luni, aprilie 02, 2012

Concurs "Cassandra Clare" !

Aşa e că vă era dor de un concurs ? Ştiam noi! Am vrut să îl postăm ieri, dar am zis că veţi crede că e o păcăleală, doar v-aţi obişnuit cu noi, cât de trăsnite şi puse pe şotii suntem :)).
Dar nu, e serios. Şi vom premia cei mai împătimiţi fani ai Cassandrei Clare. Trebuie doar să ne convingeţi cât de tare iubiţi unul dintre personajele ei, şi de ce. Veţi afla din formulare la ce întrebări trebuie să răspundeţi. Vă puteţi înscrie pentru ambele cărţi, dacă doriţi, doar să completaţi ambele formulare de înscriere ! 
Perioada de înscriere : 2 - 12 aprilie 2012 
Mod alegere câştigători : cele mai convingătoare 2 răspunsuri , şi mai bine argumentate, vor câştiga. 
Premiile sunt:
Magia este periculoasă însă dragostea este şi mai periculoasă!
NEW YORK TIMES BESTSELLER
O serie care anticipează aventurile din Instrumente mortale
EXCLUSIV ÎN ACEASTĂ EDIŢIE DIN PRINŢUL MECANIC, TREI TEXTE INEDITE:
* Dedicaţia lui Will pentru Tessa pe un exemplar din Poveste despre două oraşe, de Charles Dickens
* Epistola scrisă de Will pentru familia lui, la împlinirea vârstei de şaptesprezece ani, dar pe care nu o va expedia niciodată
* Scurtă relatare a primei întâlniri dintre Jem şi Tessa
În lumea magică a Londrei victoriene, Tessa Gray şi-a găsit în sfârşit locul, alături de vânătorii de umbre. Dar liniştea se dovedeşte a fi trecătoare când forţe întunecate din Conclav plănuiesc s-o înlăture pe Charlotte, protectoarea ei, de la conducerea Institutului. Dacă se va întâmpla acest lucru, Tessa va ajunge pe străzi, pradă uşoară pentru misteriosul Magistru, care urmăreşte să se folosească de puterile ei în scopuri nu tocmai nobile.
Cu ajutorul lui Will şi Jem, Tessa descoperă că războiul purtat de Magistru împotriva vânătorilor de umbre este cât se poate de personal. El îi învinuieşte pentru o tragedie petrecută cu mult timp în urmă, din pricina căreia, susţine el, viaţa îi fusese distrusă. Pentru a descoperi secretele trecutului, cei trei prieteni călătoresc din Yorkshire-ul învăluit în ceaţă spre un conac de care sunt legate poveşti cumplite; din cartierele sărăcăcioase ale Londrei spre o sală de bal fermecătoare, unde Tessa descoperă că adevărul despre originile ei este mult mai sinistru decât îşi închipuise vreodată.Când se întâlnesc cu un demon mecanic, care-i transmite lui Will un avertisment, aceştia înţeleg că Magistrul le ştie fiecare mişcare – şi că unul dintre apropiaţii lor i-a trădat.
Tessa realizează că inima îi bate din ce în ce mai tare pentru Jem, însă dorinţa de a fi cu Will, în pofida stărilor lui sumbre, continuă să o tulbure. Dar ceva se schimbă în Will – zidul pe care băiatul şi-l construise în jurul lui începe să se năruie. Dacă-l vor găsi pe Magistru, va putea oare Will să se elibereze de secretele sale şi să-i ofere Tessei răspunsurile legate de originea şi de menirea ei?
În vreme ce căutarea Magistrului, dar şi a adevărului, îi pune pe cei trei prieteni în situaţii primejdioase,Tessa înţelege că, atunci când amesteci dragostea cu minciunile, poţi corupe chiar şi cea mai curată inimă.
Ameninţaţi de haosul unui război, vânătorii de umbre trebuie să se hotărască dacă vor lupta alături de vampiri, vârcolaci şi celelalte creaturi din Lumea de Jos, sau împotriva lor? Între timp, Jace şi Clary au şi ei de luat o decizie dificilă: să dea sau nu curs iubirii care-i leagă, deşi ştiu prea bine că este o iubire interzisă?
Pentru a-i salva viaţa mamei sale, Clary trebuie să plece în Oraşul de Sticlă, locul de origine al vânătorilor de umbre – chiar dacă asta înseamnă să încalce Legea şi să rişte moartea. Mai grav este că Jace se opune acestui plan, iar Simon este aruncat în închisoare de către vânătorii de umbre, care îşi au bănuielile lor cu privire la acest vampir imun la lumina soarelui. Din fericire, Clary îşi găseşte un aliat – în persoana misteriosului Sebastian, care nutreşte o stranie atracţie faţă de ea. Valentine îşi adună în acest timp o armată de demoni, dar vor reuşi oare locuitorii din Lumea de Jos şi vânătorii de umbre să uite de vrajba dintre ei şi să-şi unească forţele pentru a o înfrânge? Va putea Clary să-şi folosească puterile pentru a-i ajuta să se salveze – indiferent de preţul pe care va trebui să-l plătească?

„Seria Instrumente mortale creează o lume de poveste în care aş fi încântată să trăiesc. Absolut minunată!”Stephenie Meyer, autoarea seriei Amurg
„Stranie, întunecată şi sexy. Una dintre cărţile mele preferate.”Holly Black
„Funky şi cool…una dintre cele mai reuşite saga post-Buffy. Un hit!” Christopher Golden
Acestea fiind zise, abia aşteptăm să vă citim micile "caracterizări" ! Sperăm să vă înscrieţi câţi mai mulţi, pentru că sunt nişte premii grozave, oferite, desigur, de sponsorul nostru minunat, EDITURA LEDA !

BannerFans.com

9 comentarii:

  1. sunt niste premii foarte grozaveeeee!!:X
    cassandra e un autor de exceptie!:)
    pacat ca le am!!
    succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu le am, dar sunt superbe premiile:D..succes participantilor:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Genial concursul, iar premiile sunt minunate.
    Succes participantilor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Te invit sa participi la concursul pe blogul meu >:D<
    http://smile-without-you.blogspot.com/2012/04/concurs.html

    RăspundețiȘtergere
  5. nu cred ca voi participa nu am celelalte carti

    RăspundețiȘtergere
  6. premii grozave, dar nu am mai citit nimic scris de ea pana acum...

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow ! Premii impresionante ! Cu siguranta trebuie sa fii FOARTE convingator sa le poti castiga !

    RăspundețiȘtergere
  8. Premii abson geniale!
    Evident ca va trebui sa-mi storc putin mintea ca sa iasa ceva ce sa te convinga, si sper c-am sa reusesc. :)
    Particip! Mult succes și celorlalți!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!