joi, martie 08, 2012

Concurs organizat de BibbyEllen

Hey all! După cum a spus și Krisz, am și eu probleme cu laptopul:(, de aceea voi posta mai rar, însă nu scăpați de tot de mine:)). 

Până atunci, BibbyEllen ne-a rugat să vă anunțăm pe toți că organizează un concurs pentru ficul "Trifoi cu patru foi", continuarea de la "Mai vedem noi, Cullen!". Constă în scrierea capitolului 2, și se presupune ca cel care câștigă va scrie alături de ea continuarea ficului. AICI găsiți mai multe detalii.
Sperăm să se înscrie cât mai mulți. BibbyEllen este o scriitoare foarte bună și cred că oricine va face echipă cu ea, va crea o poveste foarte frumoasă.
Succes la toți participanții! Iar BibbyEllen, să ne anunți câștigătorul concursul.

8 comentarii:

  1. Am citit cate ceva din operele lui Bibby, si pot spune ca ,da , este o fata foarte talentata, o scriitoare si o poeta exceptionala, deci va fi o continuare interesanta :->
    Din pacate, nu am timp, si...nici inspiratie sa particip la concurs;dar, succes concurentilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu voi partiipa la concurs, din pacate. probabil, nu as castiga, nu am prea mult talent

    RăspundețiȘtergere
  3. Of, m-ar tenta dar las altora ocazia :) Imi place mult cum scrie, sper sa iasa ceva cu adevarat super

    RăspundețiȘtergere
  4. În primul rând, mersi, fetelor, că aţi postat. :* Apoi... Doamne! =)) Dacă toată lumea ar lăsa ocazia în alte părţi, mi s-ar adeveri temerea şi aş rămâne cu 0 participanţi :)) Mersi pentru aprecieri, oricum. :* Şi sper, totuşi, să trimiteţi şi voi câte un capitol :o3

    RăspundețiȘtergere
  5. Noi va invitam sa participati cat mai multi ! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Succes celor care participa :x Dati frau liber imaginatiei:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu particip, dar le urez succes celor care participa

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu am reusit nici pana astazi sa termin MVNC , in plus ... nici daca as vrea , nu as putea sa ajut , fiindca nu am timp .

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!