miercuri, martie 28, 2012

”The Selection” de Kiera Cass la Leda + Cast-ul actorilor!

Poate unii dintre voi, sau marea majoritate, ați aflat că romanul distopic ”The Selection”, pe care l-am prezentat mai demult la rubrica From Abroad va apărea și la noi, la Editura Leda, desigur :D. Ceea ce poate nu știați, este că se va realiza și un serial după carte, și că s-au stabilit deja și actorii care vor da viață personajelor.

“The Selection” (The Selection #1) de Kiera Cass 

Pentru treizeci şi cinci de fete, Selecţia este şansa vieţii. Oportunitatea de a scăpa de viaţa aranjată pentru ele de la naştere. De a fi atrase într-o lume de rochii strălucitoare şi bijuterii nepreţuite. Să locuiască în palat şi să concureze pentru inima măreţului Prinţ Maxon.
Dar pentru America Singer, să fie Selectată e un coşmar. Înseamnă să îi întoarcă spatele iubirii ei secrete cu Aspen, care este dintr-o clasă socială inferioară. Să-şi părăsească casa pentru a intra într-o competiţie înverşunată pentru o coroană pe care nu şi-o doreşte. Să locuiască într-un palat care este constant ameninţat de atacuri rebele violente.
Apoi America îl cunoaşte pe Prinţul Maxon. Treptat, ea începe să pună la îndoială toate planurile pe care şi le-a făcut - şi să realizeze că viaţa la care a visat întotdeauna s-ar putea să nu se compare cu viitorul, unul pe care nu şi l-a imaginat niciodată. 

Acum vă voi prezenta o parte din cast-ul ales, mai exact actorii din rolurile principale:
Aimee Teegarden - America Singer



Wiliam Moseley - Aspen Leger
Ethan Peck - Prince Maxon















AICI puteți vedea cast-ul complet.

Sunt suuuper încântată că va apărea această carte și la noi! Mi se pare minunată coperta, interesantă descrierea , și, un mare plus e roman distopic - my new crush !! :)). 
Cum vi se par actorii aleși? Imi place de tipa ce o va interpreta pe America, e foarte drăguță, iar pentru filmări am văzut că a fost vopsită roșcată, și actorul pentru Aspen e simpatic, dar nu îmi place de cel pentru Prințul Maxon. Mă așteptam să fie mai frumos. Oricum, o să urmăresc mai mult decât sigur serialul ..iar cartea ..un Must Read ! <3

6 comentarii:

  1. Super! Eu ador coperta si sper sa o pastreze!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, mi-a durat o grămadă să citesc descrierea, pentru că după fiecare cuvinţel îmi venea să mă holbez din nou la copertă O.O E superbă!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce fain e...cu siguranta ma voi uita la serial:)

    RăspundețiȘtergere
  4. ma bucur enorm ca apare cartea si la noi, mi-a placut mult de cand am vazut la ruprica "from abroad", castul pare super, si o sa urmaresc serialul, si o sa cumpar si cartea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. cat ma bucur ca va aparea abia astept

    RăspundețiȘtergere
  6. Exact la asta ma gandeam si eu !!!! Mai nou , pasiunea ta e sa imi citesti gandurile ? Pt ca exact asta mi-a venit in gand dupa ce am vazut cast-ul :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!