vineri, aprilie 13, 2012

Câştigători concurs "Cassandra Clare"!

Ştim sigur că două persoane vor fi foarte fericite, şi vor fi mai zâmbitoare zilele acestea ? De ce ? Pentru că ne-am îndeplinit cu brio una din sarcinile de iepuraşi, şi astăzi le vom premia cu două cărţi minunate ale Cassandrei Clare ! S-a văzut din răspunsurile date că sunt fane are seriilor şi că sunt foarte ataşate de personaje, ceea ce ne-a şi convins să le alegem.
Ca să nu vă mai ţinem mult pe jar, nu de alta, dar poate aveţi ouă de vopsit, pască de făcut, şi noi la fel, o să aflaţi imediat fericiţii câştigători ai Concursului „Cassandra Clare”!

Câştigător/oare “Oraşul de Sticlă” - A uitat să ne lase Nick-ul sau Numele, cred că din cauza emoţiilor, de aceea rugăm persoana care îşi recunoaşte răspunsul de mai jos să lase un comentariu la această postare, pentru a fi totul cât mai transparent.

“Personajul meu preferat este Jace.Dincolo de masca aceea a lui de siguranta,aroganta si incredere in sine se ascunde un baiat sensibil si plin de sentimente.Imi place cateodata cand da raspunsuri sarcastice de rad cinci ore,dar si cand se afla in situatii de alerta,capul ii este mereu pe umeri si intotdeauna da dovada de inteligenta si curaj.Imi place de el,deoarece este un om de incredere,care se tine de cuvant si are onoare.Atunci cand Simon fiind in pielea unui soarece i-a salvat,el,chiar daca nu-i placea de Simon,incerca mereu sa-l tina in siguranta si sa-l apere,pentru ca stia ca este dator.M-a emotionat iubirea lui puternica fata de Clary si fata de tatal lui care murise.Jace avea grija intotdeauna de Clary.Mi-a placut odata o faza atunci cand Isabelle o aranjase pe Clary si ii prinse un coc,Jace s-a dus la ea si i l-a desprins spunand ca cu parul lasat,cu parul acela rosu ca focul lasat in valuri pe umeri,ii sta mai bine:)
Finalul mi s-a parut neasteptat.Atunci cand Luke se lupta cu Valentine,iar Jace o tinea pe Clary ca sa nu se duca la ei,el a dat dovada de un curaj incredibil.E adevarat ca cuvintele lui Clary l-au adus in simtiri,dar faptul de a lupta impotriva tatalui sau pentru Clary si Luke,un barbat oarecare pentru el,a fost de neimaginat.De aceea e foarte destept,pentru ca si-a dat seama de personalitatea tatalui sau si s-a impotrivit tuturor amintirilor placute cu el si iubirii puternice pe care i-o purta.Il admir mult pe Jace,chiar daca cateodata se crede foarte frumos si sexy,el are o personalitate puternica si e foarte sufletist.:*”

Câştigătoare “Prinţul Mecanic” - Solnitaru Denisa Alexandra

“Will a devenit personajul meu preferat inca din primele pagini ale cartii. Poate de vina a fost aura sa irezistibila de bad boy sau poate felul sa ironic de a fi, cert este ca mi s-a pus pata pe el, a devenit imediat personajul meu preferat si nu mai pot de nerabdare sa aflu ce se mai intampla si in Printul Mecanic.
La prima vedere Will nu pare altceva decat un adolescent luptator, fara prea multe sentimente cu un sarcasm si o ironie de invidiat. Nu este tocmai cea mai draguta personaja pe care o poti avea in jurul tau, dar nici macar nu incearca sa se poarte frumos, parca si-ar dori sa fie antipatic tuturor.
Cassandra Claire nu a vrut totusi sa ne lase cu imaginea aceasta, fiindca personajul este cu mult mai complex. Inca din primul volum incepem sa vedem prin crapaturile "zidului" din jurul lui Will si aflam ca nu este chiar asa cum credeam.
Will simte, iubeste, sufera, a avut o copilarie nu tocmai fericita si..pentru a spori dramatismul pot spune ca este un suflet torturat. Il iubeste pe Jem si si-ar da si viata pentru el, ajunge sa o iubeasca pe Tessa, dar nu si-ar recunoaste sentimentele niciodata.
Will este un personaj complicat, greu de inteles, caruia cred eu ca-i este doar teama sa nu fie ranit..sau sa nu-i raneasca la randul lui pe cei iubiti.
Dintotdeauna a lasat impresia de baiat rau, de genul acela de persoana careia nu ii pasa de nimic, dar in realitate totul este o mare, mare minciuna.
Actiuneaza condus de intuitie si impulsuri uneori punandu-si viata in pericol, pentru a salva persoanele pe care le iubeste. Nu tine cont de parerile celorlalti si intotdeauna face exact asa cum isi doreste el. Are un suflet bun..dar are grija sa nu uite niciodata sa ascunda acest lucru.
Imi amintesc momentul de la sfarsitul primului volum, cand Will a crezut pentru cateva clipe ca Tessa este moarta. Daca exista vreun cititor ce nu credea ca Will are sentimente, ca Will este un personaj interesat doar de propria personana, acela a fost momentul in care si-a dat cu adevarat seama cat de mult s-a inselat. Chiar daca apoi a dat cu bata-n balta si a facut-o pe Tessa sa se supere, jignind-o destul de urat, eu voi continua sa il plac.
Eu cred cu tarie ca la un moment dat in aceasta serie Will va renunta macar partial la toata imaginea asta de bad-boy si isi va arata adevaratele intentii si sentimente.
Spuneam mai devreme ca una din trasaturile de caracter specifice lui Will este ironia. Sincer, baiatul asta duce  ironia la noi nivele, practic traieste astfel. Are o replica pregatita pentru orice fraza ce i se adreseaza fara sa uite sa o imbibe pana la refuz in sarcasm.
Speer ca nu am scris prea mult, sper ca a fost suficient si va va placea :) “

