sâmbătă, aprilie 07, 2012

Concurs de Fidelitate by Books4Friends

Andu m-a rugat foarte frumos să vă spun despre concursul de fidelitate pe care l-a organizat pe blogul lui, "Books 4 Friends". Am să particip și eu deoarece sunt curioasă cum e să fiu în pielea voastră, cititorilor noștri fideli:D.

Premiile constă în cărțile "Cianură pentru un surâs" și  "Bună seara, Melania!", ambele scrise de Rodica Ojog-Brașoveanu. Ce trebuie să faceți pentru a le câștigă? Am să vă las pe voi să citiți, intrând AICI pentru mai multe detalii.
Succes tuturor participanților!

4 comentarii:

  1. Chiar asa , Alexya . Sa vezi si tu cate emotii avem noi si cata fata trebuie sa facem competitiei . In primul rand e chestia de ambitie , apoi de timp . Sa nu mai spun de rivalitate :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Stephany, ma crezi ca dupa un timp trec si emotiile, si competitia, si ambitia? Pentru mine a devenit un fel de rutina, de placere. Ador sa ma implic in blogul asta :D Deja nu mai simt ca particip la un concurs :)) O sa ma inscriu cu placere si la Andu :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!