duminică, martie 11, 2012

Înscrieri la Concursul de Fidelitate pe luna Martie !

De astăzi dăm startul încrierilor pentru CONCURSUL DE FIDELITATE PE LUNA MARTIE. Ştiţi deja ce aveţi de făcut, trebuie să lăsaţi un comentariu la această postare cu nick-ul cu care veţi comenta. Puteţi comenta de la postarea în care am afişat câştigătorii de luna trecută până astăzi, plus postările care vor urma. 
Regulile sunt cele valabile şi de luna trecută, le găsiţi AICI
Regulamentul complet al concursului este AICI
Nu vor fi luate în seamă nici luna asta comentariile şi like-urile de pe Facebook. Doar share dat notiţelor de citate(cele de pe facebook, au un citat si o imagine, ca să ştiţi la care ne referim), pe care le voi face luna aceasta şi postare despre concursurile noastre pe pagina voastră de facebook, acestea se punctează. 

Important! Referitor la recomandări, acestea vor fi postate când măcar una din noi îşi repară calculatorul, să nu vă speriaţi dacă nu le vedeţi imediat pe blog. Vă rugăm să vă alegeţi pe una din noi, eu sau Alexya, şi să trimiteţi recomandările voastre toată luna la aceeaşi.. (nu o recomandare de muzică la mine, una la Alexya, si tot asa). E alegerea voastră cui îi veţi trimite.

Mult succes!!

12 comentarii:

  1. Particip si luna asta!
    Nick: Sandy

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu :)
    Oanaaa.
    Krisz, eu iti trimit tie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. I'm in :->
    desi as vrea sa-mi schimb nickul ( pentru ca va trimite la o adresa gresita, nu la blogul meu, si habar nu am cum sa fac sa mearga =)) ) , il pastrez pe asta : adriana108, n-am ce face :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu particip
    Nick : ©Ramonaa ‹з

    RăspundețiȘtergere
  5. Particip si e .. chiar daca nu am sanse asa mari:)) avand in vedere ca voi comenta de aici in-colo..dar merita incercat
    -D-

    RăspundețiȘtergere
  6. Particip ... din nou . Sper ca luna asta va fi cu noroc ! :D
    Stephany

    RăspundețiȘtergere
  7. particip si eu,again:)
    GFC:Law.
    succes tutoror!:D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!