sâmbătă, martie 03, 2012

Creații noi (6)

Dacă tot e sâmbătă seara, poate alții doresc să citească ceva nou. De aceea vă voi da exact ceea ce vreți: povești noi.

Andreea scrie "Lost in feelling".
Descriere: "Se spune ca speranta moare ultima.Dar daca moare prima?Daca inima unei persoana poate fi incarcata de atatea secrete necunoscute? Si daca le lasa mostenire singurei ei stea ,ea fiind sigura ca doar ea le poate dezlega si le poate judeca cum numai o zeitate poate face.Acum toate aceste mistere cad in balanta ei, a Bellei.Va reusi intruchiparea intelepciunii sa ii dezlege sufletul bunicii ei din capcana secretelor intunecare care au determinat-o sa isi dea ultima suflare?
Cu totii stim ca exista persoane bune si persoane rele,dar nimeni nu stie cine le-a despartit,cine a reusit sa echilibreze balanta vietii pana la egalitate.Dar daca in timpul aventurilor ei sentimentele se intersecteaza brusc?Ce se va intampla cu acest echilibru?"
AICI puteți citi primul capitol.

AdeeChoco scrie "Momente fumate incomplet".
Descriere: "Uită-te în sus, uită-te în jos. Ce vezi? Aceeaşi mare de oameni care se îndreaptă spre o altă ţintă, dar în esenţă la aceeaşi: seara, când pun capul pe pernă, să uite de ceea ce le apasă pe umeri. Ceva foarte greu. Şi fiecare are griji, probleme, dar, cui îi pasă? Societatea asta te lasă rece la sfârşit.
Cau un joc de noroc. Începi entuziasmat, fără să şti că tu nu eşti decât o bucată de carneîn cuşca leilor. Apoi, începi să îţi dai seama “cu ce se mănâncă” asta. Îţi dai seama că greşeşti. Încă una, şi încă una, îţi spui. Dar când “încă una” va lua sfârşit? Când poţi ieşi intact din acest joc? Când? Acum eşti tu leul care aşteaptă cu sufletul pe limbă următoarea “felie de carne” dispusă să urmărească traseul tău. Fără să îţi dai seama, devi, din elev, profesor.
Un profesor al stricăciunilor.
Şi te uiţi, te uiţi la toţi şi la toate, dar, degeaba. Degeaba pentru că … cui îi pasă?
Mai devreme sau mai târziu toţi vor ajunge ca tine, ce contează dacă tu te retragi?
Deci… rămâi acolo…"
AICI găsiți 3 capitole.

Peach29 scrie "Eu si... ei".
Descriere: "Atunci cand dragostea se impleteste cu dorinta si pasiunea pentru aceeasi persoana iese un amestec magic.
Dar ce faci, insa, cand cele trei se impreuneaza pentru doua persoane total diferite, creand un amestec ce ince-incet te macina, te distruge si ajunge sa te omoare . . ., dar pur si simplu nu-l poti abandona, nu-I poti intoarce spatele, caci este mult prea incitant, produce mult prea multa placere, iar senzatiile te urca pe culmile extazului?"
AICI puteți citi primele 3 capitole.

Amy a scris o compunere, care se numește "Lumea în alb și negru".
Un mic paragraf: "Ai visat o lume in alb si negru.O lume peste mii de ani.Totul era fara culori. Nimeni nu stia pana atunci ce sunt culorile sau ce e acolo.Erai singurul care intelegea."
Click AICI pentru a o citi.

Alexxa scrie "Dulce și amar".
Descriere: "Bella Swan este o fata obisnuita. Are 17 ani , este frumoasa , are prieteni si un iubit.Dar cand Jacob (iubitul ei) are un accident groznic si moare, viata Bellei sufera o schimbare radicala. Viata ei parca a luat sfarsit, asta pana il intalneste pe frumosul si misteriosul Edward Cullen.
“De la prietenie pana la iubire este doar un pas.” Oare este adevarat?"
AICI găsiți 5 capitole.

Stephany scrie "Căutătoarea".
Descriere: "Povestea este despre o fata de 14 ani pe nume Rebeca, care dupa ce ramane orfana, si este data in grija unui unchi, acesta o duce la un ospiciu pentru persoane cu dizabilitati mentale. Fiind perfect sanatoasa, Rebeca nu intelege de ce unchiul ei a adus-o acolo. Mai tarziu, isi da seama sa acel ospiciu nu era ceea ce parea, si apoi descopera si adevarata poveste despre moartea parintilor ei. In acel asa-zis ospiciu descopera multe lucruri infioratoare cum ar fi forte malefice care vor sa cucereasca lumea, monstri care se hranesc cu suflete umane, si multe altele. Cum se va descurca Rebecca in lumea aceea stapanita de fortele raului? Veti afla in povestea pe care v-am pregatit-o!"
AICI puteti ciți 6 capitole.

5 comentarii:

  1. Titlurile par foarte interesante, si scurta prezentare nu face decat sa amplifice starea asta; o sa am cu ce ma delecta in curand :D
    "Momente fumate incomplet", chiar e pe gustul meu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesante, poate ma vor convinge :)) sunt sigura ca fetele sunt talentate asa ca in curand ma apuc de citit

    RăspundețiȘtergere
  3. oare cand voi ajunge si eu la zi cu creatiile noi?:))

    RăspundețiȘtergere
  4. wow ce multe!
    de abia astept sa citesc.:D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!