joi, martie 29, 2012

Spune-i ”La mulți ani!” lui Kelley Armstrong !

Rose a pornit o inițiativă super pe blogul ei , și trebuia să vă anunț și pe voi de ea și să vă invit să vă alăturați. Pentru că se apropie ziua de naștere a scriitoarei Kelley Armstrong, ea vă propune să îi trimiteți un scurt moment filmat cu voi în care îi spuneți în română ”La Mulți Ani” autoarei , alături de alte urări! Filmulețele vor fi unite într-unul mai mare, care va fi subtitrat, și trimis autoarei ca un cadou de ziua ei, din partea fanilor din România. Nu e genială ideea? Vă las mai jos mai multe informații, iar articolul complet îl găsiți AICI.


”Am observat că pe 30 mai va fi ziua lui Kelley Armstrong, autoarea seriei Forţele răului absolut , şi mă gândeam c-ar fi tare plăcut să-i facem o surpriză noi, fanii din românia, trimiţându-i un filmuleţ în care să îi spunem ce îi dorim şi cât de mult o iubim pentru munca depusă :)
Trimiteţi filmuleţul pe adresa rose.dark226@yahoo.com. Ar fi preferabil să nu fie prea lung, dar nici prea scurt. Puteţi fi voi, singuri sau împreună cu prietenii, vorbind în română. Eu voi subtitra filmul în engleză. Filmuleţele vor constitui altul, mai mare, pe care i-l voi trimite autoarei de aniversarea sa.
Deci, haideţi să aducem un zâmbet mare pe chipul autoarei pe care o îndrăgim!
Aştept cu nerăbdare filmuleţele voastre şi părerile despre acest mic proiect.”

9 comentarii:

  1. geniala ideie probabil am sa trimit si eu

    RăspundețiȘtergere
  2. E ceva absolut uimitor :) Cred ca va fi foarte incantata Kelly , cand va vedea cadoul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!
    Am o intrebare, dar, care din pacate nu are legatura cu initiativa voastra, foarte frumoasa de altfel.
    (sper ca nu va suparati)
    Am si eu un mic cont pe Booktopia (cred ca ati auzit de el)si gasesc foarte putini cunoscuti in comunitatea asta.Voi aveti cont?Pentru ca merita si ar fi pacat sa nu ne folosim de oportunitatea asta de a interactiona si vorbi despre carti, literatura, etc.
    Bine, stiu ca blogul asta e extraordinar (felicitari fetelor)si ne ofera mult dar..poate vreti sa vedeti despre ce e vorba..e un fel de facebook despre carti....
    va pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am auzit de el, dar multumim ca ne-ai spus de asta. O sa ne interesam sa vedem in ce costa , mai exact, si ne facem cont, desigur :D. Orice cand e vorba de carti si pasionatii de citit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow, e super :X Tocmai mi-am facut cont. Sa imi spui cum sa fac ca sa te trec la prieteni.

    RăspundețiȘtergere
  6. OMG:X. Si eu mi-am facut cont:D. Multumim ca ne-ai spus de el.

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani Kelley :)) Poate trimit si eu clip, :-ss Nu stiu sigur. Oricum ,foarte draguta initiativa!
    Despre booktopia nu pot spune nimic decat... o sa ma uit cu siguranta peste! Mi se pare o idee tare, serios, nu am auzit, dar cu siguranta voi participa la "booktopeala" :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper ca Rose sa va trimita si voua filmuletul sa-l putem vedea si noi :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!