȘtergere
  9. Am Revamped,am Revamped! :x hihi :))

    RăspundețiȘtergere
  10. “Auracle” seamana putin cu ceva ce am vrut eu sa scriu mai demult...defapt chiar acum scris, dar nu am terminat-o si nu am publicat-o niciodata...

    RăspundețiȘtergere
  11. “ReVamped” pare interesanta.adolescenta-vampir iubitoare de acţiune? Asta parca ar fi Rose din AV :))

    RăspundețiȘtergere
  12. “Young Love Murder” si “Mesmerized” ma atrag mult. Iar Supernatural e...ei bine, Supernatural. :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Ok prima carte nu prea am inteleso din prezentare dar pare chiar interesanta :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Hm a doua carte nu stiu but it's creppy Nu sunt singura care crede asta nu-i asa? Desi nu stiu incepe sa ma doara capul de la vampiri in ultimul timp :)) Si iar triunghiul amoros cu probleme off parca subiectul se repeta iar si iarasi dar in alte culori doar ca sa fie diferit :))

    RăspundețiȘtergere
  15. bine cartea a treia e si mai cifrata :)) Hm ,,The Demon side" ma asteptam sa scrie Inside :)) Oricum aceasta carte chiar mi se pare codata :))

    RăspundețiȘtergere
  16. a patra carte .Are niste denumiri frumoase ,mai ales numele autoarei,imi place lka nebunie,iar acel motto Prima iubire este un un criminal...la fel e si ea.. M-a bulversat :)) e super tare Chiar imi place :) Si numele de Anabelle il ador :))) Totusi povestea imi aduce aminte de un fan fic pe care l-am citit cu Edward si bella exact la fel dar nu-mi aduc aminte cine l-a scris,sau tradus posibil :))

    RăspundețiȘtergere
  17. A cincea carte Hmm mesmerized e un nume interesant :)) Nu il intalnesti zilnic .Bine adica sper ca este vorba despre o iubire hipnotizanta :))lily si Jake pare un cuplu bun ce pot zice :))?

    RăspundețiȘtergere
  18. Hei supernatural este super serialul bine am vazut doar sezonul 1 si putin din 2

    RăspundețiȘtergere
  19. dar habar n-aveam ca supernatural era dupa carti :)) ce chestie Chiar ma intereseaza :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Krisz , si de data asta te-ai intrecute pe tine insuti !

    RăspundețiȘtergere
  21. Super tari cartile ! Nu cred ca pot sa numesc o singura carte care sa fie preferata mea !

    RăspundețiȘtergere
  22. ReVamped ,Auracle si Yound love muder sunt incredibile !!! Oare nu apar si la noi ? Ohhh !! Cum imi fac eu inima rea !

    RăspundețiȘtergere
  23. Ador coperta si descrierea la “ReVamped” :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!