duminică, martie 11, 2012

Câştigătorii Concursului de Dragobete !

Din păcate Alexya nu a apucat să posteze câştigătorii aseară, aşa că sarcina îmi revine tot mie. Mărturisim că ne-a fost foarte greu să alegem, se vede că toţi v-aţi implicat în poveste, şi ne-aţi impresionat într-un mod plăcut! Sunteţi talentaţi şi aveţi imaginaţie! 
Dar cum puteau, din păcate, fi doar 3 câştigători..aceştia sunt:
1. Prin tragere la sorţi, dintre toţi participanţii (mai puţini cei aleşi prin jurizare), câştigătoarea este Miha:D ! Felicitări! AICI găsiţi lista.
2. Prin jurizare, noi am ales 2 câştigătoare, şi acestea sunt : Ana şi Experimentul2011
Pe locul 1 este Ana, care ne-a impresionat cu continuarea de mai jos. E o răsturnare de situaţie incredibilă, se observă că are multă imaginaţie, şi chiar ne-a uimit. Nu ştim dacă eşti scriitoare sau nu, dar ne-am dori să citim mai multe creaţii ale tale!
Ana spunea...
-Oh, Kaitlin... spuse el, iar pe fata ii jucau umbre de tristete si disperare.
Eram socata. Cum putea sa ma vada?
- Cine ti-a facut asta? sopti el plin de ura, cu lacrimile siroind pe fata lui.
M-am dat cu un pas mai inapoi. Mi-am derulat in minte ceea ce tocmai se intamplse. Eu.. murisem, iar el... ma vedea. Imi treceau ca fulgerele mii de ganduri: Cum putea? Daca spuneam ceva ma auzea? Puteam sa il ating?
-Kellan, tu... ma auzi?
Nu am asteptam raspunsul, care fu o scurta miscare a capului, ci l-am imbratisat cu toata forta. Eram ata de fericita! Acum, cand mi s-a dat eternitatea, macar voi avea un tovaras.
L-am auzit cum isi inabusea un suspin de uimire, dupa care i-am simtit caldura lui feerica si lacrmile lui fiebinti pe umar. Cum putusem sa fiu o asa fraiera? Cum putusem sa-l ignor in halul asta?
Cand i-am auzit plansetul, mi-a trecut prin minte un gand: cum putusem sa fiu ata de friera si sa ma incre in Lou?
Spre dezamagirea mea, Kellan se desprinse de mine.
- Cum poti..?
- Intotdeauna am putut... si in sfarsit ii vad rostul acestiu har. Totusi, spune-mi, Lou ti-a facut asta?
-D-da... si in timp ce rosteam cuvintele un sentiment de furie imi invada corpul
-O, vai... Kaitlin, nu mai avem mult timp. Numai e mult si se va intoarce. Asculta-ma bine: eu si Lou... provin dintr-o familie cu o a doua Vedere. Misiunea noastra era sa-i ajutam pe cei ratacitori, pe cei...
-Ca mine, am continuat eu.
-Da... Lou s-a razvratit. A refuzat sa mai ajute oamenii, de aceea nu te poate vedea. Acum, haide, nu mai e timp...
-Stai asa. Cum adica proveniti dintr-o familie cu a doua vedere?
Kellan isi lasa umerii in jos, ca si cum s-ar ascunde de adevar.
-Vezi tu, Kaitlin, eu si Lou... suntem frati.

