miercuri, martie 14, 2012

”The Dark Artifices” - noua serie scrisă de Cassandra Clare!

Se pare că scriitoarea Cassandra Clare a anunțat că va scrie o nouă serie, ”The Dark Artifices”, care va fi plasată 5 ani după ultima carte din seria ”Instrumente Mortale””City of Heavenly Fire”.
”The Dark Artifices” va fi o serie contemporană pentru tineri, iar acțiunea va avea lor în lumea vânătorilor de umbre, în Los Angeles, dar cu personajele principale doi vânători de umbre care și-au știut menirea întreaga lor viață. Acestea vor fi Emma Carstairs și Julian ( al cărui nume complet va fi dezvăluit în ”City of Lost Souls”).
Fanii ”Instrumente Mortale” ar trebui să citească noua serie, deoarece vor afla despre viața supraviețuitorilor din IM, deci nu se vor despărți de unele din personajele lor preferate.
Conform ”Washington Post”, Cassandra Clare a spus următoarele referitoare la noua serie, ”The Dark Artifices”:

Seria o urmărește pe Emma Carstair, cea mai neînfricată luptătoare și mai talentată tânără vânătoare de umbre, de la Jace Wayland până în present, și pe partenerul ei de arme, Julian Blackthorn. În ciuda sentimentelor complicate ale Emmei pentru Julian, cei doi trebuie să meargă să investigheze o conspirație demonică care care se întinde de la cluburile de noapte de pe Sunset Strip până la plajele din Santa Monica.
Știu că scriitorii îi vor iubi pe Emma, mark, Cristina și Julian la fel de mult cum îi iubesc pe Jace, Clary, Tessa și Jem. Mulți cititori au întrebat frecvent ce se va întâmpla în lumea vânătorilor de umbre după evenimentele din ”Instrumente Moratale”, iar această serie le va oferi ocazia să afle asta.


O Doamne ! Sunt atât de entuziasmată !! Emma Carstairs..Jem Carstairs (personajul meu preferat din ” Mecanisme Infernale).. sunt rude?! :O ? O legătură sigur e între ei ! Și..va fi și un personaj Cristina, ceea ce mă face și mai fericită și nerăbdătoare să citesc această serie, deși mai este ceva până va apărea.

11 comentarii:

  1. ce super!
    uite in ce ordine a zis Cassandra...Jace,Clary,Tessa si Jem...Deci Tessa ramane cu Jem oare??
    si cand am vazut Emma Carstairs am gandit la fel ca tine...
    de abia astept sa publice,e o scriitoare foartee talentata:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, si mie mi-a atras atentia asta.. Mai ales ca pe Emma o cheama Carstairs, si nu stiu de ruda ar putea fi a lui Jem, din moment ce familia lui a fost omorata cand era mic. Prima data m-am gandit ca Emma e fata Tessei cu Jem.. Sincer, m-as bucura mult sa ramana Tessa cu Jem, pentru ca l-am adorat in primul volum! Inca nu am citit vol 2, abia ast, sa vad cum se mai schimba situatia.

    RăspundețiȘtergere
  3. vai!sa citesti mai repede volumul 2,ca sunt asa multe lucruri de aflat!:X
    iti voi trimite mai multe citate scoase de mine sapt viitoare;;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce draguta e coperta! mai avem ce astepta pana apare cartea..:|

    RăspundețiȘtergere
  5. super, sunt foarte foarte fericita! Cassandra Clare este printre scriitoarele mele preferate :X

    RăspundețiȘtergere
  6. Coperta este super-frumoasa! :) Mai ales blonduta. Pacat ca titlul este scris gresit :( Din cate stiu eu, era Unknown.

    RăspundețiȘtergere
  7. Omg! Nu pot sa cred :x O continuare?:x Ce poate fi mai bun?:x:x
    Iar coperta eee... superba :x
    Can't wait for it
    P.S. Nu cred ca titlul e Unknown, sau cum l-au scris ei.. cred ca se refera la faptul ca urmeaza sa fie stabilit, caci inca nu e clar :d Gresesc, cumva?

    RăspundețiȘtergere
  8. pacat ca nu am inceput seria im si acum imi pare rau

    RăspundețiȘtergere
  9. O_o
    Asta-i cel mai dragut lucru de azi!!
    Ma bucur ca are imaginatie,dar sa le i-a mai usor, adica seria Instrumente mortale si seria Dispozitive Infernale nu sunt terminate. Ma intreb cum reuseste sa scrie la ele o_O:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Titlul cartii nu este stabilit, de aceea scrie unknown pe coperta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu trebuie mai intai sa citescprima serie ... Chestia e ca volumele sunt super scumpe , si nici pe la concursuri nu se dau :(

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!