Rugăm ambii câştigători să trimită un mail la adresa: alexya_fanfics@yahoo.com cu numele complet, adresa şi numărul de telefon.

Felicitări câştigătorilor, sperăm că v-am adus puţină lumină în suflet cu această veste! Mulţumim tuturor participanţilor, dar şi sponsorului nostru, Editura Leda!

BannerFans.com

28 de comentarii:

  1. doamne ce descrieri!
    imi plac foarte mult:)
    ambele concurente au demonstrat ca sunt personajele lor preferate...dadeam din cap la fiecare cuvant scris!bine punctate ambele caracterizari;;)
    felicitari castigatoarelor;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Fetelor,scuzati :P Prima descriere e a mea:lifemeanscolour.Am trimis datele.Si multumesc din suflet pentru premiu.Felicitari si Denisei :) Paste Fericit!~

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumeesc :X
    Felicitaari si tie >:D<
    Imediat trimit si datele :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari !!!!
    Chiar se vede ca sunteti fani ai seriei :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari castigatorilor si la cat mai multe concursuri!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari,fetelor :*
    Se vede ca v.ati dorit cartile :)
    Lectura placuta :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Scuze Alecsa,n-am stiut ca tu esti :)) Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. exsact, superbe argumentari, si superbe carti! felicitari castigatoarelor, merita!

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum ca s-a terminat parca imi pare rau ca nu m-am inscris :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. wow ..Felicitarii amandurora:D....eu am citit numai IM si am aceeasi parere despre Jace:X

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari castigatoarelor! Sa va bucurati de carti, asa cum se cuvine! Eu sunt convinsa ca asa va fi, pentru ca sunt niste carti minunate:D

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari fetelor, lectura placuta! :D

    RăspundețiȘtergere
  14. felicitari fetelor sa se bucure de carti :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Law: mie-mi zici imi plac la nebunie nu e de mirare ca au castigat

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca ar fi fost si primul volum , poate as fi participat , dar asa , am zis ca nu are rost sa concurez pt o carte care poate altul si-o doreste mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
  17. wow asa descrieri mi-ar placea sa pot gandii si eu.Defapt cred ca sunt in stare daca ma chinui sa vizualizez un personaj din toate unghiurile posibile

    RăspundețiȘtergere
  18. Nimic nu se compara cu un asa frumos cadou de Paste. Paste fericit castigatoarelor.Felicitari :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Mi-as dorii si eu aceste cartii .Inca niste carti de pus pe lista :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu nu mai am lista De ! Imi facea prea mult in ciuda , asa ca am aruncat-o ( de fapt am pierdut-o , dar asta ramane intre noi :D )

    RăspundețiȘtergere
  21. eu iubesc cum scrie Cassandra Clare..si esti obligat sa le citestii!!:))..cat de curand o sa am si eu ambele vol. din Dispozitive infernale..abia astept sa ma apuc de ele:X

    RăspundețiȘtergere
  22. bv tie Justlaugh eu stau si salivez sa vina triologia Jocurile foamei

    RăspundețiȘtergere
  23. Steph eu nici macar nu aveam o lista :))) O tineam in minte :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  24. Hey fetelor,scuzati ca va intreb dar cam cand ati trimis cartile?Ca as avea nevoie de ea :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Pe saptamana viitoare va ajunge la ambele.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!