Pe locul 2 este Experimentul2011 cu continuarea ce va urma. Ne-a plăcut faptul că a vrut să scoată personajul Lou într-o lumină favorabilă, să îi acorde prezumţia de nevinovăţie, şi să demonstreze că în oricine poate exista şi o parte bună, nu doar rea. Ne-a impresionat şi stilul ei atât de frumos de a scrie, reuşind să ne sensibilizeze şi să ne facă să ne fie drag acest personaj. 
experimentul2011 spunea...
“- Eu m-am saturat de masca mea. M-am saturat sa joc un rol de dobitoc. Vezi scrisoarea asta? A luat scrisoarea si a rupt-o. A aruncat fulgii albi de hirtie pe jos. Asta e o minciuna. E un fals copiat de pe net. Eu nu sunt asa. Si ma doare. Ma doare ca nu ai incercat sa imi dai masca jos. Te-ai multumit cu minciunile mele. Mereu ai cautat un motiv sa ma indepartezi. Crezi ca sunt un demon? Dar tu, cine esti? Te joci cu mine si cu Kellan.
S-a asezat in genunchi in fata mea. Mi-a luat fata in miinele sale. Si uitindu-se in ochii mei mi-a spus:
- Te iubesc. Te iubesc mai mult ca orice in viata mea. Iti stiu fiecare cicatrice, fiecare alunita. Iti simt mirosul din departare si tit recunosc silueta mereu. Te visez si mereu esti in gindurile mele. Stiu sunt un las. Dar, ma tem de dragoste. Toti sufera din dragoste. E un sentiment periculos si de aia m-am ferit sa accept. Dar nu pot sa te pierd. Eu vreau si crede-ma o sa fac tot posibilul, sa nu te pierd. Cind rizi, vreau sa fiu eu cel care ti-a spus gluma. Cind plingi eu vreau sa-ti sterg lacrimile. Chipul meu trebuie sa fie primul lucru ce il vezi de dimineata. Buzele mele prima hrana a ta. Iar corpul meu haina ce te fereste de frig. Poti sa incerci sa fugi de mine. Sa fii iubita lui Kellan dar stiu. Simt ca tot eu o sa fiu barbatul din viata ta.
A scos din buzunar un mic buchetel de ghiocei si mi l-a intins.
- Totul a fost gresit. Am avut timp impreuna dar nu l-am pretuit. Iarta-ma si te rog hai sa incepem totul din nou. Promit sa arunc masca arogantei. Promit ca tu sa fii unica in inima mea.
Lacrimi tradatoare mi-au invadat chipul. Inima imi batea cu putere. Asta a fost mereu visul meu. Mi-a intins mina si mi-a zimbit:
-Ti-am pregatit o zi a dragostei deosebita. Mergi cu mine?”

Cum veţi primi cărţile ?
Ana îşi alege prima dintre cele 3 puse în joc, apoi Experimentul2011 din cele două rămase, şi Miha:d va primi ultima carte. Vă rugăm să lăsaţi un comentariu mai jos fetele de pe locul 1 şi 2, cu cărţile alese.
Apoi să trimiteţi toate mail la alexya_fanfics@yahoo.com cu numele, adresa completă, şi nr de telefon. 

Felicitări tuturor participanţilor, ne bucurăm că v-a plăcut aşa mult acest tip de concurs, şi vă promitem că vom mai organiza unul de acest fel cu prima ocazie. 
Mulţumim sponsorului nostru, Editura Leda, pentru cărţile oferite!
BannerFans.com

14 comentarii:

  1. Felicitari castigatoarelor!
    Lectura placuta :*!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din punctul meu de vedere, castigatoarele chiar merita premiul! Mi-a placut mult tot ce a facut Experimentul, si eram sigura ca va fi printre castigatoare <3 Se vede ca are talent la scris, si ca are si experienta , mi-a placut muuuult , atat ce a facut ea, cat si Ana, care chiar a intors situatia...muuult :))
    Felicitari si Mihaelei, e o norocoasa ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, sunt socata. Nu m-am asteptat...

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc muuult de tot, se pare ca de aceasta data norocul a fost de partea mea, abia astept sa vad ce carte imi revine:D!

    RăspundețiȘtergere
  5. Waw, nu-mi vine sa cred!!
    Ma bucur foarte mult ca va place ce am scris! Mie mi-a facut o mare placere sa particip la concurs si sper ca veti mai organiza astfel de competitii! >:D<
    Eu imi aleg cartea Blestemul Focului.

    RăspundețiȘtergere
  6. felicitari!
    krisz,ai putea sa publici povestea toata intr-o postare,ca s-o citim cu totii?;;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitarii!!:..mi-au placut foarte mult raspunsurile voastre:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Oh, inseamna ca eu raman cu Vampirii din Morganville? Ce tareee:D:D:D Chiar ma gandeam sa citesc seria:X Dar voi incepe torusi cu inceputul:P

    RăspundețiȘtergere
  9. Norocoaselor ! Bine ... in afara de Ana care a castigat pe drept !

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!